• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'dan Ankara'ya yeni bi hayat.. TAİ

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
kızlar eşim Ankarada işe başlayacak. 2 senelik evliyiz burayada başka şehirden gelin geldim. Ankarada ablam evli kardeşim temmuzda evlenecek ankaraya yerleşecek. birbirimizden uzak olduğumuz için çok üzülüyoduk şu an çok mutluyum ama duygularım çok karmaşık. burda eşimin ailesi var. benim kimsem yok kendi ailemde biz oraya gidince onlarda taşınabilir şu an memleketteler. ankara eşi yada bi tanıdığı çalışan varmı acaba merak ediyorum lojmanları nasıl? birde bursadan gidip ankaraya alışabilirmiyim buraya çok alıştım ve çok çevre edindim komşularım iş arkadaşlarım herkes üzüldü duyunca. bende bi buruk oldum tabi aslında bu karmaşıklığım neden anlamadım çünkü kardeşlerim ordalar çok sevinmem gerekiyodu gibi geliyo. şoktayım hiç beklemiyodum ama eşim mülakatları kazandı ve çok iyi bi iş imkanı ankarada olanlar bilir belki. bu fabrika,lojman ve benim duygularım hakkında fikir sahibi olanlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim :))

Son düzenleme:
Hayirli olsun diyelim. :) Ankara'ya da alisirsiniz, sorun olmaz.

Deniz olmadan olmaz diyen biri degilseniz ankaraya alismaniz zor olmaz. Hemde ne guzel kardesleriniz varmis.

benim erkek arkadaşım da orada iş görüşmesine gitmişti, cevap bekliyor hala :)
söylediğine göre küçük bir şehir gibiymiş, alışveriş merkezi filan, her şey varmış orada. odtü kampüsüne benzetmişti erkek arkadaşım :) insanlar bisikletle falan geziyormuş, bence çok tatlı. umarım rahat edersiniz. hayırlı olsun :)

Bir arkadaşımın babası çalışıyordu. Evlerine yani ordaki lojmanlara gitmistim. Güzel sakin bir yer. Merkezden baya uzak ama. Kendi içerisinde site gibi marketi, eczanesi vs. mevcuttu. Çok hatırlamıyorum lisedeydim gittiğimde. Yol çok uzundu merkezden otobüsle. Etrafı boş otoban Ankara gişelerine yakın bir yere. Yani Ankara işte düz ovada fabrika yakınında Tai lojmanları ve askeri lojmanlar bu kadar. Bomboş ağaçsız. Bilemiyorum alışma konusunda beklentilerinize bağlı. Sakin muhiti severim,aramam curcuna, sıkılmam diyorsaniz alışmanız zor olmaz. Hayırlı olsun.

kızlar eşim Ankarada TAİ fabrikasında işe başlayacak. 2 senelik evliyiz burayada başka şehirden gelin geldim. Ankarada ablam evli kardeşim temmuzda evlenecek ankaraya yerleşecek. birbirimizden uzak olduğumuz için çok üzülüyoduk şu an çok mutluyum ama duygularım çok karmaşık. burda eşimin ailesi var. benim kimsem yok kendi ailemde biz oraya gidince onlarda taşınabilir şu an memleketteler. ankara taide eşi yada bi tanıdığı çalışan varmı acaba merak ediyorum lojmanları nasıl? birde bursadan gidip ankaraya alışabilirmiyim buraya çok alıştım ve çok çevre edindim komşularım iş arkadaşlarım herkes üzüldü duyunca. bende bi buruk oldum tabi aslında bu karmaşıklığım neden anlamadım çünkü kardeşlerim ordalar çok sevinmem gerekiyodu gibi geliyo. şoktayım hiç beklemiyodum ama eşim mülakatları kazandı ve çok iyi bi iş imkanı ankarada olanlar bilir belki. bu fabrika,lojman ve benim duygularım hakkında fikir sahibi olanlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim :))

Tebrik.ediyorum ve hayirli olsun.kuzucum ben.karsindabkarayollarinda calisiyordum tainin :)

TAI oldukca iyi bi is imkabi calisma sartlari herseyi.oldukca guzel lojmanlarida oyledir eminim.ama. Ankara memur kendi kucuk bir.sehir degil insanlar donuktur islerine odaklanmistir yasadginiz yerdede genelde ankara halki.degil her sehir her kurltuden.insanlar olcaktir :) ama seveceginize eminim

Bir arkadaşımın babası çalışıyordu. Evlerine yani ordaki lojmanlara gitmistim. Güzel sakin bir yer. Merkezden baya uzak ama. Kendi içerisinde site gibi marketi, eczanesi vs. mevcuttu. Çok hatırlamıyorum lisedeydim gittiğimde. Yol çok uzundu merkezden otobüsle. Etrafı boş otoban Ankara gişelerine yakın bir yere. Yani Ankara işte düz ovada fabrika yakınında Tai lojmanları ve askeri lojmanlar bu kadar. Bomboş ağaçsız. Bilemiyorum alışma konusunda beklentilerinize bağlı. Sakin muhiti severim,aramam curcuna, sıkılmam diyorsaniz alışmanız zor olmaz. Hayırlı olsun.

Aynen oyle giselerin orda cok.guzel anlatmissiniz:KK55:

Tai çok iyi bir iş fırsatıdır. Lojmanlar hemen fabrikanın karşısındadır. Ancak yeri şehir merkezine çok uzak. Etrafında da pek ilgi çekici bir şey yok. Ama sosyal tesislerde yemekler güzeldir :hamarat:

Deniz olmadan olmaz diyen biri degilseniz ankaraya alismaniz zor olmaz. Hemde ne guzel kardesleriniz varmis.

valla ankarayı bu yüzden sevmiyorum ama alışırım gibime geliyor :)

benim erkek arkadaşım da orada iş görüşmesine gitmişti, cevap bekliyor hala :)
söylediğine göre küçük bir şehir gibiymiş, alışveriş merkezi filan, her şey varmış orada. odtü kampüsüne benzetmişti erkek arkadaşım :) insanlar bisikletle falan geziyormuş, bence çok tatlı. umarım rahat edersiniz. hayırlı olsun :)

bize 5 ayda sonuç çıktı inşallah hakkınızda hayırlısı olur :)
çok teşekkür ederim amin inşallah :)

bende sakin yeri severim olmadı merkezsen kiralık ev tutarız nasip bakalım çok teşekkürler :)

Lojmanlarını bilmiyorum ama tai çok iyi bi yer çalışmak için, hayırlı olsun.

Ankara iyidir rahattır alışırsınız kısa zamanda.

çok teşekkür ederim umarım inşallah :)

Tebrik.ediyorum ve hayirli olsun.kuzucum ben.karsindabkarayollarinda calisiyordum tainin :)

TAI oldukca iyi bi is imkabi calisma sartlari herseyi.oldukca guzel lojmanlarida oyledir eminim.ama. Ankara memur kendi kucuk bir.sehir degil insanlar donuktur islerine odaklanmistir yasadginiz yerdede genelde ankara halki.degil her sehir her kurltuden.insanlar olcaktir :) ama seveceginize eminim

inşallah severim bursadada oyle insanlar hep buraya alıştım orayada alışırım inşallah çok teşekkür ederim :)

Arkadaşlarında dediği gibi Tai şehir merkezine epey bir uzaklıkta. Ama ihtiyaç olabilecek hersey var. Lojmanlarının iyi olduğunu duymustum. Hafta sonlarıda ankara merkeze gidersiniz. Ama kardeşlerinizle mesafe ciddi çok olur gibime geliyor. İstanbul yolu, eryaman taraflarında değilse şehir dışındaymış gibi olursunuz:))

Arkadaşlarında dediği gibi Tai şehir merkezine epey bir uzaklıkta. Ama ihtiyaç olabilecek hersey var. Lojmanlarının iyi olduğunu duymustum. Hafta sonlarıda ankara merkeze gidersiniz. Ama kardeşlerinizle mesafe ciddi çok olur gibime geliyor. İstanbul yolu, eryaman taraflarında değilse şehir dışındaymış gibi olursunuz:))
ablam keçiörende kardeşim gölbaşında oturuyor :) ablam taşınabilir ama. ay bilemedim sonuçta lojmanda kalmak daha avantajlı değilmi kiralar çok pahalı olur lojmana göre

Alismissin oraya normal. Ben ankarada okudum. 5 yilim orada gecti ve cookk severim Ankarayi. Eminim sende seveceksin;-)

7 yıldır ankaradayım hiç Ankaralı görmedim :KK53:

Şaka bi yana Ankara iyidir yaa ama orası çok uzak merkez dende evtutmak inan çok zor gelir eşine saçma yani çünkü çok uzak adamın ömrü yolda geçer bide merkez derken burda zaten her ilçe kendi kendine bi merkez zaten yani bişi lazım oldu ay bi kızılaya gidim alıyım demene gerek yok zaten heryerde avm var hayırlısı olsun inşallah

ablam keçiörende kardeşim gölbaşında oturuyor :) ablam taşınabilir ama. ay bilemedim sonuçta lojmanda kalmak daha avantajlı değilmi kiralar çok pahalı olur lojmana göre
Ooo gölbaşı Tai cooook mesafe var. :KK51:
Keçiören daha merkezi olmadı bütün kardeşler Keçiören de toplanin. O zaman da esinize zor olur ozel araç yoksa.

Bir de şunu soyleyim 99 depreminde orası çok fazla sallanmis arkadaşım o zamanlar oturuyordu orda. Duvarlarda çatlaklar bile oldu demişti. Onu da soyleyim. Eşiniz uçak mühendisi buyuk ihtimal bu sektörde Tai çok güzel bir fırsattır. İnşallah hayırla sonuçlanır. O taraflarda villalar da çok öyle bir tercih de yapabilirsiniz.

kızlar eşim Ankarada TAİ fabrikasında işe başlayacak. 2 senelik evliyiz burayada başka şehirden gelin geldim. Ankarada ablam evli kardeşim temmuzda evlenecek ankaraya yerleşecek. birbirimizden uzak olduğumuz için çok üzülüyoduk şu an çok mutluyum ama duygularım çok karmaşık. burda eşimin ailesi var. benim kimsem yok kendi ailemde biz oraya gidince onlarda taşınabilir şu an memleketteler. ankara taide eşi yada bi tanıdığı çalışan varmı acaba merak ediyorum lojmanları nasıl? birde bursadan gidip ankaraya alışabilirmiyim buraya çok alıştım ve çok çevre edindim komşularım iş arkadaşlarım herkes üzüldü duyunca. bende bi buruk oldum tabi aslında bu karmaşıklığım neden anlamadım çünkü kardeşlerim ordalar çok sevinmem gerekiyodu gibi geliyo. şoktayım hiç beklemiyodum ama eşim mülakatları kazandı ve çok iyi bi iş imkanı ankarada olanlar bilir belki. bu fabrika,lojman ve benim duygularım hakkında fikir sahibi olanlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim :))
hayırlı olsun:)

Alismissin oraya normal. Ben ankarada okudum. 5 yilim orada gecti ve cookk severim Ankarayi. Eminim sende seveceksin;-)

ayy hadi inşallah yaa :))

TAİ de görevi ne olacak eşiniz. Duyduğum kadarıyla oraya girmek çok zormuş. Çok güzel bir iş. Hayırlı olsun

çok teşekkür ederim personel olarak alındı montaj bölümüne

7 yıldır ankaradayım hiç Ankaralı görmedim :KK53:

Şaka bi yana Ankara iyidir yaa ama orası çok uzak merkez dende evtutmak inan çok zor gelir eşine saçma yani çünkü çok uzak adamın ömrü yolda geçer bide merkez derken burda zaten her ilçe kendi kendine bi merkez zaten yani bişi lazım oldu ay bi kızılaya gidim alıyım demene gerek yok zaten heryerde avm var hayırlısı olsun inşallah

güldürdünüzzz beni :D
aynen eşim için gidiyoruz zaten oraya bende çalışmak istiyorum ama bakalım lojmanlar güzelse otururum ben valla sıkıntı yok :))

Back
X