bursada yaşayan ikiz anneleri........

yamo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
44
1
48
özel jimer hastanesinde doğum yapacak veya yapmış annelerle görüşmek istiyorum.orası açılalı az zaman oldu gebeliğim ikiz olduğu için bilgi edinmek istiyorum.

merhaba, ben de senin gibi arayış içindeyim,,, tüp bebğim soranus ta oldu, henüz 7 haftalığız. ama soranusun ssk ile anlaşması yok, ben de anlaşmalı bir kuruma gitmek istiyorum.. bir akd-rabam ismail küçükerdoğan a gitti zübeydehanım ın dr.u ve ikiz bebek bekliyordu o da , çok memnun kaldı şimdi ikizleri 7 yaşında :) jimer çok kalablıkmış, ssk ile anlaşmalı olacak şekilde randevu almak için aramış arkadaşım temmuzun 24 üne sıra randevu vermiş, özel olursa haftaya demiş, çok kalabalıkmış... kafam çok karışık benim de,, senin de tüp bebek mi.?

benim tüp bebek değil sana bir bilgi vereyim sonraya gün atmalarının sebebi kalabalık olmaları değil. özel hastanede doğum yapmak isyorsan muayene ücretlerini özel vereceksin.tahlillerin ve doğumun ssk farkı ile yapılıyor canım.çok tutmuyor. aslında o hastaneye göre uygun rakam. 750 1000 arası doğum ücreti alıyorlar.

canım benimde ikiz bebeklerim olacak 27 haftalığız ama bende hastanade kararsızım dr.um çok ii ve tecrübeli muaynanesine gidiyorum medicalde çalışıyor orda yapalım diyor kararsız kaldım

canım benimde ikiz bebeklerim olacak 27 haftalığız ama bende hastanade kararsızım dr.um çok ii ve tecrübeli muaynanesine gidiyorum medicalde çalışıyor orda yapalım diyor kararsız kaldım

medicaldeki doktorun kim? birde sana doğum ne zaman dendi?

jimer hastanesi hem mekan hem doktorlar açısından kaliteli konforlu bi hastane

jimer batıyormuş arkadaşlar, çok borçları varmış, dr. bir yakınımdan duydum,

hayret yaaaaaa.... daha yeni bir hastane nasıl batar. şansa bak ben doğrana kadar kapatıyolarmış bide. eminmisin?

dr. arkadaşım oraya göndermedi beni, zor durumdalar dedi, bilemem belki asparagastır, hayırlısı canım ya,

doktorumu değiştirdim. medicalde aymet yılmaz a gidiyorum. açıkcası çok memnun kaldım.onunla görüşünce jimer çok geride amatör kalıyor anladım.

doktorumu değiştirdim. medicalde aymet yılmaz a gidiyorum. açıkcası çok memnun kaldım.onunla görüşünce jimer çok geride amatör kalıyor anladım.[/QUOT
yamocum yeni dr.un hayırlı olsun, ben de zübeydenin dr.larından ismail küçükerdoğan a başladım, gayet güzel ilgilendi ben de memnun kaldım.. doğumumu Allah nasip ederse zübeydede yapmak istiyorum, hayırlısı olur inşallah.. :emir_bebek::emir_bebek:

doktorumu değiştirdim. medicalde aymet yılmaz a gidiyorum. açıkcası çok memnun kaldım.onunla görüşünce jimer çok geride amatör kalıyor anladım.

mrb canım ben ikiz bebek beklemiyorum benimki tek ama sana bişey sormak istiyorum. ahmet yılmaz nasıl memnunmusun. bu arada hem medical park ta hem de muayenesi varmış önce hangisine gitmeliyiz.yani hastaneye gidince ilgilenirmi acaba. bir de muayene ücretleri nasıl. doğumu da karşılıyomu acaba devlet. doğumlra kendi mi giriyoki.bua arada hastane nasıl temiz konforlumu.

canım benımde bebeklerım ıkız suan 50 gunluk oldular cok sukur
ben dogumumu ve hamılelık takıplerımı jmerde yaptım doktorum jale gurlulerdı
jımer cok guzel bır hastane ben cok memnun kaldım doktorum sayesınde
ama jale hanım sıgortalı bakmıyor orda ozel olarak calışıyor yanı
ama dıger doktorları bakıyor onlarda cok ıyı tavsıye ederım
bıde kızlar nerde oturuyorsunuz hepmız bursadayız tanışalım bebeklerı beraber buyuturuz

merhaba seher, ben ihsaniyede oturuyorum, bebişlerin hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, benim tüp bebek tedavisiyle oldular hamdolsun dualarımız kabul oldu, 5 yıllık evliyim, soranus tüp bebek merkezinde yaptırdım, senin de tedavi mi? sen nerelerde oturuyorsun? ben henüz çalışıyorum ama 1-2 aya kadar bırakıcam.. görüşürüz inşallah, neden olmasın?

canım benımde bebeklerım ıkız suan 50 gunluk oldular cok sukur
ben dogumumu ve hamılelık takıplerımı jmerde yaptım doktorum jale gurlulerdı
jımer cok guzel bır hastane ben cok memnun kaldım doktorum sayesınde
ama jale hanım sıgortalı bakmıyor orda ozel olarak calışıyor yanı
ama dıger doktorları bakıyor onlarda cok ıyı tavsıye ederım
bıde kızlar nerde oturuyorsunuz hepmız bursadayız tanışalım bebeklerı beraber buyuturuz

merhaba canım tabi tanışalım niye olmasın.hepimizin birbirimizin fikirlerine ihtiyacı var.ben çekirgede oturuyorum.

ahmet bey harika biridir.. medical parka da gitsen muayenehanesinede gitsen aynı şekilde davranır. bunu tecrüğbelerime dayanarak söylüyorum. ilkinde medical parka gittim çok güzel ilgilendi sonra muayenehanesine gittim bir kaç kez.. inşallah hamiş olursam hep muayenehanesine gitmek istiyorum. bildiğim kadarıyla bebeği cd ye çekip veriyor. nisan ayında gittiğimde yumoşlarımın ultrason resmini vermişti o bile beni çok mutlu etmişti. çok sakin biri. daha hiç bir sinirli ya da kızgın haline denk gelmedim. alçak sesle tüm aşamalrı kibarca anlatır. alttan muayene ettiğinde azıcık canınınızın yandığını anlasın özür dilerim der.. inanılmaz kibar biri.. bilgilerine hiç şüphem yok.. zaten hacettepe mezunu... tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar bende darmstad da oturuyorum. Benim mercimeklerde 8+3 haftalık. Tüp bebekle oldular, Allah dualarımızı kabul etti çok şükür. Tüp bebek merkezim soranustü serbülent bey doktorum. Bende tanışıp tecrübelerimizi paylaşmak isterim. Arkadaşımın doktoru Ahmet Yılmazdı ve Jimerde doğum yaptı sezeryanla ve hiç memnun kalmadı özellikle doktorunun ilgisizliğinden ama hastane baya iyi.

merhaba arkadaşlar bende darmstad da oturuyorum. Benim mercimeklerde 8+3 haftalık. Tüp bebekle oldular, Allah dualarımızı kabul etti çok şükür. Tüp bebek merkezim soranustü serbülent bey doktoruam. Bende tanışıp tecrübelerimizi paylaşmak isterim. Arkadaşımın doktoru Ahmet Yılmazdı ve Jimerde doğum yaptı sezeryanla ve hiç memnun kalmadı özellikle doktorunun ilgisizliğinden ama hastane baya iyi.

merhaba canım. tam anlayamadım ahmet yılmazı neden değiştirdi? jimerdeki doktordanmı memnun kalmadı.ahmet yılmazdan mı?

merhaba canım. tam anlayamadım ahmet yılmazı neden değiştirdi? jimerdeki doktordanmı memnun kalmadı.ahmet yılmazdan mı?
şöyle anlatayım arkadaşım Ahmet Yılmazdan memnundu jimere geçtiğinde oda oraya geçti ve orda doğumunu yaptırdı fakat doğumdan sonraki ilgisizliğinden şikayetciydi gene medicale geçmiş sanırım. Gezenti adam :bbo:

X