Burun Ameliyatı 3.Ayım! Resimlere Bakar Mısınız Bir?

catgirlllll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
77
26
Arkadaşlar öncelikle iyi haftasonları. Yeni burnumun 3.ayına girmiş bulunuyorum fakat burnum hala büyük ve özellikle burun kanatlarım çok geniş. Bir de yan profilden burnumun iki tarafı çok farklı gözüküyor ve burun deliklerim ödemlerden dolayı eşit değil. Bir taraftaki şişlik indi diğer taraftaki şişlik biraz duruyor. Fakat şiş olan taraf yan profilden nedense çok daha güzel ve kıvrımlı gözüküyor. İlk 2 ay burnum çok kıvrık ve güzeldi şimdi ise ödemin indiği taraf inanılmaz doğal düz ve ucu çok önde gibi duruyor. Önden de düştüğü belli oluyor. Bunları sizde yaşadınız mı? Ödem indikçe burun kalkıklığı düşer mi?

Son düzenleme:
İlk zamanlarda önden nasıldı acaba? Ne kadar bir düşme olduğunu merak ediyorum da..
İlk zamanlar önden çok eğriydi bir taraf kalkık bir taraf inikti, orantısızlık filan vardı, hatta çok üzüldüm eğri mi kaldı, düzeltmedi mi doktor diye. Fakat eğrilikte kalmadı, orantısızlıkta. Sadece şuan ucu çok yayık gibi, o da düzelir diye düşünüyorum. Bu arada düşme önden değilde yandan daha çok belli oluyor. Çok bir düşme olmadı, daha çok düzleşme oldu burnumda, kıvrıklığı azaldı biraz.

İlk zamanlar önden çok eğriydi bir taraf kalkık bir taraf inikti, orantısızlık filan vardı, hatta çok üzüldüm eğri mi kaldı, düzeltmedi mi doktor diye. Fakat eğrilikte kalmadı, orantısızlıkta. Sadece şuan ucu çok yayık gibi, o da düzelir diye düşünüyorum. Bu arada düşme önden değilde yandan daha çok belli oluyor. Çok bir düşme olmadı, daha çok düzleşme oldu burnumda, kıvrıklığı azaldı biraz.
Anladım. Ben çok beğendim burnunuzu. Benim ameliyattan sonraki 10. Günüm bugün. Burnumun önden delikleri gözüküyor domuz gibi çok kalkık, sizce bu düzelir mi?

Anladım. Ben çok beğendim burnunuzu. Benim ameliyattan sonraki 10. Günüm bugün. Burnumun önden delikleri gözüküyor domuz gibi çok kalkık, sizce bu düzelir mi?
Çok teşekkür ederim.🙏🏻
Bence iner , daha 10.gün. O kadar çok değişecek ki. Emin ol. 😌 O günlerim aklıma geldi. Zor süreçler fakat zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun.😅
Benim bugün tam 3 ay oldu. 26 Kasımda olmuştum ameliyat. :)

ben cok begendim burnunuzu, yüzünüze cok yakismis. önden de yandan da görünümü daha kücülecek ben de su an 4. ayimdayim 3. ay ve 4. ay arasinda bile fark var. dr önerisi degil ama kendi tecrübelerime dayanarak ben yesilcay ve kefir icmenin ödem konusunda faydasini gördüm, deneyebilirsiniz

ben cok begendim burnunuzu, yüzünüze cok yakismis. önden de yandan da görünümü daha kücülecek ben de su an 4. ayimdayim 3. ay ve 4. ay arasinda bile fark var. dr önerisi degil ama kendi tecrübelerime dayanarak ben yesilcay ve kefir icmenin ödem konusunda faydasini gördüm, deneyebilirsiniz
Teşekkür ederim, henüz çok ödemli burnum evet. Buradan bir kaç yazı okuduğumda bir kaç kişi 4.aydan sonra hızlı şekilde ödemler inmeye başlıyor demişti.
Ananas ve maydanoz suyu filan içmiştim ara ara. Fakat bir yeşilçay ve kefiri de deneyeyim o zaman.😌

Arkadaşlar öncelikle iyi haftasonları. Yeni burnumun 3.ayına girmiş bulunuyorum fakat burnum hala büyük ve özellikle burun kanatlarım çok geniş. Bir de yan profilden burnumun iki tarafı çok farklı gözüküyor ve burun deliklerim ödemlerden dolayı eşit değil. Bir taraftaki şişlik indi diğer taraftaki şişlik biraz duruyor. Fakat şiş olan taraf yan profilden nedense çok daha güzel ve kıvrımlı gözüküyor. İlk 2 ay burnum çok kıvrık ve güzeldi şimdi ise ödemin indiği taraf inanılmaz doğal düz ve ucu çok önde gibi duruyor. Önden de düştüğü belli oluyor. Bunları sizde yaşadınız mı? Ödem indikçe burun kalkıklığı düşer mi?
Fotoğraf var mı göremedim

Burun estetiği olan biri olarak şunu diyorum, asla şuan ki haline aldanma o kadar çok değişecek ki, şişlikler,odemler seni yanıltmasın ve moralini bozma lütfen. Benim çok fena bir burnum vardı,şuan böyle waaaooouuuwww değil evet ama eskisinden çok iyi olduğunu düşünüyorum. Görselleri bıraktım. Sakın moralini bozma :) ben devlette olmuştum. Çoğu anlamıyor estetik oldugunu beğeniliyor genelde ama ucu çok sivri ya diyenlerde var 😄 bu işin sonu gelmez 🤷

Eklentiler

• IMG_20230122_184629_817.jpg
    IMG_20230122_184629_817.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 408
  • IMG_20230122_184620_125.jpg
    IMG_20230122_184620_125.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_20230122_184554_587.jpg
    IMG_20230122_184554_587.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 395
Burun estetiği olan biri olarak şunu diyorum, asla şuan ki haline aldanma o kadar çok değişecek ki, şişlikler,odemler seni yanıltmasın ve moralini bozma lütfen. Benim çok fena bir burnum vardı,şuan böyle waaaooouuuwww değil evet ama eskisinden çok iyi olduğunu düşünüyorum. Görselleri bıraktım. Sakın moralini bozma :) ben devlette olmuştum. Çoğu anlamıyor estetik oldugunu beğeniliyor genelde ama ucu çok sivri ya diyenlerde var 😄 bu işin sonu gelmez 🤷
Yan profil de örnek olsun dedm ama yan profilden hallice bu şekil. Bende yaptirdigim zaman aşırı takıyorsun pinpirikleniyordum inşallah ikna olmuşsun dur. İnan ki aşırı değişiyor

Eklentiler

• IMG_20221102_073455_656.jpg
    IMG_20221102_073455_656.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 392
Fotoğraf var mı göremedim
Burada😊

Çok teşekkür ederim. ☺️ Burnun güzel ve doğal olmuş bence ben sevdim..💕güle güle kullan. 😁
Dediğin gibi eleştiri her zaman gelir, önemli olan senin sevip, sevmediğin. Benimde burun ucum sarkık duruyor mesela, önceden de öyleydi, düzeltebildiği kadar düzeltti doktorum fakat yinede belli oluyor. Burun yapısı, şekliyle alakalı sanırım. Benim takıldığım konu 3.ayda olmama rağmen çok ödem olması. 😔 Kaçıncı ayınız sizin? 😊

Sağlıklı günlerde nefes almanız dileğiyle 🙏🏻 Bu arada önden bakıldığında eğri gözüküyor demiştiniz düzeldiğini kaçıncı ayınızda farkettiniz ödem kaynaklı bir eğrilikti değilmi

Sağlıklı günlerde nefes almanız dileğiyle 🙏🏻 Bu arada önden bakıldığında eğri gözüküyor demiştiniz düzeldiğini kaçıncı ayınızda farkettiniz ödem kaynaklı bir eğrilikti değilmi
Amin, inşallah. 🌸 Evet ödem kaynaklıydı. Düzeldiğini 2-2 bucuk ay arasında farkettim. Hatta 2 buçuk ay olmuştu. ☺️🙏🏻

Ayyy sakın canını sıkma moralini de asla bozma evet tatlım düzeliyor ödemler indikçe geçiyor o görüntü merak etme istersen özelden resim atabilirim

C catgirlllll bakamadım hiç buralara. Balım ben ameliyat olalı sene oluyor tamı tamına 4 sene 😄 şunu demek istedim benim burnum mesela ilkte domuzcuk gibiydi ajdjskal fotoğrafları gördün bı de şimdiki haline bak. Asla aldanma ayrıca burnun gayet güzel Max bir sene içinde ufaktan değişimleri sende görürsun zaten😊

Amin, inşallah. 🌸 Evet ödem kaynaklıydı. Düzeldiğini 2-2 bucuk ay arasında farkettim. Hatta 2 buçuk ay olmuştu. ☺️🙏🏻
Süreç gerçekten çok stresli ödemler zaten başlı başına insanı bunaltıyor. Eğikliğin sebebi ödem mi kemik mi anlamakta zorluk yaşıyor insan. Dilerim herkes için süreç güzel ve sakin ilerler çok zor olsada :)

X