Ne gibi reklamlar acaba ?Reklamlaaaar
Burnum ince derili değil kalın derili ve kıkırdaklarım aşırı inceymiş kıkırdakları da güçlendirdi. Ben temiz niyetlerle paylaşım yaptım da siz böyle olumsuz konuşmaya çok meraklısınız belli kiBurnunuz güzel olsa bile (ki henüz sunucunuz belli değil 15 günlük) bu doktorun çok başarılı olduğunu göstermez. Deriniz incedir,kikirdaklariniz sağlamdır,bu tarz bir burnu asistan doktor bile güzel yapıyor zatenyani anlayacağınız burun estetigi işi öyle kolay değil,15 günlük burunla kimse kimseye doktor tavsiye etmesin,metin de çok komik Allah razı olsun Semih hocamdan
Siz aşırı optimist bir insansınız galiba. Keşke ben de böyle olabilsemBurnum ince derili değil kalın derili ve kıkırdaklarım aşırı inceymiş kıkırdakları da güçlendirdi. Ben temiz niyetlerle paylaşım yaptım da siz böyle olumsuz konuşmaya çok meraklısınız belli kiaylar sonra da fotoğraf eklerim
Burnumun beye benzeyeceği belli değil ama çok kalkık burun deliği gözüken bir burun değil şu anki hali yani aslında bi tık belli. O sebeple paylaşım yaptım çünkü çevremde ameliyat olup pişman olan burun delikleri çok belli insanlar var.Ben de yaklaşık 15 gün önce ameliyat oldum ve benim burnum da profilden çok düzgün gözüküyor. Fakat problemler var, ve her şey mükemmel olsaydı bile daha 2. 3. haftada doktorumu övmezdim. Burnunuzun neye benzeyeceği daha belli değil. Burun ameliyatı riskli bir ameliyat, bir sürü problem çıkabiliyor. En az birkaç ay beklemeniz lazım yorum yapabilmek için.
15 günlük burunla reklam olmaz. Bu yüzden yanıltıcı bir post.
Siz aşırı optimist bir insansınız galiba. Keşke ben de böyle olabilsem
Ignorance is bliss derler
İkiniz de burunla ilgili sorunlar yaşadınız veya farklı bir doktorun elemanısınız galiba bu şekilde negatif davrandığımıza göreKalin deriliyse hiç hiç yorum yapmayın 15.günde... kalın derinin iyileşme süresi çok uzun,deforme ihtimali de ince deriye göre çok yüksek oluyorfotoğraftaki burnu kalın deriye asla benzetemedim, kalin deri topac gibi olur,ilk zamanlar Güle güle kullanın burnunuzu
Evet kadın kadının düşmanı haklısınİkiniz de burunla ilgili sorunlar yaşadınız veya farklı bir doktorun elemanısınız galiba bu şekilde negatif davrandığımıza göregeçmiş olsun inşallah daha iyi olur gibi cümleler kurmak çok da zor olmamalı. Kadın olunca böyle yorumlar yapmak daha içgüdüsel oluyor sanırım. Daha fazla yorum yapmayacağım. Size mutlu olmanız için yeterince malzeme verdiğimizi düşünüyorum
İkiniz de burunla ilgili sorunlar yaşadınız veya farklı bir doktorun elemanısınız galiba bu şekilde negatif davrandığımıza göregeçmiş olsun inşallah daha iyi olur gibi cümleler kurmak çok da zor olmamalı. Kadın olunca böyle yorumlar yapmak daha içgüdüsel oluyor sanırım. Daha fazla yorum yapmayacağım. Size mutlu olmanız için yeterince malzeme verdiğimizi düşünüyorum
Henüz senin kadar yeniyiz anlıyor musunSenden tek farkimiz 15.ci gün de memnuniyet bildirecek kadar bilgisiz olmamamiz. Profili yeni ac,ilk gönderin doktor reklamı buna gülünür işte. Doktor ismini vermeden burnunu paylaşsan,olumlu yorum alırdın,neden olumsuz dusuneyim."Allah razı olsun doktorum ,Allah ne muradın varsa versin,doktorum." dersen gülünç duruma dusersin Kimse senin kötülüğünü istemiyor, doktorun henüz 80 doğumlu müthiş tecrübeli felan değil,okuyanları ayiktiriyorum, neden bozuldun ki
Burda iyi-kötü deneyimlerini paylaşıp birbirine yardımcı olan çok insan var. Sorun senin direkt doktorunu hedef gösterip herkes benim canımm doktoruma ameliyat olsun diye başlık açman ve tepki alması çok normal. sadece 15 günlük bir süreç değil sonuçta olumsuz şeyler
O zaman umarım burnunuz güzel iyileşir ve bir sorunla karşılaşmazsınız diyelimSizi anlamaya çalışıyorum ama ben bu düşündüğünüz amaçlarla bu konuyu açmadım . Hak etmedim bu tarz yorumları o yüzden bozuldum açıkçası. Çünkü tamamen temiz niyetlerle yazdım linç edildim