Bursal arkadalar sohbete buyurun...

Kızlar slm bende Bursa ya gelin gelicem boshayallersmile Benimde arkadaşım bayan kuaförü yeni dükkanları ıhsaniye de bilginiz olsun çok iyi bir kuafördür bayanssulusmile

teşekkür ederim canım. cumartesi pazarı ihsaniyede vergi dairesinin önünde inince görüyosun zaten hemen yanında kalıyor. heykelden gitmek için 9/D ye binip pazarın önünde iniyosun :1rolleyes:

sağoll tatlıııımm Şeniz

bu arada bursalı hanımlarda tık yok sohbete gelen hiç yok lmaz:lütfen hadi buyrun muhabbet edelim güzel dostluklar kuralım dertlerimizi mutluluklarımızı paylaşalımalkisalkisalkis

iştede geldüm.nasılsınız fıstıklar.bence muhabbetım koyulması için biraz kendımızı tanıtmalıyız.mesela ben 36 yasında 4 cocuk annesıyım.15 yıllık evlıyım ve evlılıgımın 5 ıncı yılında 4 cocugumuda dogurmustum.anlıyacagınız 15 yılım hep hızmetle gectı.buarada tabı kıloda aldı basını gıttı hanımlar.bundan sonra kendım ıçın bırseyler yapmalıyım.önce kılo vermelıyım.ama onuda beceremıyorum.bu konuda bır fıkrı olan varsa bana yazsın.yenı bırsey duydum konur hastanesınde zayıflama ünitesi varmıs.pasıf jımlastık.yag kırma akupunktur tahlıl vs ayda 250 lıraymıs haftada 3 kılo verebılınıyormus.işler bozuk kıriz var esimede söyleyemedım..kılo vermeyı basaran varsa lütfen benımle tecrubelerınızı paylasırmısınız.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanalkisalkisalkis

eeeee kızlar hani nerdesiniz..hem davet ediyonuz hem siz evde yoksunuz.:umursamaz:tek tek hepınızı tanımak istıyorum.olumunekankayizsmile

bende 21 yasındayım 1,5 senelik evliyim 3,5 aylık oğlum var.bende şişmanlamak istiyorum kilo almanın formülünü bilen varsa bana yazsın ne güzel hamileyken kiloluydum şimdi 49 kilo mafoldumben

ah canım benım boşver ne guzelsın ıste hıc bırsey yapmana gerek yok zamanla hatta ıkıncı cocuktan sonra zayıflama cozumlerı arasın merak etme zayıf olmanın keyfını cıkar benceolumunekankayizsmile

cok uzagız tatlım...ben az su içiyorum hatta hıc ıçmiyorum desemde olur.onun içinde kolay kılo alıyorum.

bende 21 yasındayım 1,5 senelik evliyim 3,5 aylık oğlum var.bende şişmanlamak istiyorum kilo almanın formülünü bilen varsa bana yazsın ne güzel hamileyken kiloluydum şimdi 49 kilo mafoldumben

merhaba bende 23 yaşındayım.5 aylık oğlum var kilom 47 sendenim yani...hamilelikte kaç kilo aldın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…