Bursalı arkadaşlar bi bakar mısınız

Mysticless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
79
42
38
37
Arkadaşlar tayin sebebiyle Bursa’ya taşınacağız.bursayı hiç bilmemekle beraber akrabamız vs de yok😞 öncelikli olarak ev sorunumuz var nerden bakmalıyız kira olacak ve eşim osmangazide çalışıyor olacak metro ulaşım alanlarına yakın ailenin rahat yaşayacağı semtler nereler? Nilüfer önerileri aldık ama internette baktığımız kadarıyla kira fiyatları fazla geldi Nilüfer’de daha uygun fiyatlı olabilecek semtler var mıdır?
Bursalı arkadaşlar öneri ve fikirlerinize açığım nerelerden uzak duralım nerelere bakalım neye dikkat edelim🤗

Nilüfer de Kira fiyatları yüksektir özellikle Özlüce, ataevler tarafları. onun yerine osmangazi ilçesinde ama nilüfere yakın yerleri tercih edebilirsiniz. Eşinizin iş yeri hangi semtte söylerseniz oraya daha yakın öneri sunulabilir

Tam çalışma yeri önemli

Osmangazi çokkk büyük bir yer

Nilüfer de oturup Osmangazi de çalışıyorum ama metro ulaşımı çok zor

Evimden metroya giden ara hat 20 dakikadan fazla sürüyor

İşe yakın durakta inince de ya minibüse binecek ya da 15-20 dakika yürüyeceksin

En temizi eşin gelecek iş arkadaşları ile tanışıp fikir alacak

Yani Nilüfer'de her yer metroya çok yakın değil zira Osmangazi de çok büyük bir ilçe

Kolay gelsin

Tam çalışma yeri önemli

Osmangazi çokkk büyük bir yer

Nilüfer de oturup Osmangazi de çalışıyorum ama metro ulaşımı çok zor

Evimden metroya giden ara hat 20 dakikadan fazla sürüyor

İşe yakın durakta inince de ya minibüse binecek ya da 15-20 dakika yürüyeceksin

En temizi eşin gelecek iş arkadaşları ile tanışıp fikir alacak

Yani Nilüfer'de her yer metroya çok yakın değil zira Osmangazi de çok büyük bir ilçe

Kolay gelsin
Eşimin iş arkadaşları Nilüfer'de oturuyor dolayısıyla hep orası önerildi açıkçası bize uzak geldi hem yüksek kira hem uzak die oturmadı kafamıza Nilüfer'de
N başka bi yerde oturulmaz die net konuşuluyor nasıl bi şehre geliyoruz die gerildik:( zor işlermiş ..

Nilüfer de Kira fiyatları yüksektir özellikle Özlüce, ataevler tarafları. onun yerine osmangazi ilçesinde ama nilüfere yakın yerleri tercih edebilirsiniz. Eşinizin iş yeri hangi semtte söylerseniz oraya daha yakın öneri sunulabilir
Eşimin iş yeri heykel tarafında tam semt olarak nasıl geçiyor bilemedim amaç heykel diyorlar..

Eşimin iş arkadaşları Nilüfer'de oturuyor dolayısıyla hep orası önerildi açıkçası bize uzak geldi hem yüksek kira hem uzak die oturmadı kafamıza Nilüfer'de
N başka bi yerde oturulmaz die net konuşuluyor nasıl bi şehre geliyoruz die gerildik:KK43: zor işlermiş ..

Onlar biraz fazla abartmış tamam sıkıntılı bir iki mahalle tabiki heryerdeki gibi var ama bursa ayrı güzel bir şehirdir alışınca anlayacaksınız

Eşimin iş yeri heykel tarafında tam semt olarak nasıl geçiyor bilemedim amaç heykel diyorlar..

Heykel ise şehrin her yerinden ulaşım sağlanır. Hatta metro değil de otobüs daha mantıklı bile olabilir tek vesayet ile gidersiniz. Heykel tamamen şehrin göbeği Yıldırım tarafında bile size uyan yerler olacaktır.

Heykel mi

Yani heykel de metro yok

Şehreküstü de var orası da heykel e uzak

Memur ya da beyaz yakalılar diyeyim Nilüfer tercih ediyor daha nezih

Örneğin Çarşamba var Heykel e yakın ama Suriye

10 yıl önce Suriyeliler yokken de orada oturulmazdı

Yıldırım da vs yeni binalar var eski mahallelerde yaşam nasıldır bilemem

Ben 2005 te geldim Bursa'ya

Heykel de oturdum

Evet evler eskiydi ama biz de gençtik gezdik tozduk arabamız vs yoktu merkezi yerde yaşamak iyiydi

Sonra çocuk oldu nülüferdeyiz tabii aradan gelinmiyorlarsa niçin hayattan beklentimiz de maddi durumumuz da değişti

Her sabah 8 de evden çıkıp 09.15 te işe ulaşıyoruz araba ile çocuğu okula bırakıp işe geçiyoruz

Kıza kıza gidiyoruz ama seçim şansınız varken ulaşımı dikkate alın derim

Heykel mi

Yani heykel de metro yok

Heykel de oturdum

Evet evler eskiydi ama biz de gençtik gezdik tozduk arabamız vs yoktu merkezi yerde yaşamak iyiydi

Sonra çocuk oldu nülüferdeyiz tabii aradan gelinmiyorlarsa niçin hayattan beklentimiz de maddi durumumuz da değişti

Her sabah 8 de evden çıkıp 09.15 te işe ulaşıyoruz araba ile çocuğu okula bırakıp işe geçiyoruz

Ya ben sizin yorumlarınızı hep beğenerek takip ediyorum bende Nilüfer’deyim:)

Bence heykele yakın Yıldırım olabilir hep kentsel dönüşüm adı altında eski binalar yıkılıyor yeni yeni binalar yapılıyor ve bence güzelde bir semt annemler yıldırımda

Heykel mi

Yani heykel de metro yok

Heykel de oturdum

Kesinlikle ulaşım çok önemli.. çok teşekkür ederim ilginize :)

Öncelikle hayırlısı olsun.. Bursalıyım, hemen hemen bütün semtleri bilirim.. Eşinizin iş yeri heykelde ise, elmasbahçeler, namazgah, yeşil ve maksem semtleri uygun olur.. oralarda da hep yeni yapılar var.. kiraları da Nilüfer’e göre daha uygundur.. inşallah yardımcı olabilmişimdir.. sormak istediğiniz bir şey olursa yine yardımcı olurum..

Bursa mi çok güzel ya hayırlı olsun
2 yıl bursada yaşamış biri olarak bursa çok güzel tam yaşanılacak yerlerden biri
Yildirim nilüfere göre biraz daha uygundur, illaki bütçenize uygun güzel bir ev bulursunuz
Siz nereden bursaya gideceksiniz

Öncelikle hayırlısı olsun.. Bursalıyım, hemen hemen bütün semtleri bilirim.. Eşinizin iş yeri heykelde ise, elmasbahçeler, namazgah, yeşil ve maksem semtleri uygun olur.. oralarda da hep yeni yapılar var.. kiraları da Nilüfer’e göre daha uygundur.. inşallah yardımcı olabilmişimdir.. sormak istediğiniz bir şey olursa yine yardımcı olurum..
Çok teşekkür ederim İnşallah karşıma sizler gibi iyi niyetli insanlar çıkar rahatsız etmiş olmazsam ara ara bişiler sorabilirim:)

Back
X