bursada yaşayan ikiz anneleri........

Bursalı hamişler........ne haber kızlar........siz aranıza ikize hamile olanları alıyorsunuz galiba ama ben bi merhaba diyeyim dedim sizlere........inşallah kısa zamanda bende aranıza katılırım.......şu anda 3.cü tüpbebek tedavimi yaptırdım ve sonuç bekliyorum.......kendinize iyi bakın......:1hug:

hayırlı olsun canım, inşallah olur bu sefer dualarımız seninle :)

kızlar çok mutluyummm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah. Bebek hasreti çekenlerede kavuştursun bebişlerine inşallah. Dün dr gittik bebişlerimin cinsiyetleri belli oldu teyzeleri biri kız biri erkek. Allahım çok mutluyum Herşey için sana sonsuz şükürler olsun rabbim.

kızlar çok mutluyummm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah. Bebek hasreti çekenlerede kavuştursun bebişlerine inşallah. Dün dr gittik bebişlerimin cinsiyetleri belli oldu teyzeleri biri kız biri erkek. Allahım çok mutluyum Herşey için sana sonsuz şükürler olsun rabbim.

oh.....ne güzel maşallah........darısı bana olur inşallah..........:nazar::nazar:

Kızlar merhaba,
benımde annem merınosta ıkamet edıyor ve bebek bakıcılıĞı yapmak ıstıyor.ıstersenız gÖrÜŞebılırz.Özelden mesaj atabılırsınız.sevgılerımle,

hepınızın bebıŞlerı hayırlı olsun Şımdıden..

jimeri tavsiye etmem arkadaşlar çünkü bir akrabamıza çok büyük fatura çıkarttılar hemde sadece normal doğumda bide sağlık güvencesi olduğu halde.samimiyetlerine inanmıyorum.üstüne üstlük senet imzalatmadan salmamışlar anneyle bebeği rakam çok uçuk bnce dikkatli olun...

canım benim çok sevindim yaa..
Allah sağlıkla ve vaktinde doğmalarını nasip etsin..
ben de çok merak ediyorum cinsiyetlerini, senin 19. haftada mı belli oldu?ooofff çok geç yaa :KK43: çok meraklıyım..gerçi sağlıklı olmaları dışında hiç bişeyin önemi yok ama hazırlık yapmak için bilmek istiyorum işte..
Allah'ım bebeklerimizi korusun, bizlere bağışlasın inşallah..

Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. cinsiyetler 17. haftada belli oldu aslında ama dr .18. haftada söyledi. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah rabbim onlarada bu mutluluğu nasip etsin. bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi. iyice heyecan sardı beni şimdi henüz hissetmedim. heycanla bekliyorum ne zaman hissedicem diye. küçük kıpırtılar var ama anlayamıyorum ki bebişlerim mi gazmı :) Ay nebilim kızlar ya çok heycanlıyım ben sanki zaman geçmek bilmiyor.

X