- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
-
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Evet biliyorum peki tekrar yaptırmayı düşünüyor musunuz? 3-4 kere yaptırınca kalıcı oluyormuş sanırımBen yaptırmıştım bir ara kemer için memnun olmuştum ama belli bir süre sonra geçiyor biliyorsunuzdur
Sanırım ameliyat oldunuz,onun sonucundan memnun musunuz?Ben yaptırmıştım bir ara kemer için memnun olmuştum ama belli bir süre sonra geçiyor biliyorsunuzdur
Ben de maalesef. Heleki böyle sonuçları görünceGeçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olmustur burnunuz ben cesaret edemiyorum henüz estetiğe
Eğer çok takmıyorsanız yaptırmayın tabi ama mutlu olmuyorsanız yaptırabilirsiniz sonuçta öyle de mutsuz olunuyorGeçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olmustur burnunuz ben cesaret edemiyorum henüz estetiğe
Benim kesinlikle büyük beklentim yok ama daha kalım ve büyük duruyor mu burun?Kızlar üç kere yaptrdm cok basit bi işlem kemer kamufle ediliyor ve biraz burun ucu kalkıyır büyük beklentileri olmayanlar yaptırabilir
Doktor iyiyse durmuyor kesnlkle önceki yaptrdgmda durmuştu en sonuncuda hic durmadı cnmBenim kesinlikle büyük beklentim yok ama daha kalım ve büyük duruyor mu burun?
Kime yaptırdınız?Doktor iyiyse durmuyor kesnlkle önceki yaptrdgmda durmuştu en sonuncuda hic durmadı cnm
Güzel olmuş cerrahi işlem ilerde sıkıntı çıkmayacağını bilsem yaptırırım ben de ama işte bilemiyorum. Burnunuz benimkine benziyorŞimdi çektim bunları
Özel msj at cnm istersenKime yaptırdınız?
Ben yaptırmayı düşünüyorum doktor arayisindayim. Aralık Ocak gibi yaptırırım diye dusunuyorumGüzel olmuş cerrahi işlem ilerde sıkıntı çıkmayacağını bilsem yaptırırım ben de ama işte bilemiyorum. Burnunuz benimkine benziyor