Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimde ikiz bebeklerim olacak 27 haftalığız ama bende hastanade kararsızım dr.um çok ii ve tecrübeli muaynanesine gidiyorum medicalde çalışıyor orda yapalım diyor kararsız kaldım
doktorumu değiştirdim. medicalde aymet yılmaz a gidiyorum. açıkcası çok memnun kaldım.onunla görüşünce jimer çok geride amatör kalıyor anladım.[/QUOT
yamocum yeni dr.un hayırlı olsun, ben de zübeydenin dr.larından ismail küçükerdoğan a başladım, gayet güzel ilgilendi ben de memnun kaldım.. doğumumu Allah nasip ederse zübeydede yapmak istiyorum, hayırlısı olur inşallah..
doktorumu değiştirdim. medicalde aymet yılmaz a gidiyorum. açıkcası çok memnun kaldım.onunla görüşünce jimer çok geride amatör kalıyor anladım.
canım benımde bebeklerım ıkız suan 50 gunluk oldular cok sukur
ben dogumumu ve hamılelık takıplerımı jmerde yaptım doktorum jale gurlulerdı
jımer cok guzel bır hastane ben cok memnun kaldım doktorum sayesınde
ama jale hanım sıgortalı bakmıyor orda ozel olarak calışıyor yanı
ama dıger doktorları bakıyor onlarda cok ıyı tavsıye ederım
bıde kızlar nerde oturuyorsunuz hepmız bursadayız tanışalım bebeklerı beraber buyuturuz
merhaba arkadaşlar bende darmstad da oturuyorum. Benim mercimeklerde 8+3 haftalık. Tüp bebekle oldular, Allah dualarımızı kabul etti çok şükür. Tüp bebek merkezim soranustü serbülent bey doktoruam. Bende tanışıp tecrübelerimizi paylaşmak isterim. Arkadaşımın doktoru Ahmet Yılmazdı ve Jimerde doğum yaptı sezeryanla ve hiç memnun kalmadı özellikle doktorunun ilgisizliğinden ama hastane baya iyi.
şöyle anlatayım arkadaşım Ahmet Yılmazdan memnundu jimere geçtiğinde oda oraya geçti ve orda doğumunu yaptırdı fakat doğumdan sonraki ilgisizliğinden şikayetciydi gene medicale geçmiş sanırım. Gezenti adam :bbo:merhaba canım. tam anlayamadım ahmet yılmazı neden değiştirdi? jimerdeki doktordanmı memnun kalmadı.ahmet yılmazdan mı?