- Konu Sahibi aycaaaaaaa
kızlar tabiki geliyorum ben çay getiririm şimdilik ne yapacağıma karar veremedim ama tuzlu birşey yaparım olurmu canlarım bu buluşmayada gelmemezlik etmeyin klava: :mymeka: haaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tabiki geliyorum ben çay getiririm şimdilik ne yapacağıma karar veremedim ama tuzlu birşey yaparım olurmu canlarım bu buluşmayada gelmemezlik etmeyin klava: :mymeka: haaa
kızlar benim küçük cimcimem biraz rahatsız,pazartesi doktora götürcem.
randevumuz 11,30 da inş işimiz fazla uzun sürmezde sizlerle tanışma fırsatım olur.
çünkü KBB götürcem röntgen falan çekilcek olursa işimiz uzun sürebilir.
fazla kalamasam bile yanınıza uğramak sizleri görmek istiyorum.
kızlar benim küçük cimcimem biraz rahatsız,pazartesi doktora götürcem.
randevumuz 11,30 da inş işimiz fazla uzun sürmezde sizlerle tanışma fırsatım olur.
çünkü KBB götürcem röntgen falan çekilcek olursa işimiz uzun sürebilir.
fazla kalamasam bile yanınıza uğramak sizleri görmek istiyorum.
kızlar ben geldiiim.rabunzelcim doğru tahmin canım sınavlardan dolayı 3 gündür doğru düzgün giremedim.çok şükü bugün atlattım sınavları.inşallah sonuçta iyi olur.ya kızlar ben bişeyler yapamıcam.çünkü yarın öğleye kadar uyurum heralde:) çok yoruldum.onun için hazır alcam.ne alıyım kızlar ne istersiniz.özel istediğiniz bişey varsa onu alıyım...
gulum kırmızı karanfil olcek bende :roflol:
şakka len beni hemen bilirsin zati çizelgedeki resmime ii bak oğlumla beni tanırsın hemen ..
saat 13 de lunaparkın önunde öpuldun bacımmm