• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursalılar toplanın toplanın buluşuyoruz:)

kızlar bende varım.ama canım ya çok erken yapmışsın pazartesiye.hafta sonu sınavlarım var ve iki haftadır bu sınavlardan dolayı çok yorgunum.pazarteside akşama kadar uyumayı falan düşünüyordum:)neyse canım yinede gelmeye çalışcam artık...

aycacım gün bellı galıba bırde nerede olduğu bellı olsun bakalım tahmını olarak hava durumu 25 derece olacakmış

haftaya çarşamba olmasında nezaman olursa olsun ben gelirim allahın izniyle birde piknik gibi olsun demişsiniz olur bana uyar en uygun yerde sanırım kültür park sizce

kızlar bide piknik yaparsak eğer herkes bişi getirmek zorunde biliosunuz demii
tatlı tuzlu farketmez yanii;)

kızlar piknik güzel olur bencede kültürparkta bana uyar ulaşımım kolay oraya şimdi pazartesi toplanıyomuyuz ama saat 13:00 olsun eşim erken geliyo benim eve erken gelmem lazım biraz zaman geçiririz..

ulee pazartesi piknikmi yapıos şimdiii hade bakalım hayırlısı ne yapayım kıslar ben:) kaydirigubbakcemile2

kızlar herkez canı ne istiyosa onu yapsın ben salata tarzı bişey yapmayı düşünüyorum
kızlar kesin olarak pazartesi saat 13:00da kültürparkta buluşuyoruz herkez yakasına kırmızı karanfil taksın:D:D:D:D:D:D:):):)

aycacım kültür parkın hangı kapısında buluşacağız canım benım orada bırden fazla gırış var bıldığım kadarıyla

sorun etme kendıne canım hazır olsan da olur tabıkı de yoksa bu pıknık bahanesıyle aycacım bızı mı denemeye calışıyor ne dersın meltemım:))))))))

sorun etme kendıne canım hazır olsan da olur tabıkı de yoksa bu pıknık bahanesıyle aycacım bızı mı denemeye calışıyor ne dersın meltemım:))))))))

saol canım.ya sınavım var pazar.akşşam evde olurum.zaten iki haftadır çok yorgunum.ama yinede bişeyler yapmaya çalışırım tabi.evet canım galiba öyle.bizi deniyor bu kııızz:)

pazartesiye kadar iyileşirsek oğlumla gelmeye çalışırız ikimizde hastayız kaptık şifayıı

inş cnm ya oğlum antibiyotik kullanıyo ama ben ilaç kullanamıyom hamile olduğumdan dolayı umarım ateşlenmeden iyileşirim

13:00 de çok erken canlarım yaa ben de erken kaçıp gelmeyi düşünüyordum saat 5 buçukta çıkıyorum normalde ama erken kaçacaktım işte 3 buçuk gibi yanınızda olurum bi kültürpark dediğiniz kaç dönüm yer anacım neresinde onu bile bilmiyoruz yahu

hangi piknik alanı olacak açık hava konser yerinin yanındaki mi olacak kızlarrrr

eğer 13 te herkes kabulse kaça kadar ordasınız cancu gelirsem beni bekle anacım:)))) sen gitme kalanları yiriz hahahhaa

ya bence bu iskender var oranın az ilersinde piknik için masalar koltuklar var orda buluşalım. ipekişin yanında giriş var ordan girerseniz daha yakın

Back