• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSA'DA KİRALIK EV :(

Kirmizidikenlimavicicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
103
40
98
kızlar ya iki ay sonra düğünüm var ama hala Bursa da kiralık ev bulamadık. Nilüfer de tanıdığınız bildiğiniz yerler var mı. Yabancıyız biraz zaman gittikçe daralıyo.. Emlakçılar ev bulmanız zor diyo..
İstanbulu geçmiş yani bulduklarımız da ateş pahası..
dua edin :(

tatlım bursada suriyelilerden dolayı ev kiraları cok arttı bn ilçesinde yasıyorum bizim burda da hiç kiralık ev yok olanlarda 600 700 civarı

bende bursada oturuyorum özellikle nilüfer bölgesinde uygun bulmak çok zor. Çalı, üçevler, karamanda falan daha uygun evler. İmkanın varsa bütün gün internetteki kiralık ev sitelerinin başında bekle çünkü uygun olan ev hemen gidiyor. Bende arıyorum ama yakalayamadım bir türlü uyarı geliyor güya ama ben bakana kadar ilan kapanıyor.

bende bursada oturuyorum özellikle nilüfer bölgesinde uygun bulmak çok zor. Çalı, üçevler, karamanda falan daha uygun evler. İmkanın varsa bütün gün internetteki kiralık ev sitelerinin başında bekle çünkü uygun olan ev hemen gidiyor. Bende arıyorum ama yakalayamadım bir türlü uyarı geliyor güya ama ben bakana kadar ilan kapanıyor.

evet bir kaç emlakçı ile görüştük onlar bile zor dedi. Beşevler ve üçevler den bakıyoruz canım nişanlımın iş yerine oralar yakın çünkü. Sende mi düğün için bakıyosun canım yoksa taşınacak mısın. Bir de nasıl bildirim geliyor ben sahibinden.com dan bakıyorum ama bildirim gelmiyor

evet bir kaç emlakçı ile görüştük onlar bile zor dedi. Beşevler ve üçevler den bakıyoruz canım nişanlımın iş yerine oralar yakın çünkü. Sende mi düğün için bakıyosun canım yoksa taşınacak mısın. Bir de nasıl bildirim geliyor ben sahibinden.com dan bakıyorum ama bildirim gelmiyor
Ben taşınmak için bakıyorum. Arama yaptıktan sonra üstte arama kaydet diye bir buton çıkıyor ordan geliyor. İşin çok zor 1000 tlyi kesin gözden çıkarman lazım

Back