bursali hamişler

su_ltan89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
509
203
103
Bursali hamişler bi bakarmisiniz? Bursaya yeni tasindim.cewrem yokhangi doktorlara gidiyorsunuz.nerelerde oturuyorsunuz tanisalim mi.ben medicalpark gercek aydina gittim.

Ben de yeniyim bursada ve hamilelikte şimdilik medical e gidiyorum nerde otıruyorsun

Yildirim erikli de oturuyorum
Daha once yenisehir ilcesinde oturuyordum.bursaya 1 saat uzskti birde kucuk ilce doktor fln slklntiliydi.ilk gebeligimde medikalde ozleme ve bahara gittim.sen hangisine gidiyorsun? Kac yasindasin.ilk gebeligin mi?

Bir de ben Bursalı doğudayım şu an ailem Bursa'da.Doruk Yıldırım'da gizem hanıma gitmeye karar verdim ben de.ara tatilde gideceğim bakalım

Bende medikalde gercek aydina gittim.iki keredir.memnunum bende.belli mi cinsiyetiniz
Duymustum gerçek hocayı ama ilk gittiğim gün biraz yogundu hoca ben de volkan hocayı tercih ettim beklememek için volkan hoca da ilgili. Daha 7 haftanın içindeyim senin ne kadar?

Ankaradan geldim 10 aylık evliyim hiç tanıdıgım yoktu kurslara gide gele arkadas edindim

Mrb kızlar bursalı değilim ama bursadayım Medicabilde oktay beye gidiyorum çok memnun herkes.

Bnde bursadayim 12 hafta lik hamileyim daha ozele baslamdim nereye gitsem bilmiyorum sizce nereye gitsem (bayan doktor)
:)

Bende bursa da özel muayenehaneye gidiyorum dr yalçın gürele. Mükemmel bi doktor. Dorukda doğum yaptırıyormuş orda olacak doğum büyük ihtimal

Özel muayenesi olan doktorlar daha mi iyi sizce ilgleniyolarmi peki ucretleri nekdr oluyo bi bilginiz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…