Burun ameliyatı sonrası deneyimlerim

Tesekkurler alci ciktiginda eli ile biraz baski yapti sisim hala var ozellikle kas arasinda cikan alciyi geri verdi sabahlari kalktigimda alciyi burun uzerine koyu biraz baski yapmami istedi silikler zamanla gecicek dedi :) 1 ay sonra kontrolum var bu arada dikislerimde kendiliginden duserse al dusmezse bekle geldiginde aliriz dedi :)

Benimde alçım çıktı bandajlı şimdi ama benmde tam istediğim gibi okadar doğal ki çok mutlu oldm çok rahatladım

Ağrı oluyor mu ameliyat sonrası? Bende oldu ama arkadaşlarımda olmamış biraz endişeleniyorum

Kızlar biri bana akıl versin lütfen çıldırcam burnumun sol kısmı sağa göre daha şiş ameliyat olalı iki ay oldu ama bi değişiklik yok hatta bürün deliğimin biri yukarda biri aşağıda bi tarafım günden güne inerken diğeri aynı çıldırcam okuduğum için kontrolede gidemiyorum aynı şeyi yaşayan bi arakadaş varsa yardım etsin lütfen Nasıl düzelir bu

Arkadaslar ameliyattan sonraki sisligi azaltmak icin maydonoz suyu yapan oldumu olduysa nasil yapiliyo bilgilendirirmisinizz

Merhaba çok geçmiş olsun.Ben de 31 eylulde amelıyat oldum ama amelıyat uzerınden bır ay gecmesıne ragmen goz cevremdekı morluklar gecmedı kalıcı olma ıhtımalı var mıdır sızce?

Normalde morluk o kadar uzun sure kalmaz morken gunese filan ciktiysaniz kalici olabiliyor doktora danisin yada internetten kalici morluk diye arastirin
Benim felaket fazlaydi ve beyaz tenliyim ona ragmen 4 gunde gecti

Normalde morluk o kadar uzun sure kalmaz morken gunese filan ciktiysaniz kalici olabiliyor doktora danisin yada internetten kalici morluk diye arastirin
Benim felaket fazlaydi ve beyaz tenliyim ona ragmen 4 gunde gecti
hayır aksine cok dıkkat ettım ben de beyaz tenlıyım ama cıldım bıraz hassas bugun doktoruma soyledım solante pigmenta dıye bır gunes kremı onerdı ama bılemıyorum fayda eder mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…