Bursal arkadalar sohbete buyurun...

bu arada bursalı hanımlarda tık yok sohbete gelen hiç yok :olmaz:lütfen hadi buyrun muhabbet edelim güzel dostluklar kuralım dertlerimizi mutluluklarımızı paylaşalımalkisalkisalkis

Bursalı hanımlar selam opuyorumnanaktan
Ben Bursalı değilim ama bu sene eş durumundan ben de yarı Bursalı olabilirim :asigim:
Muhtemelen düğün yapmayacağız, o nedenle size sormak isterim: Nilüfer Nikah salonu mu yoksa Merinos mu? ıkisinden birini gözüme kestirdim ama sadece internette gördüklerimle. Sizler hiç bu iki salondan birine nikaha gittiniz mi acaba? Düğün olmayacağı için en azından nikah hoş şık bir şekilde olsun istiyorum hangisini tavsiye ederdiniz?

ben merinosta bir arkadaşımın nikahına gitmiştim bence güzeldi..
takı töreni de bahçesinde olmuştu çok sıkışıktı ama sıra gelene kadar itişe kakışa bekledi millet

ben merinosta bir arkadaşımın nikahına gitmiştim bence güzeldi..
takı töreni de bahçesinde olmuştu çok sıkışıktı ama sıra gelene kadar itişe kakışa bekledi millet

Orası eskiden tren garıymış galiba. Değişik bi havası var diyorlar.
Bizim İstanbul'dan da gelenimiz olacak çok, o nedenle sanki Nilüfer daha yakın ve kolay mı olur acaba ulaşım açısından? Ben sadece haritadan baktıımdan yanlış değerlendiriyor olabilirim?
:uhm:

Orası eskiden tren garıymış galiba. Değişik bi havası var diyorlar.
Bizim İstanbul'dan da gelenimiz olacak çok, o nedenle sanki Nilüfer daha yakın ve kolay mı olur acaba ulaşım açısından? Ben sadece haritadan baktıımdan yanlış değerlendiriyor olabilirim?
:uhm:

bencede merinos canım çünkü istanbuldan gelenler otobüsle geleceklerse merkezde olduğu için daha yakın arabaylada daha yakın ve bulunabilir gamyoncuiremsu

kesinlikle merinos.. orası yeni yapıldı ve çok güzel bir yer oldu hem istanbuldan gelenler hem düğüne gelmiş olur hem de bursa'nın tarihi bir yerini görmüş olur.. görsel açıdan çok güzel bir yer olmuş merinos tavsiye ederim

arkadaşlar haftasonu ihsaniye pazarına gittim 10 liraya elbiseler vardı aldım tabi kaçırır mıyım hiç :teytey: bir de 5 liraya şifon gömlek aldım üstünde 50 euro yazıyodu.. siz pazara gidiyor musunuz bir de çarşamba pazarını çok metediyorlar oraya giden var mı fiyatlar nasıl?

bunlar da aldıklarım kızlar merak edenler için resimlerini koydum bakalım beğenicek misiniz? kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $DSCN0541.jpg
    $DSCN0541.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSCN0543.jpg
    $DSCN0543.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSCN0544.jpg
    $DSCN0544.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 51
bunlar da aldıklarım kızlar merak edenler için resimlerini koydum bakalım beğenicek misiniz? kaydirigubbakcemile2

canım ben ihsaniye pazarına yakın oturuyorum kesinlikle çok güzel şeyler oluyo çarşamba dahada güzel tavsiye ederim.aldıkların güzelmiş canım güle güle kullanalkisalkisalkis

Nikah salonu ile ilgili cevap veren hanımlara çok teşekkür ederim.
Merinos sanırım daha hoş olacak, ilk olarak orayı bir düşünelim bakalım opuyorumnanaktan
Sağolun hanımlar..
kaydirigubbakcemile5

cerenemreomer ihsaniye pazarının oralarda oturmak nasıl memnun musunuz siz ordan biz de oralardan ev almayı düşünüyoruz da bakıyoruz şimdilik

viole cicilerini güle güle kullan cnm
ctesi pazarı nerde canlar yaa merk ettim
çarş.pazarı milli piyango lisesinin oralardaydı sanırım tabi eğer değişmediyse uzun zamandır gitmiyormda bilmiyorumkismile

viole cicilerini güle güle kullan cnm
ctesi pazarı nerde canlar yaa merk ettim
çarş.pazarı milli piyango lisesinin oralardaydı sanırım tabi eğer değişmediyse uzun zamandır gitmiyormda bilmiyorumkismile

teşekkür ederim canım. cumartesi pazarı ihsaniyede vergi dairesinin önünde inince görüyosun zaten hemen yanında kalıyor. heykelden gitmek için 9/D ye binip pazarın önünde iniyosun :1rolleyes:

Back