bursada yaşayan ikiz anneleri........

şöyle anlatayım arkadaşım Ahmet Yılmazdan memnundu jimere geçtiğinde oda oraya geçti ve orda doğumunu yaptırdı fakat doğumdan sonraki ilgisizliğinden şikayetciydi gene medicale geçmiş sanırım. Gezenti adam :bbo:

saol canım verdiğin bilgi için. bak ama şimdi kafam karıştı benim. zaten en ufak bişey huylandırıyor beni.

saol canım verdiğin bilgi için. bak ama şimdi kafam karıştı benim. zaten en ufak bişey huylandırıyor beni.

tatlım sıkma canını zamanı gelince herşey olup bitiveriyor. planlasan ne fayda kaydirigubbakcemile3 zaten şu kadın doğum olayı hem yapım aşamasında hem takipte hemde doğumda sömürüye çok açık. :gitme: müşterimiyiz hastamıyız anlamadım ben. iyisinede denk gelmedim.:umursamaz:

merhebe beyzamünevver, ben deserbülent bey de tüp bebek tedavimi oldum, ama ssk ile anlaşma olmadığından doğum ve diğer masraflar çok olacağından değiştirdim, malum; sömürmk için harika modelleriz... zaten serbülent pek ilgili değildi, daha çok hemşirelere soru sorabiliyordunuz, o cevap vermezdi pek, neyse sağolsun emek etti bizim hamiş olmamıza vesile oldu ya :) zübeydehanım dr.larından ismail küçükerdoğan a başladım, harika bir adam.. çok ilgili, her türlü soruma cevapalıyorum her sat ulaşabiliyorum.. özel hastaneler kaptıracak param yok malesef, yıllardır ssk priimleri kesiliyor bizden bari yararlanalım...sen devam edecek misin serbülent e?

slm canım. Ben Serbülent beyin ilgisinden çok memnunum gece gündüz arıyabiliyorum. ama doğum için net bir kararım yok. Özel hastanelerin parasından çok tecrübesizliği ve küvez eksikliği düşündürüyor beni bende zübeyde hanım dr larından ziya çetinin hastasıyım birlikte götürmeye çalışıyorum. Napıcamı şaşırdım valla annem nisanda orda ameliyat oldu orasıda çok karışık ya kocan göremiyor kısada olsa tek başına kalıyon refakatçin hemen çıkamıyor. senin anlıcan kafam karma karışık.

bursalı ıkız annelerı nerelerdesınız bacılar kımseden ses cıkmıyor
genellıkle yatıyorsunuzdur ama gırınce durumunuzu yazında haberdar olalalım merak edıyorum sızlerı
bende bebeışlerden cok sık gıremıyorum cok yaramzlar teyzelerı cookk:))))

merhaba arkadaşlar bende bursalı ikiz anne adayıyım 32. haftadayım jimer daha çok yeni olduğundan bi çok eksiğinin yerine oturmadığını duydum ilgi ve alakanın ssk ile anlaştıktan sonra pek fazla olmadığınıda benim amcamın gelini baharda yaptı doğumunu sezeryanla ikizleri oldu 3 gün hastanede yattı ve sadece 1000lira fark ödedi ama anlata anlata bitiremedi ilgiyi alakayı fikriniz olsun diye yazmak istedim herkese hayırlı doğumlar

merhaba hanımlar; ben 18 haftalık ikiz gebeyim, doktorum pembe mavide nevin özsaraç,ınşallah herşey gönlümüzce olur...

jimer ile ilgili dedikoduları bende duydum,hastane ruhsatınıda alamıyor bir türlü ve her an kapatılabilir.olası erken dogum rıskıne karsın yoğun bebek ünitesi olan ve güvenilir bi hastaneyi secmemiz gerekiyor.maalesef daha önce fakultede 27 haftalık ıkızlerımı dogurdum 2007 temmuz ayında hastane enfeksiyonundan vefat ettıler, acısı içimizde...korkularım cok....

canım başın sağolsun, inan çok üzüldüm... Allah kolaylık versin inş. benimde korkularım çok ama yapacak bişey yok, herkes heryer için bişeyler söylüyor iyi veya kötü. fakulteyi ben de tercih etmedim, yeni doğan üniesinin ii olmadığını öğrenmiştim, şimdilik zübeydehanımda doğum yapacağım gibi görünüyor, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.

evet hastane olsun doktor olsun herkes bırseyler soyleyebılıyor,kuvez yeterlılıgı, sayısı cok onemlı yanı ıkı hastane kafanızda hazır olsun ve kesınlıkle ıkızlerınızı aynı kuveze koydurmayın.

bursadan çok katılan yok herhalde kadınlar kulubüne, keyifli sohbetler oluyor ve bilgiler paylasılıyor ne güzel. ben daha onceden üye olmustum ama o zamanlar daha farklı muhabbetlere katılıyordum,eeeee şimdi bebişler gelince annelerinin karnına bol bol bebiş muhabbetlerine katılıyorum.

ewet canım, insanın gündeminde ne varsa o konu cazip geliyor, çok şükür bizde oldu.. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah, bu arada senin bulantıların ne kadar sürdü, ben hala iştahsızım, hiçbirşey yiyemiyorum, sabah kahvaltı bile yapamıyorum günde 1-2 dilim ekmekle zor geçiriyorum ölcem açlıktan...

bursadanbir arkadaşım oldu burası aracılığıyla o da ihsaniyede oturuyor, onun da iikiz bebekleri var 2 aylık olmuşlar.. bir gün tanışmaya gidicem seni de alayım istersen, tecrübelerinden faydalanmamız lazım dimi??

cok sevındım ne güzel,tabıkı tanısmak muhabbet etmek ısterım,, belkı yolda bıle karsılasıyoruzdur özellikle cumartesı pazarında :)) tek cok fazla dısarı cıkmıyorum sıcaktan ve yurumemek ıcın,dengede tutmaya calısıyorum 3-4 gundur yatıyorsam mesela,bugun pazara gıtmeyı hakkettım dıyerek gazı verıyorum kendıme::)) aksamları cıkıyoruz ama esımle.
Bu arada benım bulantılarım 16 haftaya kadar surdu,cok ilginçtir anıden kesılıverdı, 6 da bi basladı ayaga bıle kalkamaz halde gecırdım,hıc su ıcemedım, cok ılgınctır sıvı olarak sadece cola ıcebılıyordum bırde hep kuru seyler,bılgısayar bıle mıdemı bulandırıyordu bakamıyordum,esımle aynı yatakta yatamadım ayyy neler neler, cok zor cooookk ozellıkle bızım gıbı gecıren annelere.......

X