bursali hamişler

Osmekte kreş imkanı var ama bence kendini yormaya değmez. Benim ilk bebeğim olacak hayırlısıyla o yüzden daha rahatım senden sen nerde oturuyordun bana uzak mısın gerçi ikimiz de bilmiyoz
Yok guzelim kres imkani.yada bi oyun odasi gibi birsey.eriklide oturuyorum.yildirima bagli duydun mu? Hacivat istasyonda iniliyor.

bir bursalıda ben :) medicabil mutlu beye gıdıyorum. cok ilgili acıklama yapan bı doktor hıc soru ısaretı bırakmıyor.

bir bursalıda ben :) medicabil mutlu beye gıdıyorum. cok ilgili acıklama yapan bı doktor hıc soru ısaretı bırakmıyor.

Ücreti 140 tl. İki ayrı doktora gittim ikisi de aynıydı. İlgisi benim şu anki doktorumun çok iyi. Çok ilgili. Özel hastaneden daha fazla vakit ayırıyor. Ama tabi rapor yazma tahlil yaptırma reçete yazma gibi sıkıntılar oluyor. Onun dışında ben çok memnunun

Bende bi dahaki hafta osamnhazi artimiye yada anadoluya gidicem ins begenirim ya olmazsa özel muayene giderim daha vaktim var:) tsk ederim buarada..

Osmekte kreş imkanı var ama bence kendini yormaya değmez. Benim ilk bebeğim olacak hayırlısıyla o yüzden daha rahatım senden sen nerde oturuyordun bana uzak mısın gerçi ikimiz de bilmiyoz
Cok canim kres imkani yada bir oyun odasi gibi bisey.direk cocuk kabul etmiyoruz diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…