Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ameliyatı sonrası kaş arası ödem yada şişlik oluşması normalmi?
Merhaba ben ameliyat olalı 35 gün falan oldu ilk alçım çıktığı zaman burnum da hafif bi kavis belli belirsiz vardı ancak suan kocaman bir kavis var masaj yapıyorum ama kemik gibi oldu iyice galiba o şekilde kalıcak benim gibi olan varsa lütfen cevap yazsın
Merhaba benim burnum 3. Ayda inanılmaz degişti...dümdüz kavissiz cok mutsuzdum..3 ayin sonunda 6. Ayda tam şekli oturdu..şişliklerim indi. 2 yil olacak benim. sizinkinin kavisi erken cikmiş masallah.. benc3 3 ayi mutlaka bekleyin derim
Merhaba benim burnum 3. Ayda inanılmaz degişti...dümdüz kavissiz cok mutsuzdum..3 ayin sonunda 6. Ayda tam şekli oturdu..şişliklerim indi. 2 yil olacak benim. sizinkinin kavisi erken cikmiş masallah.. benc3 3 ayi mutlaka bekleyin derim
Çok uzun zaman olmuş belki unutmuşsundur bile bunu yazdığını ama bende 2.5 ay once oldum ve ayni sorun bende var kaş aramda kemik olduğunu düşündüğüm bi sertlik ödem mi değil mi bilmiyorum ama korkuyorum 2. Bi ameliyattan geçti mi yoksa tekrar mı operasyon geçirdin?