Hangi doruga gidiyorsun kac ayliksin canimBende doruğa gitmeye başladım şuanlık iyi
Çekirge doruk canım 6+5 imHangi doruga gidiyorsun kac ayliksin canim
Bende medikalde gercek aydina gittim.iki keredir.memnunum bende.belli mi cinsiyetinizMedikalde volkan hocaya gidiyorum ıkı kere gittim memnunm şimdilik
Duymustum gerçek hocayı ama ilk gittiğim gün biraz yogundu hoca ben de volkan hocayı tercih ettim beklememek için volkan hoca da ilgili. Daha 7 haftanın içindeyim senin ne kadar?Bende medikalde gercek aydina gittim.iki keredir.memnunum bende.belli mi cinsiyetiniz
14 haftalik canim.Duymustum gerçek hocayı ama ilk gittiğim gün biraz yogundu hoca ben de volkan hocayı tercih ettim beklememek için volkan hoca da ilgili. Daha 7 haftanın içindeyim senin ne kadar?
Sen nerde oturuyorsun.yeniyim demissin nerden gekdin.var mi cewren falan14 haftalik canim.
Busmek gibi kurslar mi canim? Ben 2.5 yasinda bide oglum var o elimi kolumu bagliyor.hrp ewdeyim tek hobim markete cikmakAnkaradan geldim 10 aylık evliyim hiç tanıdıgım yoktu kurslara gide gele arkadas edindim
busmek hittim cocugu kabul etmiyorlar.Busmek gibi kurslar mi canim? Ben 2.5 yasinda bide oglum var o elimi kolumu bagliyor.hrp ewdeyim tek hobim markete cikmak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?