Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

izmir deysen eger can kopal ı öneririm,kendısıne cuma gunu amelıyat oldum gayet rahat bır operasyondu,kı benım burnum kemerlı ve ucu dusuk bır burundu,sımdı tamponlarım cıkmıs durumda fakat hala alcalı ve yuzum şiş,çok çirkinim yanı:) beklemedeyım

arkadaşlar ben de muhammet dilberi dşünüyorum cok hosuma gitti yaptıgı burunlar cok dogal hiç estetik gibi degil umarım korkumu yenip bu takımtımdan kurtulurum..

Zeyn_a merhaba,

Ozelden yazamiyorum cunku daha yeteri kadar msjim yok:) Ben cok uzun zamandir Teoman beyi arastiriyorum.Belcim Erdoganin burnunu cok begenmistim.O zaman karsilastim Teoman Beyin ismiyle,daha sonra internetten konusmalarini takip ettim.Dogal burun lafini duyuncada neden bilmem daha gorusmeye gitmeden 1 numarali doktor adayim ilan ettim kendisini.Daha once de bazi doktorlarla gorustum bir coguda cok iyi cerrahlar ama hic biri icime sinmedi.Ancak yazin yillik izinimde ameliyat olmayi istiyorum ve en yakin zamanda da gorusmeye gidecegim hatta mayis ayinin ilk haftasi randevu almayi planliyorum.Forumda da nedense kimseler yok Teoman bey hakkinda yazan.seni gorunce inan cok sevindim.Bir iki sey sorabilir miyim?Acaba doktor bey bilgisayarli tasarim yapiyor mu?ve yapilan burun tasarima benziyor mu...son olarakta sekil konusunda tamamen kendimi yonlendiriyor yoksa sende begendigin burunlari gosterip bende aynisini istiyorum diyebiliyor musun?:):):)

simdiden tesekurlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım hiç korkma herşey çok güzel olacak inş :)bende yaptırmak isterdim ama ailemiz çok karışıyo ama inan haberleri olmadan yaptırıyım diyorum ama nereye gidersek beraber haberleri olur yani söylesem anlatsam ztaen dinlemezler

Kizlar bende daha 4 aya kadar sizler gibi doktor araştırıyordum, tam 6 yıl doktor araştırdım ve son bir yıl Emre beyi takip ediyordum. Hastaları ile görüştüm, resimlerini gördüm. Aslında cogu yaptigi burunları beğenmiyordum ama hepsi memnun idi. Önemli olanda, benim kendi burnumla memnun olmam. Fazla oyalanmadan ameliyat için gün aldım, çünkü yurtdışından geliyorum. Uç konuşma icinde randevu aldım ve 2 ay icinde hooooop kendi mi İstanbul da buldum. O kadar korkuyordum ki ağrıtacak filan diye, ama o kadar kolay atlattım,i anlatamam. Ben Emre beyin muayehnedeki hastalarınıda gördüm, hepsi memnun burunlarından ve herkese istediği burnu yapıyor. Benim ameliyatım nerdeyse 5 hafta olacak, ve Hergün Allahıma dua ediyorumki, Emre İlhana ameliyat oldum diye. Size doktor aramanızda kolay gelsin, içinize sinen doktoru bulun, ona olun derim.

canım bence çok kötü, ille de ameliyat olması gereken bi burnun yok..ama benim de yoktu, ben oldum..yani kafaya takmıştım bi kere..insan kafasına koyunca bi şekilde yapıyo sanırım..iyi düşün derim..

albümde fotoğraflarınız var mı?

fotoğrafınız var mı albümde

bende kararsızım ve yardım bekliyorum

ben de muhammet dilbere oldum bugün 4. günüm daha çok tazeyim. ama bu güne kadar ağrısız sızısız geldim. Karar aşaması çok zor gerçekten. ben de burda duydum ismini ilk kötü bi yoruma rastlamadım hiç ve muayneye gittim aynı hafta.ayın 4.üydü hemen gün aldım 26 sına.Dr.a güvenmek önemli tabi.Gitmediysen bi muayneye git derim.

kızlarr yarın ameliyatımı olcam bana dua edin inş. sonuç tam istediğim gibi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…