kızlar burn ameliyatı olmak istiorum bana bir doktor önerin.bide gözaltım içinde bir çözüm?
Benım burnumda kemer vardı, amelıyatım cok kolaydı, tenımın cok hassas olmasına ragmen hıc morarma olmadı. Düz ve kalkık olmayan dogal bı burun ıstedım.Fakat sonuc su an ıstedıgım gıbı degıl. Bugun 27. gun kemer yerı yıne bıraz şiş ve burun ucu dusuk gıbı sankı. Kendımı şişler ınecek dıye avutuyorum. Aslında şiş ama, ınse de nasıl olur bılemıyorum. Kafam karısık. Ve zaman gectıkce degısırmı acaba.Şişler hakkında bılgı verırsenız sevınırım.
:)))) Bu aşçıya yemek tarif etmek gibi bişey olur canım :))) Öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah güzel bir şekilde sağlıkla atlatırsın, doktara kavisli bir burun istemediğini, Beren Saat'in burnuna benzer burunlardan hoşlandığını yüzüne gidip gitmeyeceğini sor, gider derse öyle bir burun istediğini söylersin, zaten tasarımı yaparken de anlatırsın burun sırtını ucunu nasıl istediğini.
tabiyki yaptığı tasarıma benziyor cok az farklılıklar olabilir ama sonuç aynen cıkıyor bende öyle olmuştu tasarımla 1 sene sonraki fotoyu ben yan yana koydum aynıydı cünki 1 senede oturuyor burun sabır işi bekle süreci uzun yani
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm.. iki yıl önce burun ameliyatı oldum ve herşey istediğim gibi.. dilediğinizi sorabilirsiniz... :90: