Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa'da tüp bebek yeni açılan bahçeci hakkında yorumlarınız
Arkadaşlar merhaba ben bugun bajceciye görüşmeye gittim bizim dondurulmuş spermlerimiz vardı ama nedense taze sperm olmali istanbula gidip gelinecek şuan acaba birada embiolog flan yokmu ürolog yokmuş ama bu duurmda olan avrmi sizce neden amelyat yapamk istiyorlar sonucta onlarda dondurma işi icin para aliyorlar kendileri donduruyorda neden dondurulmuş istemiyoralr analamdim çok kararsız kaldim yaa
Arkadaşlar merhaba bende bugün bahçeciye ön görüşmeye gittim.Betül hanım çok tatlı bir doktor herşeyi tüm ince ayrıntılarıyla anlattı bizim 2.denememiz 1.denemem acıbadem şahin beydi malesef negatif oldu. Merkezi değiştirmek nekadar doğru bilemiyorum ama bahçecinin labaratuvar kalitelerinin çok iyi olduğunu neredeyse heryerde okuyoruz. Bahçeciyle ilgili tecrübeleri olan öneren arkadaşlar varsa bilgilendirilmek isterim..