Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bursa'da kuaför

SEYMAYLMZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
449
30
68
kızlar yakında düğünüm olacak. yıllardır gittiğim kuaförlere birkaç yakın akrabanın düğünü için saç yaptırmıştım, güzel de oldu ama nişan başım tam bir fiyaskoydu. o yüzden hem gelin başı hem kaş alma, fön, ağda gibi işlemleri iyi ve uygun fiyat yapan kuaförleri yazarsanız sevinirim. fiyatlarıda olursa yanında ne ala :)

merhaba arkadaşım altıparmakta yılmaz ayı tavsiye ederim.ben de düğünümde oraya gitmiştim hem nişanda hem kınamda hem de düğünümde çok memnun kalmıştım.ekibi de çok samimiydi kendisi çok uğraştı herkes çok beğenmişti.face den bakabilirsin resimlerine yılmaz ay yazarsan.fiyatları da çok yüksek değil.zaten en güzel gününde önemli olan içine sinmesi.

merhaba, ben de yıllardır gittiğim kuaförümü tavsiye edebilirim. fsm de "altınmakas" kuaför engin, işi çok iyidir. fiyatları biraz pahalı olabilir ama bu da ürünlerinin kalitesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. faceden de araştırabilirsin.

teşekkür ederim kızlar, nişanlımla sorunlarımız var, inşallah hayırlısı neyse o olurda bende tavsiye ettiğiniz yerleri denerim..

benim bursalı hanımlara gidin diye değil sakın gitmeyin diye tavsiyede bulunacağım bir kuaför var nilparktaki zen kuaför saçlarımı mahvetti üstelik o kadar çok para verdimki tek bi kuruşu bile helal etmiyorum o ayrı ama sakın gidipte saçlarınızın yarısını yoldurmayın derim ben

Çarşambada fatoş kuaför varmış buraya gidenler bilgi verebilir mi benim düğün salonum burayla anlaşmalıymış ve benim hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…