• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonrası kaş arası ödem yada şişlik oluşması normalmi?

arkadaşlar kaş arasındaki şişlikler çok normal merak etmeyin.1 hafta alçı baskı yaptığı içinde oluşabilir birde burun sırtı törpü yapıldığında iki kaş arasındaki burun kökü çok çökük kalıyor ameliyat esnasında oraya kıkırdak falan konulup yükseltiliyor.elinize gelen kemik değil kıkırdak parçaları olabilir.burundaki şişlikler azaldıkça çilt altıda dolmaya başlıyor zaman içinde elinize gelen küçük çıkıntılar kaybolabilir.biraz zamana ihtiyacınız var.burun ucunun şiş ve kalkık olmasıda çok normal zamanla şişlik azalıp burun ucu kalkıklığıda biraz düşüyor.

bneim ameliyatım kapalı teknikle yapıldı kaş aram yinede şişkin görünür mü açık kadar şişmiceği kesin de ne kadar iner onu merak ediyorum çnkü elimi attığımda yine kalın ve kemikli geliyor bana albümümde resim de var bakarsanız sevinirim ama özel albüm :)

ameliyatımın 19.günü bugün. şişlikler yavaş yavaş iniyor fakat burnumun üst kısmına ve yanağıma yakın kısımlarında sivrisinek ısırığına benzer kabarıklıklar var birkaç tane.deri altında gibiler. bunlar ne olabilir arkadaşlar? aynı durumu yaşayan oldu mu? normal şişliklere alıştım inmesini bekliyorum ama bu kabarıklıklar garip geldi bana ??

ameliyatımın 19.günü bugün. şişlikler yavaş yavaş iniyor fakat burnumun üst kısmına ve yanağıma yakın kısımlarında sivrisinek ısırığına benzer kabarıklıklar var birkaç tane.deri altında gibiler. bunlar ne olabilir arkadaşlar? aynı durumu yaşayan oldu mu? normal şişliklere alıştım inmesini bekliyorum ama bu kabarıklıklar garip geldi bana ??

Normal canım onalrda zamanla inecek.

Kizlar bende yeni ameliyat oldum..ama olduktan sonra anliyorumki bunca zaman hep ameliyat evresini arastirmisim.ameliyat sonrasiymis onemli olan meger.bugun 4.gunum.ilk gun hastanede kalanlardanim bende.verilen serumlar sayesinde hic agri cekmedim..buz kompresleri sayesinde gozaltlarim hafif morardi onlarda bugun hafifledi fakat balon gbi sisim.hatta elmacik kemiklerim cenemin yanlarina inmis yanaklarim balon gibi tabiri caizse.benimde iki kas arasi sis.bende burun disinda gozle gorulur bir egrilik yoktu burun ici sol tarafta egrilik varmis ona mudahele edildi.torpulenerek hafif kavis verildi.burun deliklerim kucultuldu..yani doktorumun soyledigi bu.bende bunalima girdim ama smdi mantikli dusununce bir sivilcenin bile izinin gecmesi zaman aliyor.takdir edersinizki bicak altina yattik..oyuzden sabir gerek.cuma gunu alcim ve dikislerim alinicak korkuyorum fakat kacis yok..birgun iyiki oldum dicegimi umut ederek kendimi iyi hissetmeye calisiyorum..soran olursa sonuclari bildirmeye devam ederim....ve bu evreleri azda olsa rahat geciriyor olmamdan ziyade sonuctanta memnun kalirsam herkese doktorumu tavsiye etmeyi dusunuyorum..sevgilerimle..

ahahahahhaha burun ucu kalkık ve büyükmü yok göz hizasında kemik varmı deliriyiormm artk yeminlee:D:D:D: bu soruları görmekte beni delirtti yaw :D:D teyy teyy teyyy alla alla ahahahahaha

hayalsuuuuu

2014 yılı ve sıkıntılarını baştan sona okudum.
şuan nasılsın?
nasıl oldu son halin.
benim 11. günüm ve anlattıklarınla aynı.
lütfen güzel oldu de indi de yoksa bende gidiciyim:50:

Arkadaşlar bende ameliyat olalı yaklaşık 1 ay olacak..çok ciddi ödemlerim var.doktorum benim yaptığım burun bu değil, sakın seni yanıltmasin dedi.ama ben yinede çok huzursuzum günde 2 defa masaj yapıyorum (doktorum yapmamı istedi) ama hicbir faydası olmuyor bu şişliklerin inmeye başladığını ne zaman fark edeceğim ltf bilgi sahibi arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Back