• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonrası kaş arası ödem yada şişlik oluşması normalmi?

Ya arkadaşlar lütfen bana yardım edin.
Ben ameliyat olalı 21 gün oldu ve alçılar bantlar filan 1 hafta önce açıldı ilk 4 gün sürekli ağladım sızladım acaip büyük geldi burnum bana inceydi burnum kemer alındı o sebeplemi neyse artık çok büyük duruyordu tuhaf hissettim kendimi. neyseki en büyük sorun şu ki kaşımın arasında şişlik var kemik olabilirmi bu yoksa ödemmi çok merak ediyorum deneyimli arkadaşlar lütfen cevap yazsın ya lütfen:(

kaş aram göz pınarı hizamda var bu şişlik masaj yaptım baskılı bi şekilde buda çok fazla şişmesine sebep oldu masajıda bıraktım korkudan çünkü morardıda:(

Burnumun ucuda çok kalkım ve şiş duruyor lütfen bi yardım etseniz bu dönem ne zamana kadar devam eder yoksa kaşımın arasındaki kemikmidir:( Lütfen tecrübeli arkdşlar yardım edinnnnnn :(

Benim morarma olmadı, şişlikt az oldu sanırım ten yapısı ile alakalıdır ama ilk günr göre baya indi.

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar lütfen bana yardım edin.
Ben ameliyat olalı 21 gün oldu ve alçılar bantlar filan 1 hafta önce açıldı ilk 4 gün sürekli ağladım sızladım acaip büyük geldi burnum bana inceydi burnum kemer alındı o sebeplemi neyse artık çok büyük duruyordu tuhaf hissettim kendimi. neyseki en büyük sorun şu ki kaşımın arasında şişlik var kemik olabilirmi bu yoksa ödemmi çok merak ediyorum deneyimli arkadaşlar lütfen cevap yazsın ya lütfen:KK43:

kaş aram göz pınarı hizamda var bu şişlik masaj yaptım baskılı bi şekilde buda çok fazla şişmesine sebep oldu masajıda bıraktım korkudan çünkü morardıda:KK43:

Burnumun ucuda çok kalkım ve şiş duruyor lütfen bi yardım etseniz bu dönem ne zamana kadar devam eder yoksa kaşımın arasındaki kemikmidir:KK43: Lütfen tecrübeli arkdşlar yardım edinnnnnn :KK43:
cnm su an ne durumda o kemik dediğin sey gectimi bendede var aynı sorun ödemdir die masaj felan yapıyorum ama göz pınarımın olduğu yerde sert yuvarlak bıse kemık gibi elime değiyor ve ameliyat olalı çok oldu cok korkuyorum ben doktorumda hastane değiştirmiş

Ya lütfen yardım edin ameliyat oldum burnundan estetik fakat alçı çıktığında çok memnundum bahsedilen şişlikler yoktu acisida hostu fakat şuan on ucuncu gundeyim hem.burun ucum toplasmaya hem hafif inmeye başladı ne oluyor yaaaaa

Bende ameliyat olalı 13 gün oldu burun ucu illaki iniyor. Benimde burnumdaki atel çıktığında çok şiş değildi sonrasında şişmeye başladı çok zor bir süreç zamana ihtiyacımız var :(

bende ameliyat olalı 10 gün oldu atel cıktıgında avatar gibiydim iki kas aram kapkalındıııııı gözlerim farklı bakıyoduuu suan bandajlı umarm zamanla gecerrrr:(

Ameliyat olalı 6 gün oldu bugün plastik zımbırtı çıktı üstünden iki kaşımın Ortası tombik ve burnum önden bakılınca tombik morluk şişlik başka kalmadı çok mutluyum :) sevgili doktorum 3 haftada büyük oranla azalır dedi. Bir de burnunu hissetmeyenler varmış, benim burnum fazla hisli o zaman :) ucu her şeyi hissediyo burun kanatlarım çılgınlar gibi hareket ediyo :)

cnm su an ne durumda o kemik dediğin sey gectimi bendede var aynı sorun ödemdir die masaj felan yapıyorum ama göz pınarımın olduğu yerde sert yuvarlak bıse kemık gibi elime değiyor ve ameliyat olalı çok oldu cok korkuyorum ben doktorumda hastane değiştirmiş
ödemmiş o benimde sivilce gibi yumurta bi şişlik var kaş ve göz aramda iner o zamanda dedi doktor telaş yapmayın

Ya kızlar ben gülemiyorum dişlerim yarı görünüyor ve üst dudağım inceldi normal mi bu gülüşüm çok yapmacık ve embesilce normal mi bişi diyin:((

Ya kızlar ben gülemiyorum dişlerim yarı görünüyor ve üst dudağım inceldi normal mi bu gülüşüm çok yapmacık ve embesilce normal mi bişi diyin:KK43:(
Normal korkma :-) eşim çok dalga geçti bu durumumla ben birşeye guldugum zaman oda bana bakıp gulerdi o dereceydi yani şimdi düzeldi biraz benim 20. günüm ya senin

Gülerken burun ucundaki kıkırdak hareket ediyo hissediyorum 20. günüm normal mi acaba yoksa bi problem mi var olan arkadaşlar varsa yardım lutfennnn :-(

Ameliyat olali bugun 5. Gunum.sisliklerim ve morluklarim cok fazlaydi.morluklarim.neredeyse gecti.suratimdaki sislikler indi ama dun kaslarimin arasi yine sisti.surekli buz koyuyorum.yorumlari okudugumda ameliyattan sonra inmesi zaman alıyo ama benimki indigi halde yeniden niye oldu :( yardim edin lutfen

Back