Bursa'daki arkadaşlardan gebelikte kan pıhtılaşması sorunu olanlar bir bakar mısınız?

Canim bende 34 oldum medikil a gdyrm. Coraspinhala kullaniyomusuncanım yeni gördüm kusura bakma. Ben hala kullanıyorum, ama salı günü fln bırakacağız sanırım coraspini. 36da bırakalım dedi önce doktorum, sonra da bi kontrole gel 35+3de, olmazsa o gün bırakırsın dedi. iğne sonuna kadar devam. Allah yardımcımız olsun canım inşallah sorunsuzca kucağımıza alalım sağlıkla...

Canim
. Bende 34

Cani, coraspini peki tahlil filan yapip mi birak dedi
hayır canım tahlile gerek yok, genelde doktorlar coraspini 34-35.haftalardan sonra bıraktırıyorlar
Cani, coraspini peki tahlil filan yapip mi birak dedi
hayır canım, tahlile gerek yok. Genelde bütün doktorlar 34-35. haftalardan sonra coraspini bıraktırıyor. Arkadaşlarımın da aynı oldu

[QUOTE="DeryaW, post: 37371076, member: 27641demişti bur canım tahlile gerek yok, genelde doktorlar coraspini 34-35.haftalardan sonra bıraktırıyorlar

hayır canım, tahlile gerek yok. Genelde bütün doktorlar 34-35. haftalardan sonra coraspini bıraktırıyor. Arkadaşlarımın da aynı oldu[/QUOTE]

Benimki 37 dedi de .ilkmgittigim doktor 34 demisti

katina11 .!.:
[QUOTE="DeryaW, post: 37371076, member: 27641demişti bur canım tahlile gerek yok, genelde doktorlar coraspini 34-35.haftalardan sonra bıraktırıyorlar

hayır canım, tahlile gerek yok. Genelde bütün dok

Benimki 37 dedi de .ilkmgittigim doktor 34 demisti
Bu 37 diyo ya kafam cok

İlk gittiğim doktor 34 der bu 37 diyo kafam çok karisik bi benimki 37 diyo herhalde

Doğum sekliniz Nadi olacak , pihtilasma olunca epidural olamiyo diye duydum, normal yafa sezeryan naapcaksiniz

Doğum sekliniz Nadi olacak , pihtilasma olunca epidural olamiyo diye duydum, normal yafa sezeryan naapcaksiniz
Normal ya da sezeryan farketmiyor, ikisi de olabilir. Epidural için de elbette risk artıyor iğne kullananlarda ama kesinlikle epidural yapılmaz diye bir şey yok. Benim epidural olan pıhtılı tanıdıklarım var. Doktorum da dedi, epidurale engel değil durumun dedi.

Merhaba arkadaşlar,
Bu sorunu yaşarken Bursa'da hangi doktora gittiniz veya hangi doktordan memnun kaldınız?
Doktorlardan bazısı heterozigotu önemsemiyor iğne vermiyor kimisi de hemen iğneye başlamalısın diyor.
Rica etsem hangi genlerinizde mutasyon çıktığını yazıp, tedavi olduysanız da süreci biraz anlatabilir misiniz?
İnşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır:)Cevaplarınızı bekliyorum..Kendinize iyi bakın:)
merhaba
sizin de kan pıhtılaşması sorununuz var sanırım. bende bugün öğrendim perşembe doktor kontrolüm var siz öğrendiğinizde kaç haftalık hamileydiniz ve ne zaman iğne başladınız çok geç kalmış olabilir miyim

merhaba
sizin de kan pıhtılaşması sorununuz var sanırım. bende bugün öğrendim perşembe doktor kontrolüm var siz öğrendiğinizde kaç haftalık hamileydiniz ve ne zaman iğne başladınız çok geç kalmış olabilir miyim

Merhaba,evet benim de pıhtılaşma problemim var malesef.Mthfr 1298 heterozigot ve pai 4g/5g heterozigot.Bende keseyi görünce iğneye başlattı doktorum ve 5hafta 4 günlük hamileydim sanırım.1 hafta sonra da kalp atışını duyduk.Bence geç kalmadınız özellikle 3.aydan sonra tehlikeli bu pıhtılaşma ama bir an önce iğneye başlayın,içiniz rahat olsun.Ben günde 1 defa 0.4 clexane kullanıyorum ve gebeliğin başından beri hep göbeğimden vuruyorum,doktorum daha etkili olduğunu söyledi.İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız:KK28:

Merhaba bende 3 defa düşük yaptım pıhtılaşma çıktı 1298 hetorozigot Bursa da hangi doktora gittiniz acaba cevap verebilirsiniz çok sevinirim

Back
X