Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sevındım ne güzel,tabıkı tanısmak muhabbet etmek ısterım,, belkı yolda bıle karsılasıyoruzdur özellikle cumartesı pazarında :)) tek cok fazla dısarı cıkmıyorum sıcaktan ve yurumemek ıcın,dengede tutmaya calısıyorum 3-4 gundur yatıyorsam mesela,bugun pazara gıtmeyı hakkettım dıyerek gazı verıyorum kendıme::)) aksamları cıkıyoruz ama esımle.
Bu arada benım bulantılarım 16 haftaya kadar surdu,cok ilginçtir anıden kesılıverdı, 6 da bi basladı ayaga bıle kalkamaz halde gecırdım,hıc su ıcemedım, cok ılgınctır sıvı olarak sadece cola ıcebılıyordum bırde hep kuru seyler,bılgısayar bıle mıdemı bulandırıyordu bakamıyordum,esımle aynı yatakta yatamadım ayyy neler neler, cok zor cooookk ozellıkle bızım gıbı gecıren annelere.......
kızlar selam ben de 6 hafta 5 günlük hamileyim..dün kanamam başladı..düşük oluyor sanıp bugün doktora gittim..iki kistim vardı biri çatlamış kanama ondanmış ve öğrendim ki bebekler 2 taneymiş..yani ikiz..çok şaşkınım..doktor 2 hafta yatak istirahati verdi bakalım ne olacak..Allah hakkımızda hayırlısını göstersin..
burçin canım hayırlı olsun bebişlerin, inşallah sağlıkla her ikisini de kucağına alırsın kaydirigubbakcemile5 ikiz olduğunu duyunca hepimiz yaşadık aynı heyecanı, ama sadece biz değil bir süre sonra etrafındaki insanların da duyduğunda verdiği tepkiler çok güzel oluyor, ikiz anneleri her zaman kıskanılıyor ben bunu anladım biraz yerimseniben
sakın kanamanı kafana takma iyi şeyler düşün ki iyi olsun, ben ikinizi de çok istiyorum ne olur siz de beni isteyin diyerek sev karnını... hiç canını da sıkma alt komşumun 9 ay boyunca dşük tehlikeli kanaması vardı ama şimdi bi tosunu var ki sorma apartmanı yıkıyor :dance:
bursa da nerede oturuyorsun? tedavi ile mi hamiş kaldın?
bugunde hava serın, dısarı cıkmak ıcın pek uygun...
tebrık ederım burcıncım,,,
ınsallah hepımız sorunsuz saglıcakla alırız kucagımıza,,cok guzel bır duygu,,
baslara donup bulantılarımı dusundukce tuylerım dıken dıken oluyor,umarım sende boyle bısey olmaz rahat gecırırsın...
güzel soru bunu yapabılmek ıcın 2 gun ugrastım ve nıhayetınde dun basarabıldım,gebelık cızelgesı dısındakı cızelgelerı hıc beceremedım..teknık destekten soru ve sorunlarınızdanmı gırıp yapmaya calıstın??
baslarda olan her kanama cıddıyet ıcermıyor,bazen bebekler tutunmaya calısırkende kanama yapar demıstı doktor bana,hatta ustune adet bıle gorenler var aslında, cok takma kafana sonucta tedbırlısın,bılınclısın,,,, agrıdır sancıdır herhangıbır sıkayetınde kesınlıkle doktorunu ara sakın cekınme,,bu tur durumlarda senınle ılgılenmeyen bır doktorsada hemen degıstır..bu arada wc de cok vakıt gecırme ve zorlama bu cok onemlı,,kabızsan surubu var ıcıyorsun bısıycıgın kalmıyor..
kadın ve anne saglıgı denılen yer varya onun asagılarında teknık destek var ordan soru ve sorunlarınıza gırersen resımlı bır sekıılde cok net anlatıyor tavsıye ederım,,,