Burun Ameliyatı Fatih Peker ve Esteworld

Ben oldum 7 martta süper geçti Volkan bey yaptı lipo ve yanlarımıda aldırdım çok iyiyim şu an bilgi vereceğim sizlere

Hahaha.
Reklam yapıyorsunuz; bari çok okunan bir yere yazın da işinize yarasın.
Nasıl da en ince detayına kadar övmüş.
Bizzat hastasiyim 2012de ameliyat oldum 5 bin aldı sonuç hem sağlıktan oldum hem paramdan hatta asistanı Sinan var çok güzel dil döküyor köprüyü geçene kadar asla ama asla tavsiye etmiyorum

Sen muhtemelen onun çalışanlarından birisin adam olsanız yaptığınız işin arkasında durursunuz parayı alınca herkes yolunda oh ne ala bak fatih Peker adina Facebook sayfası bile açtım ben yandım başkaları yanmasın

Alıntıdaki yazı 2014 yılında forumda yazdığım yazıdır. 2016 yılında geldiğim sonuca dayanarak söylüyorum Fatih Peker'in burnumda bıraktığı hasarı onarmak için kaburgamdan kıkırdak alınması şart oldu. 23 yaşındayım ve 4. Burun ameliyatımı olmak zorunda kalabilirim. Özetle diyeceğim şu ki ülkemizde bu işi yapan birçok iyi doktor var ama Fatih bey bunlardan biri kesinlikle değil. Her ne kadar o dönemde Esteworld'de görev yapan Tamer bey elinden geleni yapmış olsa da şuan hala nefes problemi çekmemin tek sorumlusu Fatih beydir, çünkü bıraktığı hasarı onarmak için tek çare vücudumdan kıkırdak alınmasıydı onu da ben tercih etmedim. Bedava bile yapsa Fatih beyden uzak durun!

Bana uzak Allaha yakın olsun 2012de 5 bine yaptı sozde burnumu 15 gün önce yeniden farklı bir doktora ameliyat oldum şimdiki doktorum fatih Peker için o gerçekten doktormu burnunda kıkırdak bırakmamış dedi 2012den 2016ya kadar yanımda insan uyuyamazdi horlama hırıltı nefes darlığı sürekli kesik uykular Allah f.pekerin bin belasını versin yaptığı işin arkasında da durmuyor tek dertleri para avcılığı asistanı Sinan yokmu rezil ettim bıraktım

Çok geçmiş olsun umarım bu defa olmuştur istediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…