Canim bende 34 oldum medikil a gdyrm. Coraspinhala kullaniyomusuncanım yeni gördüm kusura bakma. Ben hala kullanıyorum, ama salı günü fln bırakacağız sanırım coraspini. 36da bırakalım dedi önce doktorum, sonra da bi kontrole gel 35+3de, olmazsa o gün bırakırsın dedi. iğne sonuna kadar devam. Allah yardımcımız olsun canım inşallah sorunsuzca kucağımıza alalım sağlıkla...
Canim
. Bende 34
hayır canım tahlile gerek yok, genelde doktorlar coraspini 34-35.haftalardan sonra bıraktırıyorlarCani, coraspini peki tahlil filan yapip mi birak dedi
hayır canım, tahlile gerek yok. Genelde bütün doktorlar 34-35. haftalardan sonra coraspini bıraktırıyor. Arkadaşlarımın da aynı olduCani, coraspini peki tahlil filan yapip mi birak dedi
Bu 37 diyo ya kafam cokkatina11 .!.:[QUOTE="DeryaW, post: 37371076, member: 27641demişti bur canım tahlile gerek yok, genelde doktorlar coraspini 34-35.haftalardan sonra bıraktırıyorlar
hayır canım, tahlile gerek yok. Genelde bütün dok
Benimki 37 dedi de .ilkmgittigim doktor 34 demisti
canım hangi doktora güveniyorsan ona göre hareket etİlk gittiğim doktor 34 der bu 37 diyo kafam çok karisik bi benimki 37 diyo herhalde
Normal ya da sezeryan farketmiyor, ikisi de olabilir. Epidural için de elbette risk artıyor iğne kullananlarda ama kesinlikle epidural yapılmaz diye bir şey yok. Benim epidural olan pıhtılı tanıdıklarım var. Doktorum da dedi, epidurale engel değil durumun dedi.Doğum sekliniz Nadi olacak , pihtilasma olunca epidural olamiyo diye duydum, normal yafa sezeryan naapcaksiniz
36. haftamdayım işte, artık ne zaman gelirse ufaklık bilemiyorum :)Of ya derya senin ne kadar kaldi canim
merhabaMerhaba arkadaşlar,
Bu sorunu yaşarken Bursa'da hangi doktora gittiniz veya hangi doktordan memnun kaldınız?
Doktorlardan bazısı heterozigotu önemsemiyor iğne vermiyor kimisi de hemen iğneye başlamalısın diyor.
Rica etsem hangi genlerinizde mutasyon çıktığını yazıp, tedavi olduysanız da süreci biraz anlatabilir misiniz?
İnşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır:)Cevaplarınızı bekliyorum..Kendinize iyi bakın:)
merhaba
sizin de kan pıhtılaşması sorununuz var sanırım. bende bugün öğrendim perşembe doktor kontrolüm var siz öğrendiğinizde kaç haftalık hamileydiniz ve ne zaman iğne başladınız çok geç kalmış olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?