Burun Ameliyatı Fatih Peker ve Esteworld

sezincim selam
Bende 15 gün önce Tamer Şakrak tarafından ameliyat oldum şuanda şişlikler var bakalım ne zamana inecek ve cildim olduğundan fazla yağlanmaya başladı sendede bu sıkıntı varmı daha önceki amaliyatlarında yada oldumu ve olduysa neler yaptın ? şimdiden teşekkürler..

Benim 5. haftam bitti normalde de yağlı bi cildim vardı ekstra bi yağlanma olmadı bende. Bugün kontrolüm vardı şimdiye kadar bir sorun yaşamadım gayet memnunum şuanki burnumdan. Önceki ameliyatlarda masaj bile önermemişti fatih bey ama şimdi düzenli olarak masaj yapıyorum ve temizliyorum burnumu o kadar

25 günüm benimde ama umarım bi daha bu eziyete katlanmak benim için ilk 3gun eziyetti resmen, suan çok siss burnum o yüzden bi yorum yapamıyorum gerçekten size çok üzüldüm 2. Ameliyati bunyem kaldırmaz masada kalırım 5lt kan kustum doktoruma güven duyarak gitmiştim bende umarım ben yaşamam gerçekten mahfolurum hem maddi hem manevi anlamda bu ameliyatı ailem istemedi yüzümü rabbim kara çıkarmasın :KK43:(( ;(( siz bu eğilme yada yamulma durumunu hangi zamandan sonra farkına vardınız kaçıncı ayda?? Bide 25. Günüm ama şiş olmasına rağmen eskisi gibi uzun sadece ucu biraz kalkik biraz bu kalkiklik gider mi aşağı atarmo kendini?? Ben öyle olmasını istemiyorum yoksa eski burnumdan farkı olmaz :KK43:(

Ben sadece Fatih Peker'de yaşadığım sorunları belirtmek istedim sizde nasıl olur bilemiyorum tabii ki. Ama yamulma ilk ameliyattan itibaren başlamıştı özellikle burun deliklerim birbirinden farklıydı. İki kez estetik operasyon geçirmiş bi burun olarak fazla kusurluydu bence üstelik ikinci ameliyattan sonra nefes problemi de yaşamaya başlamıştım. Benim burnum geniş ve kemerliydi onun etkisi olmuş mudur o kadarını da bilemiyorum. Umarım siz sorun yaşamamışsınızdır

Ben sadece Fatih Peker'de yaşadığım sorunları belirtmek istedim sizde nasıl olur bilemiyorum tabii ki. Ama yamulma ilk ameliyattan itibaren başlamıştı özellikle burun deliklerim birbirinden farklıydı. İki kez estetik operasyon geçirmiş bi burun olarak fazla kusurluydu bence üstelik ikinci ameliyattan sonra nefes problemi de yaşamaya başlamıştım. Benim burnum geniş ve kemerliydi onun etkisi olmuş mudur o kadarını da bilemiyorum. Umarım siz sorun yaşamamışsınızdır

daha önce burnumdan üç defa ameliyat oldum.ilk iki ameliyatımı farklı bir doktor yapmıştı,üçüncü ameliyatımı uzun araştırmalarım sonucunda bulduğum Doç.dr Fatih Peker'e oldum.Hem şekil olarak hemde fonksiyon olarak burnumdan çok memnunum,ameliyatımın üzerinden bir yıl geçti.

daha önce burnumdan üç defa ameliyat oldum.ilk iki ameliyatımı farklı bir doktor yapmıştı,üçüncü ameliyatımı uzun araştırmalarım sonucunda bulduğum Doç.dr Fatih Peker'e oldum.Hem şekil olarak hemde fonksiyon olarak burnumdan çok memnunum,ameliyatımın üzerinden bir yıl geçti.

Herkeste aynı şey olacak diye bir kaide yok ne güzel sevindim sizin adınıza.

Son düzenleme:
ya bende Ameliyat olucam esteworld iile görüşmem var cuma günü bana yardımcı olur musunuz

Si gorusmeye gittinizmi?
Evet gittim ve moralim çok bozul ücret 8 bn tl ve bana indirim yapıldı fakat benim burun derim kalın olduğu için çok bir değişiklik olsada belli olmayacağını iyice düşünmemi söyledi ve tekrar gel dedi açıkçası tatmin oldum mu bilmiyorum ama iyi bir cerrah olduğu kesin.

i
Evet gittim ve moralim çok bozul ücret 8 bn tl ve bana indirim yapıldı fakat benim burun derim kalın olduğu için çok bir değişiklik olsada belli olmayacağını iyice düşünmemi söyledi ve tekrar gel dedi açıkçası tatmin oldum mu bilmiyorum ama iyi bir cerrah olduğu kesin.
indirimlimi 8 bin

merhaba ben de esteworld etiler e rinoplasti için gittim. opr.dr. volkan serdar otrakçı ile görüştüm. ameliyat olmaya karar verdim. hatta kapora da yatırdım ancak halen korkularım var bayanlar. siz karar verdiniz mi tam olarak?

merhaba arkadaşlar, bende burun ameliyatı olmak istiyorum. ikinci kez olucak benim. ilk ameliyatımı on sene önce kbb ciye yaptırmıstım. şeklını begenmıyorum. burun ucu kanatlarım cok geniş, hafif de kemik var. ayrıca burnumun sol tarafı sureklı kapanıyor nefes sıkıntısı cekıyorum. et buyukmuş. esteworld de eda hanımla telefonla görüştm, sıkıntılarımı anlattım. bana VOLKAN OTRAKÇI yı önerdi. resimlermi çekip gönderdm. volkan beyle görüşüp bir fiyat söylüceklermiş. buruna göre değişiyormus fiyat. internetten volkan beyle ilgili araştırma yapayım dedim, onunla ilgili hiçbir yorum göremedim. acaba daha önceden yaptıran varmı volkan beye, yada duyan. varsa paylaşırsanız sevinirim.

merhaba ben de esteworld etiler e rinoplasti için gittim. opr.dr. volkan serdar otrakçı ile görüştüm. ameliyat olmaya karar verdim. hatta kapora da yatırdım ancak halen korkularım var bayanlar. siz karar verdiniz mi tam olarak?

merhaba , bende volkan beyi merak ediyorum. görüşmeniz nasıl geçti, nasıl bir doktor. tecrübeleri neler? güven verdi mi? birde ücret ne kadar söyledi? yardımcı olursan sevinirim.

merhabalar, bende esteworld'e görüşmeye gittiğimde bana da Volkan Otrakçı'yı önerdiler. Sizler gibi bende kendisinin çalışmaların internetten aradığımda hiçbirşey bulamadım. Ayrıca benim ikinci rinoplastim olacağı içinde endişem çok yüksek. Ayrıca aralık sonu kampanya indirimi olmasına rağmen 6.000TL gibi bi fiyat verdiler. Bu fiyata, daha tecrübeli doktorları bulabilirim diye düşünüyorum. Burnumda nefes alma problemi ve ciddi sola doğru kayma var. Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Oldunuz mu ameliyat volkan beye.bende olucam da

Ameliyat oldunuz mu olkan beye ? ben de önümüzdeki hafta olucam da kendisine.. aynen internette bende hiç bi şey bulamadim fakat iki televizyon programinda estetik cerrahisini anlatiyordu. Konuşurken güvende veriyor ama tabi bilemiyor insan

X