Klomen yanlış bilmiyorsam eğer rahim duvarını inceltiyor diye biliyorum.. İlgisiz doktorlardan nefret ediyorum yaa en önemli şey moral neden görmezden gelirler anlamadım gitti
Klomen yanlış bilmiyorsam eğer rahim duvarını inceltiyor diye biliyorum.. İlgisiz doktorlardan nefret ediyorum yaa en önemli şey moral neden görmezden gelirler anlamadım gitti
ben yarım canım özelden haberleşelim kendinizi ayarlaığınız bi gün.çalışıyomusunuz peki.ev hanımımısınız kızlarr.
ben yarım canım özelden haberleşelim kendinizi ayarlaığınız bi gün.çalışıyomusunuz peki.ev hanımımısınız kızlarr.
bn dolmuşa bndimmi 5 dkya kentte oluyorum :)..tarçını yp canım oda iyi bi kürdür tadı berbat geliyo bi süre sonra hemen ağzına atıp su içersin.yksa durum brbat oluyo
Kızlar ben çalışıyorum ama olsun,cumartesi yaparsanız katılırım size:)
ben çalışmıyorum canım.bana hergün uyar.ayarlaıp banada yazın katılırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya kızlar bu muhabbete göre biz ilk yağmurda kovalarla buluşacaz gibibu ay olmazsa önümüzdeki ayda tarçınıda deneriz napalım
Bem ev hanimiyim cnm ..banada uyar ..ben telden giriyom size ozel msj atamiom siz bana yazin kiw ben sizi bulim oke...
ya kızlar bu muhabbete göre biz ilk yağmurda kovalarla buluşacaz gibibu ay olmazsa önümüzdeki ayda tarçınıda deneriz napalım
bnde ev hanımıyım canım.çalışanlar o zaman ayarlasın.
bnde ev hanımıyım canım.çalışanlar o zaman ayarlasın.
Insaallah sezsezim bmmBen de çıkarım yağmurda kovalarla...bakarsınız bana da hayırlı bi kısmet gelir:)
Owwpapatyam sezsezim nerdesiniiiiiizzzzz????
burdayıııımmmm (sitede ilk günüm nerden ne geliyor şapşala döndümm ben çalışmıyorum şimdilik ama fotoğrafçıyım
burdayıııımmmm (sitede ilk günüm nerden ne geliyor şapşala döndümm ben çalışmıyorum şimdilik ama fotoğrafçıyım
Owwpapatya sende calisiosun sanirim dimi...
Vaaay gusel bi meslek ..ama calismaman daha c9ok sevindirici.keske sez sezde calismasa hran gorusurduk onlada ;((
yok tatlım çalışmıyorum bana her gün uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?