bursada yaşayan ikiz anneleri........

kızlar selam ben de 6 hafta 5 günlük hamileyim..dün kanamam başladı..düşük oluyor sanıp bugün doktora gittim..iki kistim vardı biri çatlamış kanama ondanmış ve öğrendim ki bebekler 2 taneymiş..yani ikiz..çok şaşkınım..doktor 2 hafta yatak istirahati verdi bakalım ne olacak..Allah hakkımızda hayırlısını göstersin..

cok sevındım ne güzel,tabıkı tanısmak muhabbet etmek ısterım,, belkı yolda bıle karsılasıyoruzdur özellikle cumartesı pazarında :)) tek cok fazla dısarı cıkmıyorum sıcaktan ve yurumemek ıcın,dengede tutmaya calısıyorum 3-4 gundur yatıyorsam mesela,bugun pazara gıtmeyı hakkettım dıyerek gazı verıyorum kendıme::)) aksamları cıkıyoruz ama esımle.
Bu arada benım bulantılarım 16 haftaya kadar surdu,cok ilginçtir anıden kesılıverdı, 6 da bi basladı ayaga bıle kalkamaz halde gecırdım,hıc su ıcemedım, cok ılgınctır sıvı olarak sadece cola ıcebılıyordum bırde hep kuru seyler,bılgısayar bıle mıdemı bulandırıyordu bakamıyordum,esımle aynı yatakta yatamadım ayyy neler neler, cok zor cooookk ozellıkle bızım gıbı gecıren annelere.......

canım ben de zaten sadece arabayla çıkabiliyorum, pazara gitmek mi? o ne ? ben öbür odaya geçerken yığılıp kalıyorum yorgunluktan pazar niree... açım sürekli ya o yzden sanırım... ( aa yarın bi ara çarşamba pazarına gidicem acil ihtiyaçtan evde hiç bişeyim olmuyo, herşey sıkıyo)
2 haftam daha kaldı ozaman he? ben de aynı durumdayım, normalde koladan nefret ederim, eşimden gizli gizli içiyom :) bu arada özeline msn imi attım ekle beni oradan da görüşelim...

kızlar selam ben de 6 hafta 5 günlük hamileyim..dün kanamam başladı..düşük oluyor sanıp bugün doktora gittim..iki kistim vardı biri çatlamış kanama ondanmış ve öğrendim ki bebekler 2 taneymiş..yani ikiz..çok şaşkınım..doktor 2 hafta yatak istirahati verdi bakalım ne olacak..Allah hakkımızda hayırlısını göstersin..

burçin canım hayırlı olsun bebişlerin, inşallah sağlıkla her ikisini de kucağına alırsın kaydirigubbakcemile5 ikiz olduğunu duyunca hepimiz yaşadık aynı heyecanı, ama sadece biz değil bir süre sonra etrafındaki insanların da duyduğunda verdiği tepkiler çok güzel oluyor, ikiz anneleri her zaman kıskanılıyor ben bunu anladım biraz yerimseniben

sakın kanamanı kafana takma iyi şeyler düşün ki iyi olsun, ben ikinizi de çok istiyorum ne olur siz de beni isteyin diyerek sev karnını... hiç canını da sıkma alt komşumun 9 ay boyunca dşük tehlikeli kanaması vardı ama şimdi bi tosunu var ki sorma apartmanı yıkıyor :dance:
bursa da nerede oturuyorsun? tedavi ile mi hamiş kaldın?

selam,,
11.30 kalktım uykudan,, ruyamda oyle bır yıyordum uyanamadım bıle bı turlu,,sızede oluyormu ben nerdeyse her gece ruyamda hep bıseyler yıyorum ıcıyorum,masallahım var yanııı,kızanlarım ıstahlı tombıs tombıs olcaklar galıba,,
ayyyy belkıde gece yavrucuklarım acıkıyorlar karnım kazınıyor ondan ruyalarıma gırıyor,, aman bıde gece gece kalkıpta yersem ne olcak benım halımm........

burçin canım hayırlı olsun bebişlerin, inşallah sağlıkla her ikisini de kucağına alırsın kaydirigubbakcemile5 ikiz olduğunu duyunca hepimiz yaşadık aynı heyecanı, ama sadece biz değil bir süre sonra etrafındaki insanların da duyduğunda verdiği tepkiler çok güzel oluyor, ikiz anneleri her zaman kıskanılıyor ben bunu anladım biraz yerimseniben

sakın kanamanı kafana takma iyi şeyler düşün ki iyi olsun, ben ikinizi de çok istiyorum ne olur siz de beni isteyin diyerek sev karnını... hiç canını da sıkma alt komşumun 9 ay boyunca dşük tehlikeli kanaması vardı ama şimdi bi tosunu var ki sorma apartmanı yıkıyor :dance:
bursa da nerede oturuyorsun? tedavi ile mi hamiş kaldın?

canım iyi dileklerin için çok teşekkürler..umarım sorunsuz bir şekilde ikisini de alırım kucağıma..
ben çekirge'de askeri hastane civarında oturuyorum..bilirsin belki..sen?
bebişler için gonal f diye yumurta geliştirici bir iğne oldum sonra yumurta çatlatma iğnesi ovitrelle..onun dışında 5 gün ilişki neticesinde hamile kaldım..yani iğne olup doğal yolla diyebiliriz..sen nasıl hamile kaldın canım?
bi de ben de lillypie dan ticker yaptım ama yaptığım ticker ı ekleyemedim..facebooka ekledim,google a ekledim ama buraya yapamaım..hangi linki kopyalayacağımı anlayamadım..bir yardımcı olursanız çok sevinirim..
Görüşmek üzere..hoşçakal..
Allah'a emanet olun..

tebrık ederım burcıncım,,,
ınsallah hepımız sorunsuz saglıcakla alırız kucagımıza,,cok guzel bır duygu,,
baslara donup bulantılarımı dusundukce tuylerım dıken dıken oluyor,umarım sende boyle bısey olmaz rahat gecırırsın...

tebrık ederım burcıncım,,,
ınsallah hepımız sorunsuz saglıcakla alırız kucagımıza,,cok guzel bır duygu,,
baslara donup bulantılarımı dusundukce tuylerım dıken dıken oluyor,umarım sende boyle bısey olmaz rahat gecırırsın...

canım 1,5 ay kadar oldu henüz dayanılmayacak bulantılarım falan yok çok şükür ama kanamam var..artık azaldı kahverengiye döndü ama korkuttu beni..doktor 15 gün yatak istirahati verdi..yerimden kalkmadan yatıyorum..dediğin gibi hava çok güzel,serin ama ben yatıyorum malesef..
umarım geçicidir..
bide ben de lilypie dan ticker yaptım ama buraya ekleyemedim..hangi linki ekleyeceğim yardımcı olabilir misin canım?

güzel soru bunu yapabılmek ıcın 2 gun ugrastım ve nıhayetınde dun basarabıldım,gebelık cızelgesı dısındakı cızelgelerı hıc beceremedım..teknık destekten soru ve sorunlarınızdanmı gırıp yapmaya calıstın??

güzel soru bunu yapabılmek ıcın 2 gun ugrastım ve nıhayetınde dun basarabıldım,gebelık cızelgesı dısındakı cızelgelerı hıc beceremedım..teknık destekten soru ve sorunlarınızdanmı gırıp yapmaya calıstın??

yok canım ben direk lilypie ın sitesinden yaptım..
google anasayfama ve facebooka ekledim ama buraya koyanıyorum..sadece şu mytickerz sitesindeki oluyo onda da şeridin üzerine koyulcak ikiz bebiş resmi yok :KK43:((
ayy deli oldum yaaa offfff...

baslarda olan her kanama cıddıyet ıcermıyor,bazen bebekler tutunmaya calısırkende kanama yapar demıstı doktor bana,hatta ustune adet bıle gorenler var aslında, cok takma kafana sonucta tedbırlısın,bılınclısın,,,, agrıdır sancıdır herhangıbır sıkayetınde kesınlıkle doktorunu ara sakın cekınme,,bu tur durumlarda senınle ılgılenmeyen bır doktorsada hemen degıstır..bu arada wc de cok vakıt gecırme ve zorlama bu cok onemlı,,kabızsan surubu var ıcıyorsun bısıycıgın kalmıyor..

ben gidiyim azıcık daha uğraşıyım bari canım..görüşürüz sonra yine inşallah..öpüyorum..

kadın ve anne saglıgı denılen yer varya onun asagılarında teknık destek var ordan soru ve sorunlarınıza gırersen resımlı bır sekıılde cok net anlatıyor tavsıye ederım,,,

baslarda olan her kanama cıddıyet ıcermıyor,bazen bebekler tutunmaya calısırkende kanama yapar demıstı doktor bana,hatta ustune adet bıle gorenler var aslında, cok takma kafana sonucta tedbırlısın,bılınclısın,,,, agrıdır sancıdır herhangıbır sıkayetınde kesınlıkle doktorunu ara sakın cekınme,,bu tur durumlarda senınle ılgılenmeyen bır doktorsada hemen degıstır..bu arada wc de cok vakıt gecırme ve zorlama bu cok onemlı,,kabızsan surubu var ıcıyorsun bısıycıgın kalmıyor..

aaa bunu bilmiyodum..başlarda çok sıkıntım oldu bağırsaklarım düğümlendi sandım..şimdi daha iyice ama süper de sayılmaz tabi..sanırım burada sizden öğreneceğim çok sey olacak..bu arada dr olarak kime gidiyosun?

yanı bölüm sectııgımız sayfa varya orda altta ortaya karısık var onun ıcınde teknık destek..

X