• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği doktorum hayatımı kararttı

radikalkararlar

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
103
33
13
34
20 yaşımda burun estetiği olmak istedim ve tek imkanım (tanıdık) olması sebebiyle kimseyi araştırmadan ailemin bulduğu dr a burun estetiği oldum. Olmaz olaydım!!! Burnum resmen yamuk, her iki taraftan bakıldığında da farklı bir görüntü var, kocaman burun deliklerim var, önden bakınca resmen s harfi oldu suratımın ortasında. Tek kelimeyle rezalet. Estetik olurken Sakın para düşünmeyin. Şuan revizyon olmak istiyorum ama doktorlar burun kıvırıyor ayrıca çok yüksek fiyat çekiyorlar. Revizyon için tavsiye varsa dinleyebilirim

1 ay önce Salih Emre Üregen e ameliyat oldum, ilk ameliyatımdı, şuana kadarki çıkan sonuçtan çok memnunum. Bildiğim kadarıyla revizyon ameliyatlarını da yapıyor, isterseniz görüşebilirsiniz.

Evet ödem olabilir ya da sadece size kötü görünüyor olabilir, insan kendine çok baktığında en ufak kusurunu bile gözünde büyütüyor. Umarım öyle bir şeydir :olamaz: yoksa dediğiniz gibi revizyon ameliyatları gerçekten çok pahalı...

Evet ödem olabilir ya da sadece size kötü görünüyor olabilir, insan kendine çok baktığında en ufak kusurunu bile gözünde büyütüyor. Umarım öyle bir şeydir :olamaz: yoksa dediğiniz gibi revizyon ameliyatları gerçekten çok pahalı...
Malesef suratımda çok bariz bir s harfi var bugun 2 drla görüştüm ikisi de çok zor bir revizyon bu dediler kaburgamdan kıkırdak alınması falan gerekiyormuş sanırım ya da gerekebilirmiş

Malesef suratımda çok bariz bir s harfi var bugun 2 drla görüştüm ikisi de çok zor bir revizyon bu dediler kaburgamdan kıkırdak alınması falan gerekiyormuş sanırım ya da gerekebilirmiş
O zaman eğer bütçeniz varsa bir an önce olun derim, her geçen gün fiyatları artıyor ne yazık kii ama zor bir ameliyat dediklerine de bakmayın, genelde sonuçlar hep iyi oluyor

Fiyat bilgisi paylaşılıyor mu bilmiyorum isterseniz özel mesaj olarak atayım
fiyat bilgisi paylasmak herhangi bir suc unsuru degil kanunlara gore.
niye kimse paylasmak istemiyor forumda sanki cok ozel bir seymis gibi. çogunun fiyati sabit ve muayehanelerini arayinca sekreterleri veriyor zatren fiyati.
bu forumun amaci zaten bilgi paylasmak

fiyat bilgisi paylasmak herhangi bir suc unsuru degil kanunlara gore.
niye kimse paylasmak istemiyor forumda sanki cok ozel bir seymis gibi. çogunun fiyati sabit ve muayehanelerini arayinca sekreterleri veriyor zatren fiyati.
bu forumun amaci zaten bilgi paylasmak
Tabiyki ceza kanununa göre suç değil, avukatım yasaları biliyorum. Forum kurallarını uzun uzadıya okumadığım için ve reklam amaçlı bir yorum olduğu düşünülmesin diye paylaşmadım, bir çok üye doktor ismini de özelden yazıyor, ben yaptırdığım için gönül rahatlığıyla ismini paylaştım. Ücret düşündüğünüz gibi sabit değil her hastaya göre değişiyor bana muayene etmeden ücret bilgisi vermemişlerdi. Dileyen sekreterini arayıp öğrenebilir. Çok merak eden arkadaşlar için yazayım 30 bin TL ye yaptırdım

20 yaşımda burun estetiği olmak istedim ve tek imkanım (tanıdık) olması sebebiyle kimseyi araştırmadan ailemin bulduğu dr a burun estetiği oldum. Olmaz olaydım!!! Burnum resmen yamuk, her iki taraftan bakıldığında da farklı bir görüntü var, kocaman burun deliklerim var, önden bakınca resmen s harfi oldu suratımın ortasında. Tek kelimeyle rezalet. Estetik olurken Sakın para düşünmeyin. Şuan revizyon olmak istiyorum ama doktorlar burun kıvırıyor ayrıca çok yüksek fiyat çekiyorlar. Revizyon için tavsiye varsa dinleyebilirim
Biz esimi 9 hafta oluyor hem goz kapagi hem burun icin Ahmet Dilber e yaptirdik kendisini google den arastirin sorunlu burunlarda cok iyi isler cikariyor bizimkide sorunlu bir burundu cok memnun kaldik o bakimdan oneriyorum birde Baran Kul var o daha cok vucut yapiyor ama burunda da iyi oldugunu soyluyorlar gecmis sun

Meraba hangi doktora estetik oldunuz?

Ameliyat olmak istediğiniz doktorların hastalarının kısa dönem sonuçlarını değil de uzun dönem sonuçlarını baz almanızı öneririm. 1ay, 3ay o burun hakkında net kanıya varmanız için çok erken olabilir. Zira ilk 3-4aya kadar eh işte düzeyinde bir burnum varken 1 senenin sonunca ucu düşük, kıkırdak deformasyonları Mevcut olan Rezalet görünümlü bir burnum oldu. Yani zamanla burun ucu düşebiliyor ve ödem indikçe kıkırdak kusurları meydana çıkıyor. Doktorun iyi mi yoksa kötü mü olduğu da bu uzun dönem sonunda belli oluyor zaten. O yüzden revizyon doktorunuzu çok iyi seçin

Back