Sedacım bu sorunun cevabını inan ben de tam olarak bilmiyorum ve rinoplasti olmuş uzun zaman geçirmiş insanların cevaplaması gerektiğini düşünüyorum. Ama naçizane fikrim doktoruna bağlı olduğudur. Bazı doktorlar kasap gibi kesip biçerken bazıları dokulara saygılı ve hasarlı dokuları onararak iş yaparlar. Senin için henüz çok erken bence. Üzme kendini ve doktoruna danış bu konuyu. Edindiğin bilgileri bizimle de paylaşMerhaba. 12 gun once acik teknikle burun ameliyati oldum. Burnum mimiklere katilmiyor su an. Ama bu hep boyle mi kalicak yoksa zamanla eski hareketini kazanacak mi
Sedacım bu sorunun cevabını inan ben de tam olarak bilmiyorum ve rinoplasti olmuş uzun zaman geçirmiş insanların cevaplaması gerektiğini düşünüyorum. Ama naçizane fikrim doktoruna bağlı olduğudur. Bazı doktorlar kasap gibi kesip biçerken bazıları dokulara saygılı ve hasarlı dokuları onararak iş yaparlar. Senin için henüz çok erken bence. Üzme kendini ve doktoruna danış bu konuyu. Edindiğin bilgileri bizimle de paylaş
Sedacım bu sorunun cevabını inan ben de tam olarak bilmiyorum ve rinoplasti olmuş uzun zaman geçirmiş insanların cevaplaması gerektiğini düşünüyorum. Ama naçizane fikrim doktoruna bağlı olduğudur. Bazı doktorlar kasap gibi kesip biçerken bazıları dokulara saygılı ve hasarlı dokuları onararak iş yaparlar. Senin için henüz çok erken bence. Üzme kendini ve doktoruna danış bu konuyu. Edindiğin bilgileri bizimle de paylaş
Canım yazını okudugumda açık teknik ameliyatının altında verdiğin bilgilerde burun mimiklere katılmaz cümlesini okuyunca acıkcası sok oldum. Sürekli oldugunu düşündüm. Ama sanırım bu geçici. Çünkü böyle birsey varsa eğer ben gercekten ameliyat olmayı düşünmezdim ki malesef iş işten geçti. Tahminim bir süre sonra düzeleceği çünkü üst dudağım ameliyattan hemen sonra hareket kabiliyetini yitirmişti ve su an yavas yavas normale donuyor. Umarım burnum da aynı sekilde olur çünkü mimik yapamadıgım bir burun hiç bir zaman bana ait benim parçam gibi olmayacak.
Siz de zonguldaktaymışsınız. Ben de ereğlideyim. Kime oldunuz estetiğinizi, memnun musunuz? Bir de burun tam olarak yumuşuyor mu? Yani alın-dudak hattında yukarı aşağı hareket ediyor mu?bence zamanla alakalı açık teknik oldum ilk zamanlar taş gibiydi burun ucum zamanla yumuşadı
bnde ereğli'denüm ama zonguldak ta olmadım canım istanbulda oldum ben ama memnun değilimSiz de zonguldaktaymışsınız. Ben de ereğlideyim. Kime oldunuz estetiğinizi, memnun musunuz? Bir de burun tam olarak yumuşuyor mu? Yani alın-dudak hattında yukarı aşağı hareket ediyor mu?
Gerçekten mi çok üzüldüm. Çok mu büyük bir probleminiz var, yoksa sadece içinize mi sinmedi? Bir de doktorunuz kim acaba?bnde ereğli'denüm ama zonguldak ta olmadım canım istanbulda oldum ben ama memnun değilim
Sivri laz burnu gibiydi ucuda düşüktü ve şimdi bu şiş hali bile iyi görünüyor en önemlisi sorunlarm halloldu saglıklı nefes ..kızarıklık var buzu kese içinde tutuyorum morarma geçmek üzere geçp bdaha şişiyor ama çogu bitti kızarıklık var ya buz yanması gibi bişi olablr mi sargı tutuyordm altnda ama ?Yeni ameliyat oldum pazartesi muhteşem bi doktorum var Barış keklik tavsiye ederim şimdi yaknlarmda olmayı düşünüyor .. nefes problemlerm vardı kemik vardı çok hayatm altüst olmştu kalbm sıkışıyor geceleri uyuyamıyordum gittikçe artmştı hepsini hallettik
ben 8 ay önce açık teknikle oldum. ilk zamanlar dudaklarımı bile zor kıpırdatıyordum. hani ruj sürünce dudakları birbirine bastırırız ya onu falan asla yapamıyordum. şimdi hepsi geçti. dudaklarımı çok rahat oynatabiliyorum. burnum da mimik yapıyor. o da ilk zamanlar çok sert ve şişti, ödem indikçe hafif hafif karıncalanıp hisleri ve kasların işlevi geri geldi. vücuda biraz zaman vermek lazım. burnum şu an gayet doğal görünüyor, yer yer hala şişlikler var ama geçiyor. açık teknik olup internette ameliyattan 1 ay sonra hokka gibi burunları görüp üzülmeyin. ne kadar işlem, iyileşme için o kadar zaman. bir yerimizi vurunca bile morluğun geçmesi nerdeyse bir ay sürüyor. sakin kalmak, ilk zamanlar hemen sonuç beklememek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?