• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'dan Ankara'ya yeni bi hayat.. TAİ

Ooo gölbaşı Tai cooook mesafe var. :KK51:
Keçiören daha merkezi olmadı bütün kardeşler Keçiören de toplanin. O zaman da esinize zor olur ozel araç yoksa.

Bir de şunu soyleyim 99 depreminde orası çok fazla sallanmis arkadaşım o zamanlar oturuyordu orda. Duvarlarda çatlaklar bile oldu demişti. Onu da soyleyim. Eşiniz uçak mühendisi buyuk ihtimal bu sektörde Tai çok güzel bir fırsattır. İnşallah hayırla sonuçlanır. O taraflarda villalar da çok öyle bir tercih de yapabilirsiniz.

araç için kredi çektik bakıyoruz onada inşallah
eşim mühendis değil personel olarak girdi. inşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederim. villa bizi aşar :)

hayırlı olsun:)

teşekkürler :))

Şehir merkezinde olmadığından çok uygundu villa kiraları bile. Gerçi şimdi noldu bilemem. Keçiören de daire fiyatları da çok uygun değil ama ya da diğer merkezlerde. Ben olsam lojmanı tercih ederdim benim yapıma uygun sakin diye.

kızlar eşim Ankarada TAİ fabrikasında işe başlayacak. 2 senelik evliyiz burayada başka şehirden gelin geldim. Ankarada ablam evli kardeşim temmuzda evlenecek ankaraya yerleşecek. birbirimizden uzak olduğumuz için çok üzülüyoduk şu an çok mutluyum ama duygularım çok karmaşık. burda eşimin ailesi var. benim kimsem yok kendi ailemde biz oraya gidince onlarda taşınabilir şu an memleketteler. ankara taide eşi yada bi tanıdığı çalışan varmı acaba merak ediyorum lojmanları nasıl? birde bursadan gidip ankaraya alışabilirmiyim buraya çok alıştım ve çok çevre edindim komşularım iş arkadaşlarım herkes üzüldü duyunca. bende bi buruk oldum tabi aslında bu karmaşıklığım neden anlamadım çünkü kardeşlerim ordalar çok sevinmem gerekiyodu gibi geliyo. şoktayım hiç beklemiyodum ama eşim mülakatları kazandı ve çok iyi bi iş imkanı ankarada olanlar bilir belki. bu fabrika,lojman ve benim duygularım hakkında fikir sahibi olanlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim :))
Ankara ya alisilmaz sigara gibi ben tiryaki degilim dersin otlanirsin ama birgun icmezsen aranirsin Ankara oyle bir sehir. icindeyken sikayet edersin uzaklastigin an burnunda tuter... baska sehirde yasayamam ben...

Ankara güzeldir. Alışırsınız hemen.
Çok güzel bir yerde çalışacak eşin, başarılar dilerim

biri kecioren demis amn diyim keciorene bulasmayin kecioren Ankara degil Kecioren Corum Sivas Yozgat karisimi bir sehir. Trafigi berbat belediyesi calismaz evler dipdibe komsularin cogu saygisiz aman diyim. Keciorenliler kizar ama gercekler bunlar. Yenimahalle Belki Batikent Aydinlikevler Bahcelievler daha guzel daha merkezidir. basarilar

Ben tainin lojmaninda 3 yil oturdum.Sehir merkezine baya uzaktır.Ama kendi icinde ufak bi pasaji var istedigin herseyi bulursun.Sessiz sakin biyerdir tam cocuk büyutmek icin idealdir.Herkes tanır birbirini.Evler eskidir ama baya kullanislidir.Ben tasinali 6 yil oldu şimdi duydugum kadariyla evlerin iclerini yeniliyorlarmış.Sakın uzak yerlere kiraya gitme çunku mesai erken baslar esin perısan olur.Ankaranin heryerine personel icin ücretsiz servisi vardir.Eryaman Batıkent Kazan civarinda oturursan eşin icin kolay olur.Lojmanlar kışın çok sıcak olur.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ben tainin lojmaninda 3 yil oturdum.Sehir merkezine baya uzaktır.Ama kendi icinde ufak bi pasaji var istedigin herseyi bulursun.Sessiz sakin biyerdir tam cocuk büyutmek icin idealdir.Herkes tanır birbirini.Evler eskidir ama baya kullanislidir.Ben tasinali 6 yil oldu şimdi duydugum kadariyla evlerin iclerini yeniliyorlarmış.Sakın uzak yerlere kiraya gitme çunku mesai erken baslar esin perısan olur.Ankaranin heryerine personel icin ücretsiz servisi vardir.Eryaman Batıkent Kazan civarinda oturursan eşin icin kolay olur.Lojmanlar kışın çok sıcak olur.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ay yorumunuz bana cok yardimci oldu gercekten cok tesekkur ederim ogrenmek istedigim seyler var cevaplarsaniz cok sevinirim :) evler buyukmu kac odasi var mutfak banyo nasil cok merak ediyorum bife isteyen herkes kalabiliyomu yoksa cekilis falanmi yapiliyor esiniz hala ordami calisiyor peki siz neden tasindiniz acaba butun evlerimi yeniliyolar

Ay yorumunuz bana cok yardimci oldu gercekten cok tesekkur ederim ogrenmek istedigim seyler var cevaplarsaniz cok sevinirim :) evler buyukmu kac odasi var mutfak banyo nasil cok merak ediyorum bife isteyen herkes kalabiliyomu yoksa cekilis falanmi yapiliyor esiniz hala ordami calisiyor peki siz neden tasindiniz acaba butun evlerimi yeniliyolar
Yardımci olduysam ne mutlu bana kp ev aldi bize o yuzden tasindik esim artik taide calismiyor kendi dukkanini acmak gibi bi hayali vardi onu gerceklestirdi.2odali ve 3 odali evleri vardir benimki 3 odaliydi tam bilmiyorum ama 100 mt sanirim mutfaklari gayet genistir ama dolaplar biraz az gelebilir bazi komsularimin mutfakta kanepesi vardi.ben tasinmadan once mutfak tezgahlarini yenilediler sonra pencereler alimunyüm du pimapen yaptilar ,dis kapilari celik kapi yaptilar sanirim yerleri ve banyolarida yenileyeceklerdi ama suanda bilmiyorum .20 senedir oturan komsularim vardi ama artik bi sınırlama getirdiler 5-6 yil oturabiliyosun.Evleri lojman idare veriyo talep coksa cekilis gibi bisey yapiliyo genelde ailelere 3 odali veriliyo .evden aile cikinca hemen boyasi yapilip baska aileye veriliyo.banyoda dolap yok kucuk bi dolap alirsin .

Tai kendi elektrigi kendi üretir suyunu kendi aritir o yuzden daha ucuzdur .Ay sonunda ev kirası elektrik su yakit digiturk maastan direk kesilir ve makbuzu verilir.Diger yerlere göre daha uygundur.Elektrik ve su asla kesilmez cunku fabrikayla ayni sebekeden gelir.Dolmus yoktur otobusün de saatleri vardir.Bircok marketin servisi gelir belli saatlerde.

Lojmana hemen alirlar mi sizi
Benim arkadas 2 yildir calisiyo hala lojman cikmadi
Eryamandan ev tuttu ve cikacak gibi de durmuyo dedi

Orasi sehre biraz uzak ve sıkıcı geldi bana
Ama sirket kurumsal iyi bi sirket
Sosyal imkanlari da iyi
Ben devlette calismak icin gitmemistim yoksa orda calisiyo olacaktim suanda
Bazen pisman oluyorum gitmedigim icin ama hayirlisi artik

Ankaraya da alisirsiniz bence zamanla
Stres yapmayin esiniz iyi bi is bulmus sevinin bence

Yardımci olduysam ne mutlu bana kp ev aldi bize o yuzden tasindik esim artik taide calismiyor kendi dukkanini acmak gibi bi hayali vardi onu gerceklestirdi.2odali ve 3 odali evleri vardir benimki 3 odaliydi tam bilmiyorum ama 100 mt sanirim mutfaklari gayet genistir ama dolaplar biraz az gelebilir bazi komsularimin mutfakta kanepesi vardi.ben tasinmadan once mutfak tezgahlarini yenilediler sonra pencereler alimunyüm du pimapen yaptilar ,dis kapilari celik kapi yaptilar sanirim yerleri ve banyolarida yenileyeceklerdi ama suanda bilmiyorum .20 senedir oturan komsularim vardi ama artik bi sınırlama getirdiler 5-6 yil oturabiliyosun.Evleri lojman idare veriyo talep coksa cekilis gibi bisey yapiliyo genelde ailelere 3 odali veriliyo .evden aile cikinca hemen boyasi yapilip baska aileye veriliyo.banyoda dolap yok kucuk bi dolap alirsin .

Tai kendi elektrigi kendi üretir suyunu kendi aritir o yuzden daha ucuzdur .Ay sonunda ev kirası elektrik su yakit digiturk maastan direk kesilir ve makbuzu verilir.Diger yerlere göre daha uygundur.Elektrik ve su asla kesilmez cunku fabrikayla ayni sebekeden gelir.Dolmus yoktur otobusün de saatleri vardir.Bircok marketin servisi gelir belli saatlerde.

çok teşekkür ederim en kısa zamanda gidip görmek istiyorum :)
ev kirası ne kadar ödeniyodu peki lojmanda

Lojmana hemen alirlar mi sizi
Benim arkadas 2 yildir calisiyo hala lojman cikmadi
Eryamandan ev tuttu ve cikacak gibi de durmuyo dedi

Orasi sehre biraz uzak ve sıkıcı geldi bana
Ama sirket kurumsal iyi bi sirket
Sosyal imkanlari da iyi
Ben devlette calismak icin gitmemistim yoksa orda calisiyo olacaktim suanda
Bazen pisman oluyorum gitmedigim icin ama hayirlisi artik

Ankaraya da alisirsiniz bence zamanla
Stres yapmayin esiniz iyi bi is bulmus sevinin bence

bilmiyorumki hemen alırlarmı biz başka bi şehirden geliyoruz arkadaşınız ankaradamıydı daha önce?

çok teşekkür ederim en kısa zamanda gidip görmek istiyorum :)
ev kirası ne kadar ödeniyodu peki lojmanda

bilmiyorumki hemen alırlarmı biz başka bi şehirden geliyoruz arkadaşınız ankaradamıydı daha önce?

Arkdasim antalyadan gitti
Misafirhaneleri var orda kaldi bi sure
Lojman cikmadi
Siraya girmis onunde baya kisi varmis 2 yildir calisiyo

Arkadasim bekar ama ailelere ne kadar surede cikar bilmiyorum

Arkdasim antalyadan gitti
Misafirhaneleri var orda kaldi bi sure
Lojman cikmadi
Siraya girmis onunde baya kisi varmis 2 yildir calisiyo

Arkadasim bekar ama ailelere ne kadar surede cikar bilmiyorum
hmm bilemedim şimdi bayadırda bekliyomuş hakkatten inşallah hemen çıkar onada bizede :/ antalyadan ankaraya gitmekte zor olmuştur :)

Ankara'yı çok severim, lojmalar merkeze uzak denmiş onu bilemiyorum ama şehir çok güzel bana kalırsa. Bursa'ya göre daha iyi bence ;)

hmm bilemedim şimdi bayadırda bekliyomuş hakkatten inşallah hemen çıkar onada bizede :/ antalyadan ankaraya gitmekte zor olmuştur :)

Simdi baya seviyo valla memnun :)
Aslinda cevrene bagli biraz
Ankarada da yaparsan baya aktivite bulursun
Deniz yok bi iste

Lojman cikmaxsa da uzulme eryaman batikent tarafindan ev tutarsiniz
Onceden bakar esin
Hayirlisi olsun

kızlar eşim Ankarada TAİ fabrikasında işe başlayacak. 2 senelik evliyiz burayada başka şehirden gelin geldim. Ankarada ablam evli kardeşim temmuzda evlenecek ankaraya yerleşecek. birbirimizden uzak olduğumuz için çok üzülüyoduk şu an çok mutluyum ama duygularım çok karmaşık. burda eşimin ailesi var. benim kimsem yok kendi ailemde biz oraya gidince onlarda taşınabilir şu an memleketteler. ankara taide eşi yada bi tanıdığı çalışan varmı acaba merak ediyorum lojmanları nasıl? birde bursadan gidip ankaraya alışabilirmiyim buraya çok alıştım ve çok çevre edindim komşularım iş arkadaşlarım herkes üzüldü duyunca. bende bi buruk oldum tabi aslında bu karmaşıklığım neden anlamadım çünkü kardeşlerim ordalar çok sevinmem gerekiyodu gibi geliyo. şoktayım hiç beklemiyodum ama eşim mülakatları kazandı ve çok iyi bi iş imkanı ankarada olanlar bilir belki. bu fabrika,lojman ve benim duygularım hakkında fikir sahibi olanlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim :))

6 ayım geçti orda. Çalıştım bir süre. Gerçekten çok seviceksin. Ankarayı kimse sevmez. Ama ben bayılıyorum. Sanırım orda yaşadığım için. Lojmanda mı kalıcaksınız? Benim geçici olduğu için misafirhanedeydim. Otel odası gibi bir yer olmasına rağmen tatlı zamanlar geçirdim. Eşiniz zaten arkadaşlıklar kurar iş ortamında. Siz de eşlerle görüşürsünüz. Biraz ankaranın dışı ama otobüsle çok kolay gidiliyor zaten ankarada trafik bişey yok. Askeriye var yan tarafında hava üssü. Üstünüzden sürekli uçaklar falan geçer. Onun dışında hiç ses olmaz :)

biri kecioren demis amn diyim keciorene bulasmayin kecioren Ankara degil Kecioren Corum Sivas Yozgat karisimi bir sehir. Trafigi berbat belediyesi calismaz evler dipdibe komsularin cogu saygisiz aman diyim. Keciorenliler kizar ama gercekler bunlar. Yenimahalle Belki Batikent Aydinlikevler Bahcelievler daha guzel daha merkezidir. basarilar
Sivasın nesi varmış:KK12:

Merhabalar benimde size bir sorum olacak benim eşimide görüşmeye çağırdılar personel alımı için acaba bu lojmanların kirası nekadardır bir bilginiz varmıdır şuanki durumundan ve kiradan hariç başka bir gideri varmı ve kiranın içinde elektrk su doğlgz neler dahil neler dahil değil detaylı öğreneblrmiyiz ve birde kargo kuryeleri sıklıkla geliyormu lojmanlar mesela uzak dye getirmemezlk vs yapıyorlarmı eşimin işi kesn olacak gözüyle bakıyorum çnkü araya sayılı bir kaç kişi koymuş heran iş olur diyor eşim buyzdn deha fzla detay öğreneblrmiyim szden ve birde orda a101 bin şok neblm bilindik marketler varmı yada neblm kaç tane eczane var en önemlisi sağlık ocağı varmı sonçta herkes yazmş merkeze çook uzak diye ve pazar Alşvrşi nerde yapılıyor sonuçta taze sebze alınması gerekiyor bu imkanlar varmıdır ki acaba

oncelikle tebrik ederim :) guzel bi yer calismak icin ♡ bence siz de uzulmeyin ankara'da da arkadas edinebilirsiniz... burada gezilecek yerimiz olmadigi icin mecburen arkadaslik iliskilerimiz daha yogun oluyor:halay::halay: umarim alisabilirsiniz, pozitif dusunun :)

Back
X