- 24 Aralık 2012
- 5
- 0
-
- Konu Sahibi slayerbuffy
merhaba arkadaşlar
perşembe günü ameliyat oldum Esteworld'de tamponlarım çıktı ama burun üzerindeki alçı duruyor. Yüzümdeki morluklar gitti sayılır ama şişlikler hala var. Perşembe günü alçı çıkacak burnumda şiş olduğu için şekli konusunda henüz bir şey anlaşılmıyor. Sanırım alçının çıkmasını beklemem gerekecek nefes konusunda şu an çok fazla sıkıntım yok sürekli denizsuyu ile nemlendiriyorum ve krem sürüyorum. İnşallah beklediğimden daha güzel olur Doktorum Çok güzel olduğunu söylüyor.
Bende bunu bir an önce görmek için sabırsızlanıyorum. Gelişmelerden haber edeceğim.
sağol 4.500 tl ödedim ama sıkı pazarlık yaptım :)
Fatih beyle alakalı bir konu bulunca bir şeyler yazmayı kendime borç bildim :) burada beni tanıyanlar vardır. geçen sene doktor seçimi konusunda bayağı bir zorlanmıştım. önce bir doktora karar verdim, sonra içime sinmeyen birşeyler oldu, ameliyatı iptal ettirdim. o sıralarda bir arkadaşım sayesinde Fatih beyi tanıdım ve ameliyat günü aldım. ocak ayında da ameliyatımı oldum. ameliyat öncesinde burnum biraz düşük ve kemerliydi. ve de ciddi şekilde nefes alma problemim vardı. ameliyatımı olalı 6 ay geçti. şekil olarak mükemmel oldu diyebilir miyim bilmiyorum. hala hafif bir kemer var. ama hoşuma gidiyor. yeni burnumu çok seviyorum :) bu arada şunu da belirtmeliyim ki nefes almam tamamen düzeldi. Fatih beyden ve tabiiki yardımcısı Sinan beyden çok memnun kaldığımı samimiyetle söyleyebilirim :)
bende ameliyat olmak istiyorum fatih beye ama hrkes gibi benimde endişelerim var. sizce nasıl estetik açıdan ve el kıvraklıgı nasıl:18::
Merhabalar tekrardan.Siteye fotograf koymada bazı sınırlar oldugu için resimleri gönderemiyorum fakat Fatih Bey işini layığıyla yapıyor ve yüzünüzün doğal görünümüne uyacak bir burun yapıyor.14 şubatta bir sene olcak.Ne ameliyatım ne ameliyat sonrası zor geçti.Çok rahat atlattım ve şu anda çok memnunum.Nefes problemi yaşamıyorum ve aynaya baktıgımda hele ki eski resimlere bakıp şuan ki halime baktıkça tekrar ne kadar doğru bir seçim yaptıgıma inanıyorum.En önemlisi sağlık ve doktorunda bunu bir pazar olarak bakmayıp hastaya önem vermesi gerekiyor.Bence gidin bir görüşün içinize sinerse yaptırın.Aklınızdaki tüm soruları sorun.
Arkadaşlar fatih beye ameliyat olan ve memnun kalan başka arkadaşlar var mi lütfen yardımcı olun bugün gidiyorum istânbula perşembe randevum var ve karar verirsem cuma yada cumartesi ameliyat olcam lütfen yardım edinnnn nolur
Biraz geç oluyor ama foruma yeni katıldım daha doğrusu geçirdiğim operasyonlar sonrası görüşlerimi paylaşma gereği duydum. Ben mayıs 2012 de Fatih Peker ile Esteworld de burun ameliyatı geçirdim burnum büyük ve kemerli bir yapıya sahipti. Ameliyat sonrası burun deliklerim birbirinden oldukça farklıydı ama bu konuda tecrübesiz olduğum için şişliklerden kaynaklandığını ve geçeceğini umdum. Aradan geçen 6 ay sonrası burun ucum aşağıya indi ve burun deliklerimin farklılığından dolayı burnum sola doğru yamulmaya başladı. Aralık 2012 de Fatih Peker burnuma düzeltme operasyonu gerçekleştirdi. ikinci operasyon sonrası 10. ayda kontrol için Esteworld'u aradım ve Fatih beyin ayrıldığını söyleyip OP.DR.Tamer Şakrak'tan randevu verdiler. Geçirdiğim muayene sonrası burun kıkırdağımın yamuk olduğunu, kulak arkasından veya kaburgadan kemik eklenmesi gerekebileceğini öğrendim. Yani Fatih Peker burnumu düzelteceğine iyice batırmıştıı!! Kendisinin geçmişini araştırdığımda fazlasıyla güven oluşturmuştu, hatta ikinci operasyonu yapmadan önce "BU SEFER DE OLMAZSA BEN BU İŞİ BIRAKIRIM" diye konuşmuş kendince güven vermişti. Fakat sonuç tam bir hüsran oldu benim için. Şu an 21 yaşındayım ve iki yılda toplam 3 tane burun ameliyatı geçirmek zorunda kaldım. Son operasyonumu 6 gün önce Tamer Şakrak gerçekleştirdi,herhangi bir kemik ekleme durumu olmadı çünkü doktorumun gönlü elvermedi kıkırdağımı almaya. Daha sargılarım dahi açılmadı ama şimdiden sonuçtan memnunum. Umarım siz de aynı sorunları yaşamamış sorunsuz bir operasyon geçirmişsinizdir
25 günüm benimde ama umarım bi daha bu eziyete katlanmak benim için ilk 3gun eziyetti resmen, suan çok siss burnum o yüzden bi yorum yapamıyorum gerçekten size çok üzüldüm 2. Ameliyati bunyem kaldırmaz masada kalırım 5lt kan kustum doktoruma güven duyarak gitmiştim bende umarım ben yaşamam gerçekten mahfolurum hem maddi hem manevi anlamda bu ameliyatı ailem istemedi yüzümü rabbim kara çıkarmasın(( ;(( siz bu eğilme yada yamulma durumunu hangi zamandan sonra farkına vardınız kaçıncı ayda?? Bide 25. Günüm ama şiş olmasına rağmen eskisi gibi uzun sadece ucu biraz kalkik biraz bu kalkiklik gider mi aşağı atarmo kendini?? Ben öyle olmasını istemiyorum yoksa eski burnumdan farkı olmaz (
fekin sizde mi Tamer Şakrak ameliyat oldunuz ? Umarım yamulup düşme olmaz olursa bende mahfolurum 21.günüm bugün dokunamıyorum hala burnuma yağlanma sizdede oldumu ?