Ya arkadaşlar lütfen bana yardım edin.
Ben ameliyat olalı 21 gün oldu ve alçılar bantlar filan 1 hafta önce açıldı ilk 4 gün sürekli ağladım sızladım acaip büyük geldi burnum bana inceydi burnum kemer alındı o sebeplemi neyse artık çok büyük duruyordu tuhaf hissettim kendimi. neyseki en büyük sorun şu ki kaşımın arasında şişlik var kemik olabilirmi bu yoksa ödemmi çok merak ediyorum deneyimli arkadaşlar lütfen cevap yazsın ya lütfen
kaş aram göz pınarı hizamda var bu şişlik masaj yaptım baskılı bi şekilde buda çok fazla şişmesine sebep oldu masajıda bıraktım korkudan çünkü morardıda
Burnumun ucuda çok kalkım ve şiş duruyor lütfen bi yardım etseniz bu dönem ne zamana kadar devam eder yoksa kaşımın arasındaki kemikmidirLütfen tecrübeli arkdşlar yardım edinnnnnn
cnm su an ne durumda o kemik dediğin sey gectimi bendede var aynı sorun ödemdir die masaj felan yapıyorum ama göz pınarımın olduğu yerde sert yuvarlak bıse kemık gibi elime değiyor ve ameliyat olalı çok oldu cok korkuyorum ben doktorumda hastane değiştirmişYa arkadaşlar lütfen bana yardım edin.
Ben ameliyat olalı 21 gün oldu ve alçılar bantlar filan 1 hafta önce açıldı ilk 4 gün sürekli ağladım sızladım acaip büyük geldi burnum bana inceydi burnum kemer alındı o sebeplemi neyse artık çok büyük duruyordu tuhaf hissettim kendimi. neyseki en büyük sorun şu ki kaşımın arasında şişlik var kemik olabilirmi bu yoksa ödemmi çok merak ediyorum deneyimli arkadaşlar lütfen cevap yazsın ya lütfen
kaş aram göz pınarı hizamda var bu şişlik masaj yaptım baskılı bi şekilde buda çok fazla şişmesine sebep oldu masajıda bıraktım korkudan çünkü morardıda
Burnumun ucuda çok kalkım ve şiş duruyor lütfen bi yardım etseniz bu dönem ne zamana kadar devam eder yoksa kaşımın arasındaki kemikmidirLütfen tecrübeli arkdşlar yardım edinnnnnn
Benimde öyle malesefbende ameliyat olalı 10 gün oldu atel cıktıgında avatar gibiydim iki kas aram kapkalındıııııı gözlerim farklı bakıyoduuu suan bandajlı umarm zamanla gecerrrr
ödemmiş o benimde sivilce gibi yumurta bi şişlik var kaş ve göz aramda iner o zamanda dedi doktor telaş yapmayıncnm su an ne durumda o kemik dediğin sey gectimi bendede var aynı sorun ödemdir die masaj felan yapıyorum ama göz pınarımın olduğu yerde sert yuvarlak bıse kemık gibi elime değiyor ve ameliyat olalı çok oldu cok korkuyorum ben doktorumda hastane değiştirmiş
doktorum gecicek dediii ödem dediii umarım gecer beklemedeyimBenimde öyle malesef
Normal korkmaYa kızlar ben gülemiyorum dişlerim yarı görünüyor ve üst dudağım inceldi normal mi bu gülüşüm çok yapmacık ve embesilce normal mi bişi diyin(
benim 22.günüm ama geçmedi henüz ilk günkü gibiNormal korkmaeşim çok dalga geçti bu durumumla ben birşeye guldugum zaman oda bana bakıp gulerdi o dereceydi yani şimdi düzeldi biraz benim 20. günüm ya senin
benim 22.günüm ama geçmedi henüz ilk günkü gibi
Gülüşüm düzeldi ama şişliklerim hala aynı,geçmediSisliklerin gectimi ? Bende 6 haftaya yaklasiyorum ama hala gulusum eskisi gibi degil
Gülüşüm düzeldi ama şişliklerim hala aynı,geçmedi
3 ayım doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?