Burun Ameliyatı Fatih Peker ve Esteworld

slayerbuffy

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
15
0
Arkadaşlar.Geçen hafta perşembe günü uzun süredir yaptığım araştırmalar sonucunda Este world Etiler Şubesinde bulunan Doç. Dr. Fatih Peker Bey'e ameliyatımı oldum.Burnumda deviasyon problemi vardı ve nefes almakta zorluk çekiyordum.Aynı zamanda eğri ve biraz irice tabir edebileceğimiz bir burnum vardı:) Madem deviasyon yapılacak estetikte olsun diyerek internetten ve televizyonlardan yaptığım araştırmalar sonrasında pek çok doktorla görüştüm.Fakat en son Fatih Bey ile görüştüm ve kendisinde karar kıldım. .Kendisinin güçlü bir öz geçmişi olmasının yanı sıra dürüstlüğüyle çok fazla güven oluşturdu bende.Öncelik doktor odaklı gittim ve açıkçası Este World için çok olumlu düşünmüyordum.Fatih Bey ile (ücretsiz)muayeneden sonra fiyat konusunda Esteworld Plastik cerrahi koordinatörü Eylem Hanım ile görüştük ve kendisi de çok dürüst ve açık olarak ameliyat ile ilgili nelerle karşılaşacağımı açıkladı .Fiyat konusunda ödeme kolaylıklar var.Ameliyat gününden birkaç gün önce Este Worlde gidip kan verdim buna göre ameliyat öncesi testleri yaptılar.Doktorum photoshop ile neyken ne olacağımı mail attı:)Ameliyattan bir gün önce ağır yemekler yememek gerekiyor 12 saat kala ise su içmek, yemek yemek yasak.Ameliyat günü önce odanıza yerleşiyorsunuz.Bildiğiniz otel odası gibi ,refakatçiniz içinde bir yatak ayrılmış ve o gece orada kalabiliyorsunuz.Ameliyat öncesi tansiyon nabız ölçümleri yapılıyor. anestezi uzmanı son kontrole geliyor ve ameliyat vakti aldığınız narkoz etkisiyle hiç bir şey hatırlamıyor ve hissetmiyorsunuz.Ameliyat sonrasında kesinlikle ağrı yaşamadım. Doktorum da bunun ağrısız bir ameliyat olduğunu önceden belirtmişti zaten.Ameliyatım 2 saate yakın sürmüş.Ayılmak falan toplamda 2-2 buçuk saat diyelim.Ameliyat sonrası serum tansiyon ilaç vb kontrolleri hemşireler fazlasıyla yerine getiriyorlar.Tüm gece 15 dk da bir buz tutmanız gerekiyor yüzünüze şişlik olmaması için.Bu kişiye ve cilt yapısına göre değişen bir durummuş ve en yoğun olduğu gün ikinci günmüş ki öyle oldu.İkinci gün morluklar ve şişler en yüksek seviyede oldu.Fakat 3. gün itibariyle azalmaya başlıyor.Bu süreçte geceleri dik şekilde yatmanız gerekiyormuş ve buz uygulamasına devam.Bu arada her ne kadar plastik ortası açık tampon konulsa da nefes alamıyorsunuz.En azından bende öyle oldu.3 gün sonrasında tamponlar çıkıyor .Ağrı acı inanın yok.Krem ve burun spreyi devreye giriyor.Burnun içini nemli tutmak gerekiyormuş.1 hafta sonra alçılar çıkıyor.Daha çıkmadı orası da süprizi:)Bu süreçte bence en önemli olan doktorunuza güvenmek ve size dürüst davranılması .Sonuçta canınızı emanet ediyorsunuz.İçinize sinmesi önemli.Benim çok içime sindi.Umarım yazımın faydası olur.Araştırmadan emin olmadan ve içinize sinmeden yaptırmayın ve doktorunuzun ünvanı ,özgeçmişi gibi ayrıntıları atlamayın.

Hahaha.
Reklam yapıyorsunuz; bari çok okunan bir yere yazın da işinize yarasın.
Nasıl da en ince detayına kadar övmüş.

canım benım reklam degıl resımlerımı de yukleyecegım.Ben cok uzun zamandır arastırma yaptım ve ınsan saglıgı oldugu ıcın zor bır surec karar surecı.Bu yuzden en ayrıntısına kadar yazdım.önyargılı olma lutfen

Bende bugün Fatih Peker ile görüşmeye gideceğim umarım dediğin gibi benimde güzel bir görüşmem olur ve ameliyata karar verebilirim, çünkü ne kadar araştırma yaparsan o kadarda çok kafa karışıyor.

inşallah güzel geçer.evet ameliyat öncesi süreç çok yorucu.karar vermek ayrı bi dert.içine sinmesi çok önemli.haberlerini bekliyorum.aklına takılan durumlar olursa yardımcı olurum.

bantların hepsı kac gnde cıkms oluyo

alçı 3 gün sonra çıkıyor.sonra bant takılıyor.1 hafta sonra kontrole gittim o bantları aldı yeni bant takti.Toplamda 2 hafta bant kalıyor ama gercekten kalması ıyı .dısardakı ınsanlar daha dıkkat edıyor .hele ki metrobüste tramvayda çok faydalı oluyor.
ve aynı sekılde psıkolojık olarak kendısıde dıkkat edıyor ınsan.

inşallah güzel geçer.evet ameliyat öncesi süreç çok yorucu.karar vermek ayrı bi dert.içine sinmesi çok önemli.haberlerini bekliyorum.aklına takılan durumlar olursa yardımcı olurum.

bugün Fatih bey ile görüştüm içimi rahatlattı ve güven duydum daha önce gittiğim doktor burnumun zor bir burun olduğunu söylemişti, bütün moralimi alt üst etmişti.Fatih Beye istediğim burun resminide gösterdim olur dedi.Sanırım Ameliyat olacağım ama yinede içim tam rahat değil.

:) sevındım.aynı duyguyu bende de yarattı ıkıncı kez gorusmeye gıttıgımde emın olmustum.durustlugu ve kendıne guvenı benı cok etkılemıstı.tv programlarının vıdeoları internette var izle istersen.benı en cok etkıleyen kendısı bırkac burun ameliyatı olmus fakat memnun kalmamıs ve sonunda ben öyle bır cerrah olacağım kı kımse ıkıncıye amelıyat olmak zorunda kalmayacak demıs.hıc korkma bır an once ol gıtsın.agrı sızı hıc yasamadım ben. sadece morluk sıslık oluyor o da kısıden kısıye degısıyormus ve 3.gunden ıtıbaren azalıyor hızla.bır de amelıyattan sonra bır ıkı saat bogazın agrıyor o kadar .gozunde sakın buyutme.bır gece de hastahanede kalırsın hemsıreler cok ılgılenıyorlar zaten .buzunu 2 gun aksatmadan tutuyorsun bu kadar.keyfıne bak nazını yap:)

bu arada cok ozur dılerım alcı 1 hafta sonra cıkıyor tampon uc gun sonra cıkıyor yanlıs yazmısım cok ozur dılerım

fotograf olayını çözsem resimlerimi de paylaşmak istiyorum .adım adım gün gün resimlerimi morluklarımı ama o kısmı çözemedim:)

bu arada cok ozur dılerım alcı 1 hafta sonra cıkıyor tampon uc gun sonra cıkıyor yanlıs yazmısım cok ozur dılerım

perşembe günü Fatih Beye ameliyat oluyorum bir arkadaşımla birlikte; inşallah ikimizin ameliyatıda çok güzel geçer ve istediğimiz gibi güzel burunlara sahip oluruz :)

perşembe günü Fatih Beye ameliyat oluyorum bir arkadaşımla birlikte; inşallah ikimizin ameliyatıda çok güzel geçer ve istediğimiz gibi güzel burunlara sahip oluruz :)

oo çok hızlı karar vermişsin.Hayırlısı olsun inşallah hersey dilediğin gibi olur.Resımlerı forumda paylasamadım ama tekrar denerım ya da maıl atarım.Fatih Bey 'de gecen hafta sonu cektı Senem Yiğit olarak sorarsan bilgisayarında var resimlerim gösterir.Tekrar hayırlı olsun.Diş macunundan peçetene kadar odalarda hersey var cok yük yapma kendine ve önden fermuarlı eşofmanla git çünkü boyundan geçirmek zor olur öbür türlü ameliyat sonrası.Bir de istersen fincan götür yanında sıcak birseyler içersin boğazın için ,plastik bardakta zor olur:)biraz ayrıntıya girdim ama faydası dokunur belki.adım adım güzel haberlerini bekliyorum.İnşallah su gb geçer gider.

önerilerin için teşekkür ederim söylediklerini dikkate alıcam, çok araştırdım aslında ama karar verince bir an önce olmak ıstedim.
inşallah resimleri paylaşmak isteyeceğim güzel bir burnumuz olur :)

önerilerin için teşekkür ederim söylediklerini dikkate alıcam, çok araştırdım aslında ama karar verince bir an önce olmak ıstedim.
inşallah resimleri paylaşmak isteyeceğim güzel bir burnumuz olur :)

özel mesaj atayım dedım 100 yorum yapmam gerekıyormus sıtede :s .resımlerımı gonderecektım.neyse eger sen atabılırsen özelden at e mail adresini resimleri göndereyim ya da Fatih Bey'e sor zaten herkese göstereceğim diyordu resmini:)inşallah herşey yolunda gider.Fatma Hemşire var çok şeker bir bayan o da çok yardımcı olmuştu bana inşallah sana da denk gelir.güzel haberlerini bekliyorum.Ameliyat öncesi sonrası bir sorun olursa yardım edebileceğim mutlaka sor çünkü ben çok araştırdım ve ne yapcağıma dair ve bilen bilmeyen herkes ayrı birşey söyledi çok korkutan oldu ve hiç te öyle çıkmadı.Bilen birinin yorumu çok iyi geliyor insana.herşeyin güzel geçiceğinden eminim:) çok güzel olcaksıneski halinin resmini çekmeyi unutma:)

bugün ameliyat günü sanırım:)güzel haberlerini bekliyorum.umarım rahat geçer herşey.emeğinin sonu çok güzel olcak eminim.

merhaba arkadaşlar
perşembe günü ameliyat oldum Esteworld'de tamponlarım çıktı ama burun üzerindeki alçı duruyor. Yüzümdeki morluklar gitti sayılır ama şişlikler hala var. Perşembe günü alçı çıkacak burnumda şiş olduğu için şekli konusunda henüz bir şey anlaşılmıyor. Sanırım alçının çıkmasını beklemem gerekecek nefes konusunda şu an çok fazla sıkıntım yok sürekli denizsuyu ile nemlendiriyorum ve krem sürüyorum. İnşallah beklediğimden daha güzel olur Doktorum Çok güzel olduğunu söylüyor.

Bende bunu bir an önce görmek için sabırsızlanıyorum. Gelişmelerden haber edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…