- 23 Ekim 2018
- 12
- 2
-
- Konu Sahibi polyanna34
Ewet şuan şiş olmasına rağmen ben çok beğendim... ameliyattan önce çok korkuyodum acaba pişman olurmuyum diye ama çok şükürki korktuğum gibi olmadı.. şuan bile şeklinden memnunum ama tabiki şişlikler var ... bir seneye yakın oturacak ozaman daha güzel olacak ... ama en güzelide kimse anlamıyor estetik olduğunu... çünkü orantılı ve yüzüme uygun oldu çok şükürşekil olarak istediğiniz gibi oldumu ?
tubese ye sordum ben :)merhaba, yukarıdaki mesajlarımı okursanız tek tek ayrıntılı anlattım süreci...
Pardon ozamantubese ye sordum ben :)
Pardon ozaman :)Pardon ozaman
Merhaba, ameliyatımı dün Ahmet Altıntaş hocamla oldum. Ameliyat olacak arkadaşlar merak ettiğinden yazıyorum...bugün taburcu oldum... ameliyata dair sadece ameliyata giriş anımı ve ameliyat sonrası odama çıkarıldığım anı hatırlıyorum... ne ağrım nede sızım var burnumda... morarma bile neredeyse hiç olmadı... yannızca gözlerimin altında çok hafif bir morluk vardı. birazcık da yüzümde şişlik oluştu hepsi bukadar.Ameliyata girene kadar öyle çok korkularım endişelerim vardıki saolsun doktorum çok ilgiliydi. Söyledikleri kadar varmış ve eli çok hafif gerçekten.. resim isteyenlere özelden gönderebilirim... Dr.Ahmet Altıntaş tavsiyemdir ve böyle bi ameliyatı bu kadar hasarsız ve sorunsuz atlattığım için kendisine teşekkür ediyorum
Damla hnm huseyın beye ameliyat oldunuz mu hala memnunmusunuzdeneyimlerinizi anlatabilir misiniz ?
Merhaba benim de 23 Eylül de ameliyatım var ama çok korkuyorum iptal etmek üzereyim . Bana anlatır mısınız memnun musunuz ? Hep erkek hastalar görüyorum instagram profilinde. Ucuz diye gitme diyor herkes .!umarım mesajımı cevaplarsınızSefaköy rumeli hospital 9 kasımda olacağım hüseyin burak bayraktar 5000 tl ama mükemmel işler çıkarıyor.
Merhaba ameliyat oldunuz mu Burak beye?Merhaba benim de 23 Eylül de ameliyatım var ama çok korkuyorum iptal etmek üzereyim . Bana anlatır mısınız memnun musunuz ? Hep erkek hastalar görüyorum instagram profilinde. Ucuz diye gitme diyor herkes .!umarım mesajımı cevaplarsınız