Burun ameliyatı ve estetik bilgi

Merhaba, ameliyatımı dün Ahmet Altıntaş hocamla oldum. Ameliyat olacak arkadaşlar merak ettiğinden yazıyorum...bugün taburcu oldum... ameliyata dair sadece ameliyata giriş anımı ve ameliyat sonrası odama çıkarıldığım anı hatırlıyorum... ne ağrım nede sızım var burnumda... morarma bile neredeyse hiç olmadı... yannızca gözlerimin altında çok hafif bir morluk vardı. birazcık da yüzümde şişlik oluştu hepsi bukadar.Ameliyata girene kadar öyle çok korkularım endişelerim vardıki saolsun doktorum çok ilgiliydi. Söyledikleri kadar varmış ve eli çok hafif gerçekten.. resim isteyenlere özelden gönderebilirim... Dr.Ahmet Altıntaş tavsiyemdir ve böyle bi ameliyatı bu kadar hasarsız ve sorunsuz atlattığım için kendisine teşekkür ediyorum

Resim atar misiniz acaba

Düne nazaran bugün morluklarımda bir artış olmadı zaten hafif bir morluk oluştu göz altlarımda... yalnız bugün yüzümde ve göz altlarımda şişlikler vardı.. zaten doktorumda şişlikler ve ödem olacak diye belirtmişti.. Onun içinde buz uygulaması yapmam gerektiğini söyledi... onu uyguluyorum... salı günü tamponlarımı aldıracağım... burnumda şuan hissettiğim grip gibi bir hal var... sonucu bende çok merak ediyorum... kalın ciltli olduğum için burun oturma süresi biraz daha fazla ... bilgi isteyen arkadaşlar için yazdım... merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz...

geçmiş olsun arkadaşlar. Benimde burnum kırıldı bir kaza yüzünden ve yana doğru kaydı resmen kemiği dr. estetik şart dedi. Zaten olmasamda bu şekilde insan içine çıkılcak gibi değil ama çok korkuyorum her nedense, daha önce yani 8 sene önce bir revizyon ameliyatı olmuştum o zamanlar çok kanamam olmuştu burnumda, hatta hastaneden çıktım ertesi gün gece tekrar acil yatırıldım kanamadan dolayı, sanırım o yüzden bir korku var ve gidemiyorum

Geçmiş olsun şu an nasılsınız acaba aradan bir kaç ay geçmiş merak ettim
Merhaba,, teşekkür ederim... benim ay olmadı ameliyat olalı beş gün oldu, burnumda kemik eğriliği ve burun etlerinde büyüme vardı... birde burnumun dışı hızma taktığım için enfeksiyon kapmış kalıcı ödem vardı burnumun dışında hem sağlık için hem estetik açıdan oldum..bende çok korkuyordum... sizi çok iyi anlıyorum... ve bu kararı vermemde 26 yılın sonunda oldu... bu sene karar verdim ameliyat olmaya... daha ne kadar erteleyebilirdimki??? İnternetten tek tek yorumları inceledim.. bildiğiniz doktor avına çıktım... çünkü birçok doktor bu işi ticarete dökmüş inanılmaz rakamlar istiyorlardı... ben hem 8.000 bütçeye kadar hemde işinin ehli mesleğinde başarılı ve güvenilir bir doktor bulmak istiyordum...ve bir karar vermem gerekiyordu... bende araştırmalarım sonucu doçent dr.ahmet altıntaş ı buldum.aradım ve görüşmeye gittim... muayene etti beni ve tüm gerçekliğiyle ameliyat sürecimi anlattı... bir cesarettirki doktorum o güvenle bana bir cesaret verdi, ameliyat günümü aldım ve geçtiğimiz cuma günü ameliyat masasına yattım... beş günün sonunda bugün doktorumun kliniğine gittim tamponlarımı çıkarttık...ve burnumun dışındaki kalıbı çıkartarak dışına şuan bandaj taktı doktorum... çok şükür ki korktuğum kadar yokmuş.. siz siz olun doktorunuzda o güveni görün ve ona göre haraket edin...çünkü burun ameliyatı gerçekten önemli...

Son düzenleme:
merhaba polyanna geçmiş olsun,güzel geçmesine çok sevindim :) benim 22 kasımdaki ameliyatım ertelendi aralık ortasında ameliyat olacağım ahmet hocaya,benim heyecanımdan dolayı sorularım olacak , ameliyata saat kaçta alıyor ve kaç saat sürüyor? Ameliyattan kaç saat sonra ayağa kalkabiliyorsunuz? 1 gecemi hastanede kalıyorsunuz?Halen hiç burnunuzda ağrı,sızı olmuyormu?Kusura bakmayın lütfen çok soru sordum fakat ilk defa ameliyat olacağım heyecanlıyım,tamponlarınız çıktımı bugün aynı şekilde tamponsuz resminizide merak ediyorum ,teşekkür ederim:)

M
merhaba, sorabilirsiniz bende ameliyattan önce soruyordum sıkıntı yok Ben 23 kasım cuma günü saat 12 de hastaneye gittim ameliyat öncesi tetkikler yapıldı... saat 2 civarı ameliyata girdim... ameliyata girince en son anestesi doktoru koluma anestezi enjekte ettiğini hatırlıyorum başka bişey hatırlamıyorum yani ne oldu ne bitti falan Yaklaşık dört saate yakın sürdü ameliyat uyutma süreci ve uyandırma süreci dahil... sonra yukarı odaya çıktığımda uyandığımı hatırlıyorum ... odaya getirir getirmez kendime gelmeye çalıştım yani bilincim yerine geliyordu yavaş yavaş... burunla ilgili bir ağrı ve sızı hissetmiyordum... tamponların takıldığından bile haberm yoktu... doktor geldi odaya ve ameliyatımı kapalı yaptığını söyledi... eve gitmek istersen gidebilirsin dedi... ama istersen bir gece kalabilirsin dedi.. ben kalmak istedim hastanede... hastanede serum ağrı kesici vs taktılar hemşireler...ilk iki gün ara ara sızıntı şekilde kanama doğal olarak oluyor burunda ama çok kısa kısa.. birde yüzde şişlik ve morluk oluyor.. bende morluk çok olmadı resimlerdeki kadar...ama şişlik uzun sürüyor... yüzümde şuan şişlik ve ödem var...sabah olunca erkenden taburcu oldum zaten... bugünde tamponlarımı çıkarttım... burunda bir ağrı vs hissetmiyorsunuz zaten... gripli gibi bir haliniz oluyor...burun kemeri üstünde hafif bir ağrı o kadar... birde geceleri yatarken yüksek şekilde sırt üstü dik yatmanız gerekiyor...onun dışında başka birşey yok... zaten burun uyuşmuş olduğu için burunda bir hissizlik var... başka merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz.. bugünkü resimleride koyuyorum

Eklentiler

• 5DB8A26B-6481-4398-A84C-2D76E7494574.jpeg
    126,4 KB · Görüntüleme: 191
Birde kalın
birde kalın ciltli olduğum için iyileşme sürecim yani burnun oturması 1 yıl sürebilir ...

çok teşekkür ederim cevaplarınız için son olarak burun deliklerinizde herhangi bir orantısızlık varmı önden foto atabilirmisiniz ?Evet gercekten siz fazla morarmamışsınız kapalı ameliyat olması avantaj olmuş fakat bana açık ameliyat dedi bakalım inşallah benimde sürecim iyi gider

Burun deliklerimde bir orantısızlık yok... çok şükür nasıl bıraktıysam boyutları aynı

Merhaba, ameliyat olalı sadece bir haftam oldu...sağlık durumum iyi çok şükür... sadece grip gibi bir hal var,, zaten buda ameliyatın verdiği beklenilen bir sonuç... iki üç hafta böyle olacak dedi doktor... korkulacak birşey yok gerçekten... ameliyattan önce bende çok korkuyordum ... ama dediğim gibi Dr.Ahmet Altıntaş’a ameliyat olacaksanız korkulacak bişey yok... zaten sağolsun ilgili biri kendisi...

merhaba ameliyatınızı olalı 10 gün oldu şuan sağlık durumunuz nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…