Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursanın kadifeli gelinleri son durum ne bakalım? opuyorumnanaktan
Kızlar bendeki gelişmeler;
Beyaz eşyalarım takıldı,
Bugünde mobilayalarım geliyor Şeniz
Bu cumartesi ilk gelinlik provam var kaydirigubbakcemile5
Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor :)
Kızlar bu arada diyorum ki kına gecesi düğün salonunda olucak ya benim Çingene çalgıcılar getirsem diyorum davul ve klarnet olsun yeter :) ne dersiniz?
Aime, canım ben kınadan nefret ediyorum halada öyle aslında fikrim değişmedi.. ama annem ve teyzem çok ısrar ettiler illa istanbulda yapalım istanbuldaki akrabalarda toplansın bursada düğün yapmıyorsun kimse nikah için bursaya gelmez dediler... Hepsini geç annem çok üzülüyormuş felan.. Mecbur yapmak zorunda kaldım.. Artık onlar için 2-3 saat sabredicem..
Davul zurna değil tatlım davul klarnet bende sevmem zurnayı :) Madem yapıyorum olmuşken tam olsun dedim.. zaten klasik kına kıyafeti felan giymicem kırmızı duvak olucak başımda klasik satenden de bir elbise kısa olucak.. tuhaf bir gece olucak
bence sende yap![]()
canım bi kere oluyor bunlar olsun bi kaç saat katlanırsın
ben de senin tam aksine çook meraklıyım tavuk alma falan da olacak kısmetse
artık az kaldı çarşamba akşamı kınam cumartesi de düğün var
çeyiz asmam daha bu gün bitti
çook ama çok yorulduk 2 günde anca bitti
hatta bitti diyemem ama artık kalanlar düğünden sonra napalım
ama çok güzel telaşeler kızlar bunlar
canim tavuk almayi bende istemedimayyyy inciiiiiii o tavuk alma muhabbeti ne ya? :sinifsinif: nişanlımın tarafıda yapıyormuş (tabi bana yapmaları söz konusu bile olamaz.. yapmicaklar ) guclubacismile
Kızlar dün avizelerimi aldık.. Daha doğrusu ben beğendim internette nişanlım gitti aldı.. Şeniz
Kızlar bu avizeden kırmızı ve siyah aldık kırmızı olan küçük odaya kırmızı koltuklarım var orda, siyah olan yatak odasına..
TEKZEN YAPI MARKET | AVİZE TEKLİ HİLAL
Bundan iki tane aldık salona..
TEKZEN YAPI MARKET | SARKIT TEKLİ BAŞAK
Buda mutfağın avizesi.. perdelerimizde de boncuklar var kahve tonlarında o yüzden böyle boncuklu aldık :)
TEKZEN YAPI MARKET | CAM SARKIT SOMON GONDOL-F1907/S
Aime, bacım ya anladım ben şimdi kına gecesinde oluyor dimi o tavuk muhabbeti? Ya ne baklavası vericem ben zaten nişandan sonra bohçayla birlikte bir tepsi baklava vermiştim..
Bizde de şöyleymiş adet o baklava tepsisinin kına akşamı bana içi dolu gelmesi lazımmış...
Ama bence o baklava tepsisi çoktaaannn börek tepsisi olmuştur kaydirigubbakcemile3
Kız tarafı erkek evinden"tavuk alma " yapar. Tavuk alma içi gelinin arkadaşları ve akrabaları bir araya toplanarak türküler söyleyip oğlanın evine gelirler bu arada oğlan evinde tavuk pişirilerek bir tepsiye konur hazırlanır , yanına bir tepsi baklava konur .Dışarıdakilerden birisi oğlan evine girerek tavuğu ve baklavayı alır türkülerle oğlan evine teşekkür edilir kendi aralarında yaptıkları oyunlarla başka bir yere giden gençler tavuğu ve baklavayı yerler
ayyyy inciiiiiii o tavuk alma muhabbeti ne ya? :sinifsinif: nişanlımın tarafıda yapıyormuş (tabi bana yapmaları söz konusu bile olamaz.. yapmicaklar ) guclubacismile
ben tavuk almayi istemedim
zaten benim kinam cok sIkisik olcak
birde tavuk almaya girseydik ooooo
onun yerine onlar kinaya gelirken bize basma getircekler
bizde onlara karsiliginda baklava vericez giderlerken =)
iiyice az kalmis heyecanli misin?
selamm kızlarr düğünüme 8 gün kaldı yarın çeyizim gidecek
bizim de buzdolabı sığmamış genişletiliyor dolaplar pazartesi bitecek sanıyorum
yapıyoruz ama yarım yamalak bişeyler napalım sağlığımız yerinde olsun da hepsi yetişiyor işte
telaşeye gerek yook geç olsun güç olmasın :)