Cilt tipim ince deri, 4.doktora gttm hepside ince deri acik teknikle ameliyat olursun dediler, cok arastrdm karma teknik var ama yapan az kişi, hatta herkese göre değişen bir durum açık da olur kapalıda..
Karma teknik yapan doktor illlaki var, ama doktora güven çok önemli teknik kadar hayati bir konu güven..
.
Alakası yok bencede bende ince deriliyim kapalı oldum ki ince deri en güzel deriymiş ameliyat için
Evet ayrıca barış beye ameliyat olmakda öyle :)Kessinlikle... ince deri çok çabuk toparlar. Burun sırtı ışıkları belli olur. İnce derililer çok şanslılar
Evet ayrıca barış beye ameliyat olmakda öyle :)
İnce deri iyimi gerçekten sisler geç iner dediler
Herkes bisey dior
Burun dusermi peki
kardesim bende hep okuyorum , araştırıyorum tip fakultesinde doc dr oldum ameliyat , nefes ve kemer eğrilik problemlerim vardi olmusken az toparlansin dediler kötü deil ama gorunusten yan profil sadece egrilikten kötü görüntü vardi, menunum 5 gün oldu, sadece aklima takilan burun dusermi tek takintim o..Kim dedi ya onu. Canım sen de biraz kendin araştırsana. Tüm doktorlar ince derinin avantajlarıyla ilgili paylaşımlarda bulunuyorlar. İnce deri her açıdan avantajlıdır. Hatta kalın derili olduğu için doktor bulamayan hastalar oluyor. Çünkü doktor risk almak istemiyor. Her hasta reklam demektir. Kalın deri kötü reklam demektir.
Barış beyin söylediğini söyliyim size İyi yapılan , özenle yapılan burun düşmez ama her ameliyatta %5 revizyon olma durumu olabilir . Sonuç itibariyle özenle yapılan burunda öyle bir sorun olmaz kafana takma düşer mi düşecek mi düştü mü diye :))kardesim bende hep okuyorum , araştırıyorum tip fakultesinde doc dr oldum ameliyat , nefes ve kemer eğrilik problemlerim vardi olmusken az toparlansin dediler kötü deil ama gorunusten yan profil sadece egrilikten kötü görüntü vardi, menunum 5 gün oldu, sadece aklima takilan burun dusermi tek takintim o..
kardesim bende hep okuyorum , araştırıyorum tip fakultesinde doc dr oldum ameliyat , nefes ve kemer eğrilik problemlerim vardi olmusken az toparlansin dediler kötü deil ama gorunusten yan profil sadece egrilikten kötü görüntü vardi, menunum 5 gün oldu, sadece aklima takilan burun dusermi tek takintim o..
Barış beyin söylediğini söyliyim size İyi yapılan , özenle yapılan burun düşmez ama her ameliyatta %5 revizyon olma durumu olabilir . Sonuç itibariyle özenle yapılan burunda öyle bir sorun olmaz kafana takma düşer mi düşecek mi düştü mü diye :))
Siz kime ameliyat oldunuz anlamadım .Mükemmel bir tercih. Gözü kapalı gidilecek doktor barış çakır. Yine ali murat akkuşlu çok beğeniyorum ücret kıyaslamaları da güncel fiyat itibariyle barış çakır 30000 ali murat 15 000. O yüzden ali murat akkuşlu tercih ederdim. Zira aralarında teknik olarak hiç bir fark yok. Zaten rinoplasti seminerlerini hep birlikte veriyorlar. Rino sonuçları da birebir aynı.
Siz kime ameliyat oldunuz anlamadım .
Acayip bilgilisiniz bu konuda ondan merak ettim :) Bencede saydığınız doktorlara ameliyat olmalısınız Barış bey , Salih Emre bey ya da Ali bey zaten üçü de arkadaş :) Ve bildiğim kadarıyla barış beyin tekniğini öğrenip uygulamaya başlamışlarBen henüz olmadım ki :)) hamileyim... bir hafta içinde doğum olur inş. Ondan sonra ocak şubat gibi bu ameliyatı olmam gerek. İşe dönmeden.
Tek bildiğim karma teknikten başka bir teknik beni memnun edemez...
Cok gecmis olsun yuzun gozukmeyecek sekil de fotograf atarmisiniz merak ettim. Birde karma dediginiz nedir?Merhaba
Ben daha bugün karma rinoplasti oldum.. ameliyattan çıkınca burun kanatlarımın dikişli olduğunu görünce baya şaşırdım... tuhaf mı gözükür diye endişeliyim... şuan bir de şişlik var tabi ...