BURUN DOLGUSU

Malum 1.5 ay geçti dolgu üstünden. Tecrübelerimi yazayım. Burun ucu ilk zamanlarda ki gibi kalmıyor maalesef. Doktor benim burnuma botoksta yapmasına rağmen o kalkiklik düştü biraz. Eskisine göre tabi daha düzgün duruyor ama doktorumun da tavsiye ettiği gibi cerrahi işlem düşünüyorum. Bazı hastaların kas arasını tamamen dolduruyorlar o da bı garip duruyor gibi geliyor bana. Evet burun dolgusu ile mucize yaratılan burunlar var ama oda zaten minik burunlarda gecerli.
Benim şikayetim burun ucu düşüklüğü yani ucu hemen düşücekse verdiğim paraya değmez ama 6ay diyorlar minimum ne kadar doğru bilmiyorum tabi

cok izledim de önden cekmiyor hep yandan. doktorum burunun üst tarafını çok doldurunca komik oluyor tümsek gibi demişti kaş arası için.

Ben 8 9 gün önce yaptırdım 0.5 CC kullanıldı doktir ilkinde hepsini yapmadı. Çok ödem olmuştu çünkü. 15 gün sonra ne eksik varsa ona göre yaparız dedi. Bu arada burnum büyük değil ama ucu düşük ve kemer var. Doktorum şimdilik bu seni idare eder ama bence cerrahi işlem daha iyi olur çünkü dolgu kemer için harika sonuçlar yaratıyor düşük burun için çok tatmin etmiyor dedi.
Kime yaptırdınız acaba benimde burnumda ki kemerli durumun gitmesini istiyorum

Ben Ankarada Dr.İlker yörük e yaptırdım burun dolgusu...çok çok başarılı..👏🏻👏🏻👏🏻estedoctorilker yörük instagram hesabından da bakabilirsin...benim burun deliklerim eşit değildi onu da dolguyla eşitledi...iyiki rinoplasti olmamışım,baktım burda kimse memnun değil burun estetiğinden..korktum yaşadıklarını duyunca
Merhabalar, sonraki süreç nasıl işledi? Hala memnun musunuz? :)

X