- 17 Eylül 2018
- 22
- 2
- 32
-
- Konu Sahibi polyanna34
Resim atar misiniz acabaMerhaba, ameliyatımı dün Ahmet Altıntaş hocamla oldum. Ameliyat olacak arkadaşlar merak ettiğinden yazıyorum...bugün taburcu oldum... ameliyata dair sadece ameliyata giriş anımı ve ameliyat sonrası odama çıkarıldığım anı hatırlıyorum... ne ağrım nede sızım var burnumda... morarma bile neredeyse hiç olmadı... yannızca gözlerimin altında çok hafif bir morluk vardı. birazcık da yüzümde şişlik oluştu hepsi bukadar.Ameliyata girene kadar öyle çok korkularım endişelerim vardıki saolsun doktorum çok ilgiliydi. Söyledikleri kadar varmış ve eli çok hafif gerçekten.. resim isteyenlere özelden gönderebilirim... Dr.Ahmet Altıntaş tavsiyemdir ve böyle bi ameliyatı bu kadar hasarsız ve sorunsuz atlattığım için kendisine teşekkür ediyorum
Resim atar misiniz acaba
Resim atar misiniz acaba
Geçmiş olsun şu an nasılsınız acaba aradan bir kaç ay geçmiş merak ettim
Merhaba,, teşekkür ederim... benim ay olmadı ameliyat olalı beş gün oldu, burnumda kemik eğriliği ve burun etlerinde büyüme vardı... birde burnumun dışı hızma taktığım için enfeksiyon kapmış kalıcı ödem vardı burnumun dışında hem sağlık için hem estetik açıdan oldum..bende çok korkuyordum... sizi çok iyi anlıyorum... ve bu kararı vermemde 26 yılın sonunda oldu... bu sene karar verdim ameliyat olmaya... daha ne kadar erteleyebilirdimki??? İnternetten tek tek yorumları inceledim.. bildiğiniz doktor avına çıktım... çünkü birçok doktor bu işi ticarete dökmüş inanılmaz rakamlar istiyorlardı... ben hem 8.000 bütçeye kadar hemde işinin ehli mesleğinde başarılı ve güvenilir bir doktor bulmak istiyordum...ve bir karar vermem gerekiyordu... bende araştırmalarım sonucu doçent dr.ahmet altıntaş ı buldum.aradım ve görüşmeye gittim... muayene etti beni ve tüm gerçekliğiyle ameliyat sürecimi anlattı... bir cesarettirki doktorum o güvenle bana bir cesaret verdi, ameliyat günümü aldım ve geçtiğimiz cuma günü ameliyat masasına yattım... beş günün sonunda bugün doktorumun kliniğine gittim tamponlarımı çıkarttık...ve burnumun dışındaki kalıbı çıkartarak dışına şuan bandaj taktı doktorum... çok şükür ki korktuğum kadar yokmuş.. siz siz olun doktorunuzda o güveni görün ve ona göre haraket edin...çünkü burun ameliyatı gerçekten önemli...Geçmiş olsun şu an nasılsınız acaba aradan bir kaç ay geçmiş merak ettim
merhaba, sorabilirsiniz bende ameliyattan önce soruyordum sıkıntı yokmerhaba polyanna geçmiş olsun,güzel geçmesine çok sevindim :) benim 22 kasımdaki ameliyatım ertelendi aralık ortasında ameliyat olacağım ahmet hocaya,benim heyecanımdan dolayı sorularım olacak , ameliyata saat kaçta alıyor ve kaç saat sürüyor? Ameliyattan kaç saat sonra ayağa kalkabiliyorsunuz? 1 gecemi hastanede kalıyorsunuz?Halen hiç burnunuzda ağrı,sızı olmuyormu?Kusura bakmayın lütfen çok soru sordum fakat ilk defa ameliyat olacağım heyecanlıyım,tamponlarınız çıktımı bugün aynı şekilde tamponsuz resminizide merak ediyorum ,teşekkür ederim:)
birde kalın ciltli olduğum için iyileşme sürecim yani burnun oturması 1 yıl sürebilir ...merhaba polyanna geçmiş olsun,güzel geçmesine çok sevindim :) benim 22 kasımdaki ameliyatım ertelendi aralık ortasında ameliyat olacağım ahmet hocaya,benim heyecanımdan dolayı sorularım olacak , ameliyata saat kaçta alıyor ve kaç saat sürüyor? Ameliyattan kaç saat sonra ayağa kalkabiliyorsunuz? 1 gecemi hastanede kalıyorsunuz?Halen hiç burnunuzda ağrı,sızı olmuyormu?Kusura bakmayın lütfen çok soru sordum fakat ilk defa ameliyat olacağım heyecanlıyım,tamponlarınız çıktımı bugün aynı şekilde tamponsuz resminizide merak ediyorum ,teşekkür ederim:)
merhaba ameliyatınızı olalı 10 gün oldu şuan sağlık durumunuz nasıl ?
Sefaköy rumeli hospital 9 kasımda olacağım hüseyin burak bayraktar 5000 tl ama mükemmel işler çıkarıyor.
merhaba, yukarıdaki mesajlarımı okursanız tek tek ayrıntılı anlattım süreci...deneyimlerinizi anlatabilir misiniz ?
Gayet iyim bir problemim söz konusu değil... tamponlar çıktıktan sonra gayet rahat nefes alıyorsunuz zatenTekrar merhaba şuan şekil ve nefes alma konusunda nasıl durumuz polyanna ?