su an nasıl burnunuz indimi iki kaş arasıbende ameliyat olalı 10 gün oldu atel cıktıgında avatar gibiydim iki kas aram kapkalındıııııı gözlerim farklı bakıyoduuu suan bandajlı umarm zamanla gecerrrr
Şimdiki sonuç ne oldu acabaBenimde öyle malesef
İnşallah bakalım sabır işiymiş birazKızlar kavis bir iki aya çıkıyo bir arkadaşimin öyle oldu. Korkmayın
Banada doktorum okula kadar iyi olur dedi.Eylülde açılıyor okuldakızlar lutfen yardım edinn bu şişş nasıl iner ödem nasıl bıter eylulun sonuna nısanım var
Bendede aynı şekil o yüzden kiraz sapı biriktir çayını yap ve maydonoz ye ödem giderici şeyler bunlar tavsiye ederimBende de fazla ödem var. Ozellikle burun ucu. Yardım eden olursa sevinirim. Nasıl geçicek bu şişlik.
Tesekkur ederim. Denicem. Inşallah ise yarar. Çok sağ ol.Bendede aynı şekil o yüzden kiraz sapı biriktir çayını yap ve maydonoz ye ödem giderici şeyler bunlar tavsiye ederim
Aynı dertten muzdaripiz sizin baya yıllar geçmiş üzerinden ama şimdi memnun musunuz burnunuzdan benim ki bi de patates gibi gorunuyor acayip bi halde ameliyat olalı 10 gün oldu.sgarada icemiyorummm zatennn((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ıyıce pskoljm bozldu ınceck burnm suan cok kalın 2 göz araam gensledi bakıslarm degişti burnm asırı kalkık duruoo cok buyuk duruor brnmm delrcem brri bişeyy desn yaaa sgara olaynıda blyrmsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?