- 15 Nisan 2008
- 268
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen hangı doktora gıdıyorsun,,
burçin? facebook a ekledim demişsin nasıl ekledin ben de onu anlayamadım??
inşallah rabbim senide sevindirsin canım benim,,,ne zaman belli olucak sonuç:uhm:Bursalı hamişler........ne haber kızlar........siz aranıza ikize hamile olanları alıyorsunuz galiba ama ben bi merhaba diyeyim dedim sizlere........inşallah kısa zamanda bende aranıza katılırım.......şu anda 3.cü tüpbebek tedavimi yaptırdım ve sonuç bekliyorum.......kendinize iyi bakın......:1hug:
Arkadaşlar ben 32. hafta doğum yaptım. Medicalde yaptım. Ahmet YILMAZ yaptı. Çokta memnunum. Çocuklarım 26 gündür küvezdeler çıkacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bazı arkadaşlar Ahmet Beyin doğumdan sonra ilgisizliğinden yakınmışlar. Ama doğum yaptıktan sonra Ahmet beyle işiniz kalmıyor nasıl ilgilenecek sizinle. Doğumdan sonra Çocuk ve yoğun bakım doktorlarına devroluyor işler. Gerek hamileliğim gerekse doğumumda Ahmet bey çok ilgilendi. Korkarak gittiğim her zaman Kadın doğum doktoru değilde Psikolog edasıyla eşimin ve benim içime su serpti. Doğum yapacak ve hamile arkadaşlara kesinlikle tavisye ediyorum.
Bursalı hamişler........ne haber kızlar........siz aranıza ikize hamile olanları alıyorsunuz galiba ama ben bi merhaba diyeyim dedim sizlere........inşallah kısa zamanda bende aranıza katılırım.......şu anda 3.cü tüpbebek tedavimi yaptırdım ve sonuç bekliyorum.......kendinize iyi bakın......:1hug:
arkadaşlar.......benim sonucum ayın 17 sinde belli olacak.......hemşerinize dua edinki bende sizin gibi hamiş kalayım.......:1hug:
amin canım inşallah :Saruboceq: