bursada yaşayan ikiz anneleri........

burçin? facebook a ekledim demişsin nasıl ekledin ben de onu anlayamadım??

Arkadaşlar ben 32. hafta doğum yaptım. Medicalde yaptım. Ahmet YILMAZ yaptı. Çokta memnunum. Çocuklarım 26 gündür küvezdeler çıkacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bazı arkadaşlar Ahmet Beyin doğumdan sonra ilgisizliğinden yakınmışlar. Ama doğum yaptıktan sonra Ahmet beyle işiniz kalmıyor nasıl ilgilenecek sizinle. Doğumdan sonra Çocuk ve yoğun bakım doktorlarına devroluyor işler. Gerek hamileliğim gerekse doğumumda Ahmet bey çok ilgilendi. Korkarak gittiğim her zaman Kadın doğum doktoru değilde Psikolog edasıyla eşimin ve benim içime su serpti. Doğum yapacak ve hamile arkadaşlara kesinlikle tavisye ediyorum.

sen hangı doktora gıdıyorsun,,

canım kanamam oldu dr yatak istirahati verdii o yüzden cevaplayamadım sorunu kusura bakma..
benim doktorum aslında istanbulda MURAT EMANETOĞLU ve çok çok memnunum ama kanamam olunca istanbula gidemez oldum malesef senağlama ve Murat bey bana burada FEYHAN KAYLAR'ı önerdi.şimdilik iyi gidiyoruz bakalım netice nasıl olacak..
Allah sonumuzu hayretsin inşallah.. :Saruboceq:

burçin? facebook a ekledim demişsin nasıl ekledin ben de onu anlayamadım??

canım kanamadan dolayı giremiyorum kusuruma bakma olur mu?
ben lillypie'dan yaptım..orada direk forumlar için ve google / facebook için diye iki seçenek var..o seçenekleri kullanarak ekledim neyseki sonradan buraya da eklemeyi başardım..

bursalı ikiz anneleri, anne adayları biz tanışmaya başladık, sizleri de bekliyoruz...

bizbize kaldık yahu.......halbukı goruyorum bursadan var katılanlar ama biz sarmadık herhalde :))

Bursalı hamişler........ne haber kızlar........siz aranıza ikize hamile olanları alıyorsunuz galiba ama ben bi merhaba diyeyim dedim sizlere........inşallah kısa zamanda bende aranıza katılırım.......şu anda 3.cü tüpbebek tedavimi yaptırdım ve sonuç bekliyorum.......kendinize iyi bakın......:1hug:

Bursalı hamişler........ne haber kızlar........siz aranıza ikize hamile olanları alıyorsunuz galiba ama ben bi merhaba diyeyim dedim sizlere........inşallah kısa zamanda bende aranıza katılırım.......şu anda 3.cü tüpbebek tedavimi yaptırdım ve sonuç bekliyorum.......kendinize iyi bakın......:1hug:
inşallah rabbim senide sevindirsin canım benim,,,ne zaman belli olucak sonuç:uhm:

Arkadaşlar ben 32. hafta doğum yaptım. Medicalde yaptım. Ahmet YILMAZ yaptı. Çokta memnunum. Çocuklarım 26 gündür küvezdeler çıkacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bazı arkadaşlar Ahmet Beyin doğumdan sonra ilgisizliğinden yakınmışlar. Ama doğum yaptıktan sonra Ahmet beyle işiniz kalmıyor nasıl ilgilenecek sizinle. Doğumdan sonra Çocuk ve yoğun bakım doktorlarına devroluyor işler. Gerek hamileliğim gerekse doğumumda Ahmet bey çok ilgilendi. Korkarak gittiğim her zaman Kadın doğum doktoru değilde Psikolog edasıyla eşimin ve benim içime su serpti. Doğum yapacak ve hamile arkadaşlara kesinlikle tavisye ediyorum.

canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
ben de hastane araştırıyorum şu ara..
ne kadar tuttu hastane?temiz mi?herkes güler yüzlü ve sabırlı mı?
bir de küvözle ne durumda?gecelik bir bebeğin küvözde kalması ne kadar?
çok soru sordum ama araştırıyorum ki en konforlu hastanede olabildiğince hesaplı bir doğum yapabileyim diye kusura bakma..
sevgileeerrrr..

canım ne zaman belli olacak sonucun?hakkında hayırlısı olsun inşallah..
sen olumlu olumsuz sonuç ne olursa gel aramıza birbirimizin desteği çok önemli tamam mı tatlım?
sevgileeerrrr...

arkadaşlar.......benim sonucum ayın 17 sinde belli olacak.......hemşerinize dua edinki bende sizin gibi hamiş kalayım.......:1hug:

evet tatlım 10 hafta bitmek üzere..
yok tüp bebek ya da aşılama değil benimkiler..
yumurta geliştirici ilaç ve iğne kullandım, çok yumurtam gelişti ve 2si döllendi..
ilaç kullandım ama doğal yolla gebe kaldım yani..
Allah sana da göstersin inşallah..

X