- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
- Konu Sahibi cerenemreomer
Kızlar slm bende Bursa ya gelin gelicem boshayallersmile Benimde arkadaşım bayan kuaförü yeni dükkanları ıhsaniye de bilginiz olsun çok iyi bir kuafördür bayanssulusmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım. cumartesi pazarı ihsaniyede vergi dairesinin önünde inince görüyosun zaten hemen yanında kalıyor. heykelden gitmek için 9/D ye binip pazarın önünde iniyosun :1rolleyes:
bu arada bursalı hanımlarda tık yok sohbete gelen hiç yoklmaz:lütfen hadi buyrun muhabbet edelim güzel dostluklar kuralım dertlerimizi mutluluklarımızı paylaşalımalkisalkisalkis
bursada nerde oturuyorsun ben besevlerdeyım.
sohbet etmeye ihtiyacım var kızlarrrrrrr.
senın gıbı olmak ısterdım ınan nerdeyse senın ıkı mıslınım kım sorarsa bende hep açım valla.
merhaba..benimde aynı aslındaa..Çok üzgünüm çoook
anladım verilir kilolar ya
ben çıkmak zorundayım bebeğim uyandı tanıştığıma memnun oldum iyi akşamlarbuyrunnnnnnnnn
bende 21 yasındayım 1,5 senelik evliyim 3,5 aylık oğlum var.bende şişmanlamak istiyorum kilo almanın formülünü bilen varsa bana yazsın ne güzel hamileyken kiloluydum şimdi 49 kilo mafoldumben
yok ya 53 54 olsam çok iyi çocuğum olduğuna kimse inanmıyo
merhaba bende 23 yaşındayım.5 aylık oğlum var kilom 47 sendenim yani...hamilelikte kaç kilo aldın.