Bursa'da hangi hastane hangi doktor arkadaşlar öneri lütfen

Klomen yanlış bilmiyorsam eğer rahim duvarını inceltiyor diye biliyorum.. İlgisiz doktorlardan nefret ediyorum yaa en önemli şey moral neden görmezden gelirler anlamadım gitti

Kizlar ben bursanin dr larindan nefret ettim artik.hem cok ilgisizler hem bilgi vermiyolat ilgilenselerde..netcez bilmiom artik.cok morel bozucu o kadar yollar tep sifira sifir kaldik hep yaaa

Klomen yanlış bilmiyorsam eğer rahim duvarını inceltiyor diye biliyorum.. İlgisiz doktorlardan nefret ediyorum yaa en önemli şey moral neden görmezden gelirler anlamadım gitti

bu ay arısütü polen bal karşıımı içiyorum.bide dereceyle ateş ölçyorum sabahları.malesef bu konuyla her doktor ilgilenmiyo.

ben yarım canım özelden haberleşelim kendinizi ayarlaığınız bi gün.çalışıyomusunuz peki.ev hanımımısınız kızlarr.

Kızlar ben çalışıyorum ama olsun,cumartesi yaparsanız katılırım size:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben yarım canım özelden haberleşelim kendinizi ayarlaığınız bi gün.çalışıyomusunuz peki.ev hanımımısınız kızlarr.

Bem ev hanimiyim cnm ..banada uyar ..ben telden giriyom size ozel msj atamiom siz bana yazin kiw ben sizi bulim oke...

bn dolmuşa bndimmi 5 dkya kentte oluyorum :)..tarçını yp canım oda iyi bi kürdür tadı berbat geliyo bi süre sonra hemen ağzına atıp su içersin.yksa durum brbat oluyo

ya kızlar bu muhabbete göre biz ilk yağmurda kovalarla buluşacaz gibi bu ay olmazsa önümüzdeki ayda tarçınıda deneriz napalım

Pazar haric hergun uyar bana sende katil tabi cnm aaa ayri gayri olurmu..ama hastalik saglik olur bilemem.ama onun disinda gelmemezlik olmaz tamammiiiiii

ya kızlar bu muhabbete göre biz ilk yağmurda kovalarla buluşacaz gibi bu ay olmazsa önümüzdeki ayda tarçınıda deneriz napalım

Ben de çıkarım yağmurda kovalarla...bakarsınız bana da hayırlı bi kısmet gelir:)

Aynen yavrimu kovalar hazirolda bi gumburtuyle gelsin nisan yagmurlariiiiiiiiheheeeeeyyyyy ))))))

hahahah yağsında.bi kova toplayalım hiç olmazsa birimiz.dağıtırız.nisan yağmuru satılırrr hanım D

Eveeeet nisan bitsin oyle satalim yoksa millet bizden once davranir toplar tum yagmuru mafazanallahhhh hahahahaha ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…