- Konu Sahibi babyinlove
-
Yasim 38 rezerv azligi var bende 1.5 sene olmadi evleneli. Bilmiyorumki nelerle ksrsilasacagim oralarda.Merhaba
Ben doktorların ilgisinden memnun kaldım
Özel hastanelerde öyle ilgi görmedim
Memnun kalmadıgım tek bir husus oldu o da aşılamadan snr beni 7 dakika yatırıp eve yolladılar
Yatma süresi cok az
Rapor sanırım yaş , evlilik süresi ve daha önce hamilelik gecirip gecirmediğine göre değişiyor
Sanırım 3 yıl evli olma sartı istiyorlardı ama emin değilimYasim 38 rezerv azligi var bende 1.5 sene olmadi evleneli. Bilmiyorumki nelerle ksrsilasacagim oralarda.
Evet 3 yıl evli olma şartı var ama sorununa göre değişiyor ben 1.5 senelik evliyken tüp bebek yaptılar ama bide yaş sınırı var rapor için 38 yada 39 olmasi lazm geç kalmadan git görüş bence... sen değildin pardon cnm @ _Depply_Sanırım 3 yıl evli olma sartı istiyorlardı ama emin değilim
Tedirgin gtmeyin
Hepimiz geciyoruz bu yollardan
Ben dun, 40 yasindan gun almamak diye duydum..cok az kaldi benim rapor hakkimEvet 3 yıl evli olma şartı var ama sorununa göre değişiyor ben 1.5 senelik evliyken tüp bebek yaptılar ama bide yaş sınırı var rapor için 38 yada 39 olmasi lazm geç kalmadan git görüş bence... sen değildin pardon cnm @ _Depply_
Negatif düşünme cnm umutlu olmaya çalış lütfen. Oyuzden git bir an önce tedavi ol cnm yaptrbilirsin tabi o yaş sınırı rapor için sadceBen dun, 40 yasindan gun almamak diye duydum..cok az kaldi benim rapor hakkimolmayabilir o yuzden cok negatif ve tedirginim.. hic gidesimde yok acikcasi ama gitneliyim.. peki ben 40 yasindada tup bebek yaptirabilirmiyim fakultede o yas siniri rapor icin mi ?
15 aydir istedik bebek icin. Kimyasal gebelik yasadim sonra cok uzuldum.. yapi itibariylada pek pozitif bir insanda degilim.. hakkimizda hayirlisi artik demekten baska care yok..sen simdi ne gibi birbtedavi uyguluyorsun? Kac yasindasin?Negatif düşünme cnm umutlu olmaya çalış lütfen. Oyuzden git bir an önce tedavi ol cnm yaptrbilirsin tabi o yaş sınırı rapor için sadce
Herşeyin hayırlısı tabi Rabbim yazdıysa elbet olur dua etmekten başka çaremiz yok. Ben smdi hiç bisey yapmıyorum ara verdim Her şeyi üst üste yaşadım 26 yaşındayım benm ağrılarım adet olmaya başladığımdan beri çok fazla oluyordu her ay acillik oluyodum evlendim 1 sene bekledim olmayınca doktr tüp bebek yda amelyt dedi bende tüp bebek yaptrdm olmadı sonra amelyt oldum snra tekrar tüp bebek yaptrdim kalbi durdu kürtaj oldm parca kalmış tekrar kürtaja aldılar unideki doktr hemen baslicakti gene tedaviye ben kendmi hazır hissetmiyorum tedavi icin dedim15 aydir istedik bebek icin. Kimyasal gebelik yasadim sonra cok uzuldum.. yapi itibariylada pek pozitif bir insanda degilim.. hakkimizda hayirlisi artik demekten baska care yok..sen simdi ne gibi birbtedavi uyguluyorsun? Kac yasindasin?
Cok cok gencsin hic uzulme, guzelce bir dinle kafani.. yasinin avantaji cok fazla. Eminimki olacaktir birgun.. Allah yardimcimiz olsunHerşeyin hayırlısı tabi Rabbim yazdıysa elbet olur dua etmekten başka çaremiz yok. Ben smdi hiç bisey yapmıyorum ara verdim Her şeyi üst üste yaşadım 26 yaşındayım benm ağrılarım adet olmaya başladığımdan beri çok fazla oluyordu her ay acillik oluyodum evlendim 1 sene bekledim olmayınca doktr tüp bebek yda amelyt dedi bende tüp bebek yaptrdm olmadı sonra amelyt oldum snra tekrar tüp bebek yaptrdim kalbi durdu kürtaj oldm parca kalmış tekrar kürtaja aldılar unideki doktr hemen baslicakti gene tedaviye ben kendmi hazır hissetmiyorum tedavi icin dedim
Amin cnm Inşallah dedgin gbi olur ben bide zayfm acaba oyuzdenmi olmuyor diye bile düşünüyorm baznCok cok gencsin hic uzulme, guzelce bir dinle kafani.. yasinin avantaji cok fazla. Eminimki olacaktir birgun.. Allah yardimcimiz olsun
Zayifim mi demek istedin? Zayifliksa cok etken degildir o. Doktorun zaten muhakkak seni yonlendirir canim.kqc kilosun kiAmin cnm Inşallah dedgin gbi olur ben bide zayfm acaba oyuzdenmi olmuyor diye bile düşünüyorm bazn
45 kiloyum cnm 1.61 boyum . Devlet hastanesinde ki doktorlar hiç bisey onemsemiyo yani bildgini okuyorlar:)Zayifim mi demek istedin? Zayifliksa cok etken degildir o. Doktorun zaten muhakkak seni yonlendirir canim.kqc kilosun ki
Ben de çok zayıfım 1.63 boy 46 kiloyum ve 33 yaşımdayım...üzülme sıkma canını zayıflık sıkıntı değil ben bahçeci erbil yağmura da gittim...zayıflığımı dile bile getirmedi ama beslenmene dikkat etmelisin tabi...ben karbonhidrat tüketemiyorun...makarna pilav ve ekmek yiyemiyorum.. yesem bile çokk azz.. ama peynir yumurta süt zeytin bal...meyve yoğurt tüketiyorum...arısütü polen tüketmeye çalışıyorum...herşeyin başı sağlık...üzülme zayıfım bu yüzden mi diye...olur mu❤❤45 kiloyum cnm 1.61 boyum . Devlet hastanesinde ki doktorlar hiç bisey onemsemiyo yani bildgini okuyorlar:)
Içime şu serptin valla rahatladımBen de çok zayıfım 1.63 boy 46 kiloyum ve 33 yaşımdayım...üzülme sıkma canını zayıflık sıkıntı değil ben bahçeci erbil yağmura da gittim...zayıflığımı dile bile getirmedi ama beslenmene dikkat etmelisin tabi...ben karbonhidrat tüketemiyorun...makarna pilav ve ekmek yiyemiyorum.. yesem bile çokk azz.. ama peynir yumurta süt zeytin bal...meyve yoğurt tüketiyorum...arısütü polen tüketmeye çalışıyorum...herşeyin başı sağlık...üzülme zayıfım bu yüzden mi diye...olur mu❤❤
Boyuna gore evet sanki biraz zayifsin ama onemli olan hormon degerlerin.. zayifta olsan onemli olan saglikli bir vucuttur.45 kiloyum cnm 1.61 boyum . Devlet hastanesinde ki doktorlar hiç bisey onemsemiyo yani bildgini okuyorlar:)
Hormon değerlerim normal çıkıyor cnm ama genede vitamin değerlerime baktrmam lazmBoyuna gore evet sanki biraz zayifsin ama onemli olan hormon degerlerin.. zayifta olsan onemli olan saglikli bir vucuttur.
D vitamini onemli diye duydum.tabi baktirmakta fayda var.Hormon değerlerim normal çıkıyor cnm ama genede vitamin değerlerime baktrmam lazm
Seni merak ettim bu gün randevun vardı nasıl geçti...umarım kafandaki soru işaretlerine cevap alabilmişsindir...umarım her şey yolunda gider...❤❤D vitamini onemli diye duydum.tabi baktirmakta fayda var.
Aa cok tesekkur ederim ilgine unutmamissin :) evet gittim 15 dakikada sira bana geldi. Kalabalik degildi. Asistan sanirim o ilgilendi sorular sordu ben cevapladim. Eski tahlilerimi verdim inceledi bakti. Smear testi istedim gelmiskwn yapti. Benim cikolata kistim oldugu icin onun ustunde yogunlasti. Kan ve transvajinal usg istedi detayli olanindan. Kan verdim usg ise 2 ay sonraya verdiler.bende hemen gittim zubeydede yaptirmak icin gun aldim.pqzartesi cektiricem.o sonuclar ile tekrar gidip beni bu kistler ile ilgili olan doktora yonlendirecekmis. Yada ivp mi ihp mi o bolume yonlendirecekmis. Ne sorduysam sabirla dinledi cevaplarimi aldim. Bilmiyorum ama nedense icim cok rahatladi.. pozitif bir enerji aldim oradan :) ayrica amh testi de yapiliyormus orada bak o da cok iyi bir faktor..Seni merak ettim bu gün randevun vardı nasıl geçti...umarım kafandaki soru işaretlerine cevap alabilmişsindir...umarım her şey yolunda gider...❤❤
Bak gördün mü her şey yoluna girmiş...inş sonuçlarını hemen alırsın...herşey yoluna girer... rahatlamana sevindim...önce sorun varsa onlar çözülecek ne güzel...çok sevindim...❤❤Aa cok tesekkur ederim ilgine unutmamissin :) evet gittim 15 dakikada sira bana geldi. Kalabalik degildi. Asistan sanirim o ilgilendi sorular sordu ben cevapladim. Eski tahlilerimi verdim inceledi bakti. Smear testi istedim gelmiskwn yapti. Benim cikolata kistim oldugu icin onun ustunde yogunlasti. Kan ve transvajinal usg istedi detayli olanindan. Kan verdim usg ise 2 ay sonraya verdiler.bende hemen gittim zubeydede yaptirmak icin gun aldim.pqzartesi cektiricem.o sonuclar ile tekrar gidip beni bu kistler ile ilgili olan doktora yonlendirecekmis. Yada ivp mi ihp mi o bolume yonlendirecekmis. Ne sorduysam sabirla dinledi cevaplarimi aldim. Bilmiyorum ama nedense icim cok rahatladi.. pozitif bir enerji aldim oradan :) ayrica amh testi de yapiliyormus orada bak o da cok iyi bir faktor..
Cok sagol canim.. ben karmakarisik seyler bekliyordum. Bir hengame vs. Haftaya giderim cikmis olur sonuclsrimda bakalim o zaman ne olacak.. kim bilir belkide tedavime baslamis olurum.hayirlisi artik diyelim :) sende var mi bir gelisme falanBak gördün mü her şey yoluna girmiş...inş sonuçlarını hemen alırsın...herşey yoluna girer... rahatlamana sevindim...önce sorun varsa onlar çözülecek ne güzel...çok sevindim...❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?