BURUN DOLGUSU

Çok beğendim güle güle kullan canım. Ne kadar süre sonra geçiyor etkisi ?
Bilmiyorum henüz çok yeni ama ucu duser bence. Öyle düşünüyorum. Dolgu yapan doktor yüzüme minik bı burun daha çok yakışır dedi. Zaten burnum büyük değil ucu düşük sadece. O yüzden Ocak gibi etkisi azalır bende ameliyat olurum. Devlet Hastanesi'nde begendigim bı doktora gün almıştım. 8 9 aya sıra gelir falan demişti ama araya covid girdi. Heralde ameliyat zamanına kadar etkisi geçer.

Ankara da burun dolgusu için doktor tavsiyesi olan var mı arkadaşlar
Ben Ankarada Dr.İlker yörük e yaptırdım burun dolgusu...çok çok başarılı..estedoctorilker yörük instagram hesabından da bakabilirsin...benim burun deliklerim eşit değildi onu da dolguyla eşitledi...iyiki rinoplasti olmamışım,baktım burda kimse memnun değil burun estetiğinden..korktum yaşadıklarını duyunca

Devlette hangi drdan randevü aldınız acaba

Merhaba ağrı oluyor mu kalıcılığı ne kadar?

Evet gördüm İnstagram da inanılmaz Özelden foto atabilir misiniz burnunuzun değişimi nasıl oldu merak ettim. Ben şu an emziriyorum ama emzirme sonrası düşünüyorum böyle bir şey.

Malum 1.5 ay geçti dolgu üstünden. Tecrübelerimi yazayım. Burun ucu ilk zamanlarda ki gibi kalmıyor maalesef. Doktor benim burnuma botoksta yapmasına rağmen o kalkiklik düştü biraz. Eskisine göre tabi daha düzgün duruyor ama doktorumun da tavsiye ettiği gibi cerrahi işlem düşünüyorum. Bazı hastaların kas arasını tamamen dolduruyorlar o da bı garip duruyor gibi geliyor bana. Evet burun dolgusu ile mucize yaratılan burunlar var ama oda zaten minik burunlarda gecerli.

Önce ki halleri de sayfada yüklü

Eklentiler

• IMG_20200724_092446.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 490
  • IMG_20200724_092336.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 444
  • IMG_20200724_092255.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 450
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…