BURUN ESTETİĞİ HAKKINDA HERŞEY

Yazdım işte yapan doktorları. Bu zor bir teknik. Özel kurslarla öğrenilen bir teknik. Her kişinin değil er kişinin işi.

İnce derili olduğu için mi açık teknikle olursun dediler? Ne alaka ki , anlayamadım.

Alakası yok bencede bende ince deriliyim kapalı oldum ki ince deri en güzel deriymiş ameliyat için

İnce deri iyimi gerçekten sisler geç iner dediler
Herkes bisey dior
Burun dusermi peki

Evet ayrıca barış beye ameliyat olmakda öyle :)

Mükemmel bir tercih. Gözü kapalı gidilecek doktor barış çakır. Yine ali murat akkuşlu çok beğeniyorum ücret kıyaslamaları da güncel fiyat itibariyle barış çakır 30000 ali murat 15 000. O yüzden ali murat akkuşlu tercih ederdim. Zira aralarında teknik olarak hiç bir fark yok. Zaten rinoplasti seminerlerini hep birlikte veriyorlar. Rino sonuçları da birebir aynı.

İnce deri iyimi gerçekten sisler geç iner dediler
Herkes bisey dior
Burun dusermi peki

Kim dedi ya onu. Canım sen de biraz kendin araştırsana. Tüm doktorlar ince derinin avantajlarıyla ilgili paylaşımlarda bulunuyorlar. İnce deri her açıdan avantajlıdır. Hatta kalın derili olduğu için doktor bulamayan hastalar oluyor. Çünkü doktor risk almak istemiyor. Her hasta reklam demektir. Kalın deri kötü reklam demektir.

kardesim bende hep okuyorum , araştırıyorum tip fakultesinde doc dr oldum ameliyat , nefes ve kemer eğrilik problemlerim vardi olmusken az toparlansin dediler kötü deil ama gorunusten yan profil sadece egrilikten kötü görüntü vardi, menunum 5 gün oldu, sadece aklima takilan burun dusermi tek takintim o..

Barış beyin söylediğini söyliyim size İyi yapılan , özenle yapılan burun düşmez ama her ameliyatta %5 revizyon olma durumu olabilir . Sonuç itibariyle özenle yapılan burunda öyle bir sorun olmaz kafana takma düşer mi düşecek mi düştü mü diye :))

Bak canım araştırdım ettim diyorsun ama en temel konu deri kalınlığı o konuda herkes bişey diyor diyorsun. Deri kalınlığı ameliyatın yapılış biçimini etkilemez. O doktora kalmıştır.

Burnun ne şekilde yapıldı bilmiyorum. Ucuna düşmesin diye greft mi kondu yoksa askılama yöntemiyle dikişlerle mi tutturuldu?

Kapalı ve karma tekniğin en önemli avantajlarından biri işte budur. Burun bağları korunduğu için burun ucu düşme olasılığı en aza indirgenir. Tabii bu açık teknikle yapılan burunların düşeceği anlamına gelmez. Doktorun maharetliyse ve birkaç aksilik birden başına gelmediyse kolay kolay düşmez o burun

Barış beyin oranı yüzde beş. Ama rinoplastide genel olarak konuşmak gerekirse ortalama yüzde 15lik bir revizyon ihtimali vardır.

Siz kime ameliyat oldunuz anlamadım .

Siz kime ameliyat oldunuz anlamadım .

Ben henüz olmadım ki :)) hamileyim... bir hafta içinde doğum olur inş. Ondan sonra ocak şubat gibi bu ameliyatı olmam gerek. İşe dönmeden.

Tek bildiğim karma teknikten başka bir teknik beni memnun edemez...

Ben henüz olmadım ki :)) hamileyim... bir hafta içinde doğum olur inş. Ondan sonra ocak şubat gibi bu ameliyatı olmam gerek. İşe dönmeden.

Tek bildiğim karma teknikten başka bir teknik beni memnun edemez...
Acayip bilgilisiniz bu konuda ondan merak ettim :) Bencede saydığınız doktorlara ameliyat olmalısınız Barış bey , Salih Emre bey ya da Ali bey zaten üçü de arkadaş :) Ve bildiğim kadarıyla barış beyin tekniğini öğrenip uygulamaya başlamışlar

teşekkürler:) Aynen öyle. Barış beyin en büyük artısı aynı zamanda heykeltraş olması❤

Merhaba
Ben daha bugün karma rinoplasti oldum.. ameliyattan çıkınca burun kanatlarımın dikişli olduğunu görünce baya şaşırdım... tuhaf mı gözükür diye endişeliyim... şuan bir de şişlik var tabi ...

Cok gecmis olsun yuzun gozukmeyecek sekil de fotograf atarmisiniz merak ettim. Birde karma dediginiz nedir?

Ultrasonic cihazinda olmayinda ben oldum o cihaza olmaz olaydim gözümün kemigide azdaha gidiyodu !! Kirilma islemi daha saglikiymis ! Burnum gösterislide degil herkez keske olmasaydin diyo ne kaldirildi nede daraltildi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…