• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonrası kaş arası ödem yada şişlik oluşması normalmi?

Merhaba ben ameliyat olalı 35 gün falan oldu ilk alçım çıktığı zaman burnum da hafif bi kavis belli belirsiz vardı ancak suan kocaman bir kavis var masaj yapıyorum ama kemik gibi oldu iyice galiba o şekilde kalıcak benim gibi olan varsa lütfen cevap yazsın

Merhaba benim burnum 3. Ayda inanılmaz degişti...dümdüz kavissiz cok mutsuzdum..3 ayin sonunda 6. Ayda tam şekli oturdu..şişliklerim indi. 2 yil olacak benim. sizinkinin kavisi erken cikmiş masallah.. benc3 3 ayi mutlaka bekleyin derim

Merhaba benim burnum 3. Ayda inanılmaz degişti...dümdüz kavissiz cok mutsuzdum..3 ayin sonunda 6. Ayda tam şekli oturdu..şişliklerim indi. 2 yil olacak benim. sizinkinin kavisi erken cikmiş masallah.. benc3 3 ayi mutlaka bekleyin derim

Bende sekil aymi hic incelmedi önden birde kas arasi sinir ediyo bu paramla burnuma gözüme nasil kıydıysam artık !!

Özelden foto atin isterseniz... ama dr lar 1 yıl diyor sonuc için.. üzülmeyin revizyon yapiyorlar dr yaptigi isin arkasında olsun yetet

ben ameliyat olali 15 gun oldu bugun..iki kas arasi cok sis ve burun ucum cok sis.kas arasi sis olunca gözler de bi tuhaf duruyo.

Benim kaş arası değil de göz altlarımda torba varmış gibi şişlikler oluştu..

Çok uzun zaman olmuş belki unutmuşsundur bile bunu yazdığını ama bende 2.5 ay once oldum ve ayni sorun bende var kaş aramda kemik olduğunu düşündüğüm bi sertlik ödem mi değil mi bilmiyorum ama korkuyorum 2. Bi ameliyattan geçti mi yoksa tekrar mı operasyon geçirdin?

Merhaba emel benim kaş ortam çok şişti kalınlaştı bu böyle kalmaz değil mi 8 ayda iniyor demişsin senin öyle mi oldu cevaplarsan çok çok sevinirim

Emel hanım merhaba benimde kaşımın arası çok şişti ve kalın sizdede mi böyle oldu 8 aydan sonra iniyor yazmışsınız

Back