• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonrası kaş arası ödem yada şişlik oluşması normalmi?

kızlar benimde bugun 2.günüm ameliyattan ilk cıktıgım saatler sisligim yoktu gece gözüm morarmaya ve sismeye basladı suanda sis balon gibiyim :/

Kaş arasında ödemi olanlar yada tümsek çıkıntisi olanlar gectimi acaba benim 4 ay bitti kemerim in alındığı yer şiş kemik gibi dr um geçeceğini söyledi ama pek umudum yok

Ya kızlar düzeldi mi burunlarınız? Benım ameliyattan önce daha kücüktü resmen büyüdü. Önden berbat sanki dayak yemiş gibiyim :(

ben druma gittim bugün duzelmesinin yine bir yılı bulacagını söyledi. 6. aydada burun ucumu az daha kaldırmak istediğini söyledi cünkü kalkıklıgı yeterli gelmiyordu bana oda aynı fikirdeymiş lokal enesteziyle yapacağını söyledi

Kızlar bu kaş arası ödem problemi olanların ne zman şişliği inmeye başladı benim şu an 14.günüm bantlarım var ama kaşlarımın arası çok şiş orayı biraz içe doğru istemiştim sanırım o yüzden doktor orasını ellediği ödem çok fazla ne zaman geçer

Kizlar merhaba benim burnumda kemer vardi onden gorunumunden sikayetci degildim fazla ama yandan kotuydu bu yuzden ameliyat oldum bugun 8. Gunum dun alcimi aldi doktorum ve masaj yapti bastirarak bana bu masajlari sen de yapacaksin dedi ama gozumden yas geldigi icin masaji yaparken cesaret edemedim neyse bantli hali cok kotu gorunmuyodu eve gidince banti cikarabilirsin banyo yapabilirsin vs dedi eve geldim banti cikarinca sok oldum boyle bi sey yok yani eski burnum bundan 100 kat daha iyiydi resmen avatara benziyorum gozlerim ayrik duruyo birbirinden ve burun sirtimda ufak bi yerde morluk gibi bi sey var bunlar gececek diyo herkes ama gercekten moralim cok bozuk tecrubeli olanlar bana yardimci olabilir mi lutfen bantsiz gezmek istemiyorum resmen ve sanki burnum yamuk gibi geliyo kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim ayni seyleri yasayan var mi??

Daha cok yeni ameliyatiniz bunlat cok normal alçı açıldığında benimde burun sirtimda morluk vardı oradaki dokular işlem gördüğü için oluyor çabuk geçiyor ona üzülmeyin. Ilk zamanlar burun hamur gibi bicimsiz oluyor bir hafta sonra dahi fark ediyosunuz değişimleri üzülmeyin.

Benim kas arasi sisligim alci ciktimtan sonra olustu burnumun kavisi vardi ama kum saati seklinde gorunuyodu sislikten goz pinarlarimdan kas arasina sislik vardi cidden avatar gibi bir goruntuydu ama gun gectikce sisliklerim indi ole kalcak diye cok korkmustum ama geciyo suan 36. Gunum ve o gunlere goree cokk cokk iyiym herkes sislerin gecmis kalmamis diyoar ama biraz daha var 1. Ay kontrolumde sorunsuz gecti cok sukur :)

kızlar lutfen yardım edinn bu şişş nasıl iner ödem nasıl bıter eylulun sonuna nısanım var :(

Bende de fazla ödem var. Ozellikle burun ucu. Yardım eden olursa sevinirim. Nasıl geçicek bu şişlik.

sgarada icemiyorummm zatennn :KK43:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ıyıce pskoljm bozldu ınceck burnm suan cok kalın 2 göz araam gensledi bakıslarm degişti burnm asırı kalkık duruoo cok buyuk duruor brnmm delrcem brri bişeyy desn yaaa sgara olaynıda blyrmsnz
Aynı dertten muzdaripiz sizin baya yıllar geçmiş üzerinden ama şimdi memnun musunuz burnunuzdan benim ki bi de patates gibi gorunuyor acayip bi halde ameliyat olalı 10 gün oldu.

Back