- 28 Aralık 2011
- 86
- 0
bende araştırıyorum canım.. ama herkesin beklentisi yada zevki farklı.. ama ben kendi adıma bu sitede en çok emre ilhanın ismini duydum.. bunun yanı sıra nuri soysal var aklımda olan.. nuri soysal fox tv. de yer gök aşk dizisindeki bade karakterinin burnunu yaptı bi bak istersen... ismini duyduğum teoman doğan barış çakır var birde ebru yaşarın burnu bilge sezgin var bu doktor içinde çok başarılı diyorlar .. bunları bir araştır istersen.. ben dahil tüm burun ameliyatı olmak isteyen arkadaşların Allah yardımcısı olsun.. doktor seçimi çok önemli ve en zor kısmıda bu zaten kanımca :)
kararsız kaldım doktor konusunda yardım edin
doktorum dr. emre ilhan...umarim hersey iyi olur
canım merhaba..2,5 aya yaklaştı ameliyat olalı..çok şükür iyiyim..koku alma durumum gayet iyi, biraz fazla gelişmiştir koku alma duyum..ameliyattan önce de kurt kadın gibiydim, hala ööleyim :)) burnumun ucu hala oldukça sert, hala yer yer uyuşuk, ama çok normal tabi, büyük bi ameliyat geçirdik aslında..ben hiç korumuyorum, ameliyattan beri burnuma aldığım darbenin haddi hesabı yok..korumaya çalıştıkça tam tersi oluyo :)) sürekli kucağımda, tepemde dolaşan bi kızım var, burnuma eli, kolu, dirseği çarpıp duruyo..dr.um korkma hiç bişey olmaz burnuna, sadece canın yanar demişti..güveniyorum ona..ayrıca son kontrole gittiğimde gözlük, güneş gibi şeyleri sormuştum ona..bana ameliyatımın başından beri yasak diilmiş bütün bunlar zaten..ameliyat tarzı ile ilgili olduğunu söylemişti dr.um..eski yöntemlerle yapılan ameliyatlarda yasaklanabiliyomuş, ama benim operayonumda bunlar yok..sümkürmek diye sormuşsun..şööle sööliyim, ben ameliyattan sonraki 1,5 ay içinde 2 kez nezle oldum :)) günde onlarca kez hapşırdım ve burnumu sildim :)) dikkatlice, acıtmadan silmeye çalıştım bi şekilde, sorun olmadı..şimdi de bahar alerjilerim baş göstermeye başladı..kaşınıp duruyo burnum, ben de kaşıyorum :) acımıyo ilk günlerdeki gibi, rahatım yani..
benimde burnumun kemerinde sorun var düzelttirmek istiyorum ama biraz korkuyorum ameliyat sonrası çok ağrı oluyomudur acaba?
teşekkür ederim canım benim.. evet az kaldı ve bende heyecan dorukta yaa.. nasıl bir heycan, mutluluk ve korku karmaşası içerisindeyim tarif edemem ama sanırım anlarsın beni.. bu kadar korkmamam gerek ameliyattan dimi yaa
kararsız kaldım doktor konusunda yardım edin
canım bence çok kötü, ille de ameliyat olması gereken bi burnun yok..ama benim de yoktu, ben oldum..yani kafaya takmıştım bi kere..insan kafasına koyunca bi şekilde yapıyo sanırım..iyi düşün derim..
burnumun ucunu kaldırmadığını söyledi doktor ama çok kalkık duruyor bir de açık ameliyat olduğu için ucunda dikişler var. iz kalır mı acaba?
canım ben m.dilbere olucam kesin .su an hemen olma şansım olsa olurdum beklemezdim ama zaman lazım aile açısından.. tasarımdaki burnumda tek degisiklik törpü ve hafif kavis verildi ama burun ucu cok kaldırılmıstı. yani cok kavisli bi burun degil o canım dikkat ettiysen burun ucu kalkık.. ayrıca m.dilber o tasarımdan daha güzel burunlar cıkarır eminim =) herkese yakısanı yapıo çnkü tek bi burun tipi yok adamın farklı tarzda yapıo yeter ki yüzüne yakışcagını bilsin fındık gibi bi burunda yapar ben görşmeye gittigimde kendi tasarımımı da götürücem eger begenirse yapar tabi
albümde fotoğraflarınız var mı?
bende kararsızım ve yardım bekliyorum