Haklısın,benim annem kanser hastası mesela.uzun zamandır uğraşıyoruz.rabbim hastalık vermesin çok iyi bilirim doktor doktor gezmek nedir,çaresizlik nedir..
Tedavin bitti ise,bebişlerini de kucağına alırsın..içime doğdu valla,tez vakitte rabbim hayırlısını verecek:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne demek uzmek kuzum yaa.dertlesebiliriz her zaman 1 saat sonra birada olacagom sana yazar konusuriz musait olursan sende.yemek hazorladim oturcaz simdi 1 saat sonra seninleyim kuzum tmm miiYok özel değil..annem yumurtalık kanseri..çok uğraştık çok..ömrüm onunla hastanelerde geçti..ama o iyi olsun ben başka bişey istemiyorum..yanımda olsun sadece..ana gibi yar olmuyor kii..hep yatıyor,o yattığından beri evimizde ne huZur ne neşe var..neyse seni de üZmek istemem..öyle işte...
Altıncı hissim her daim kuvvetli olmuştur:)yürekten inanmadığım bişeyi söylemedim hiç..hayırlısını rabbim bilir ama senin göZünün nuru,evinin neşesi gelecek inşallah...dualrım seninle:)
Ne demek uzmek kuzum yaa.dertlesebiliriz her zaman 1 saat sonra birada olacagom sana yazar konusuriz musait olursan sende.yemek hazorladim oturcaz simdi 1 saat sonra seninleyim kuzum tmm mii
Ok...görüşürüz,ben de yemek hazırlıyayım o zaman:)
Tekrar meraba sezsezcim...sanada afiyet olsun bakalim...bu arada nerde ikamet ediyorsun
Ok...görüşürüz,ben de yemek hazırlıyayım o zaman:)
Bende osmangazi tarafindayim belkide yakinizdirOsmangazi de yaşıyoruz..siz?
Bende osmangazi tarafindayim belkide yakinizdir)osmangazinin neresindesin ki?
cnm ben doğumumu özel anadolu hastanesinde yaptım..deniz hanımdı doktorum..çok rahat bir doğum yaptım sağolsun..ve çocuk doktoru olarakda aynı hastanede handan hanım var..mükemmel insanlar ikiside..doumdan 5 gün sonra ayaktaydım.sezeryandı dikişlerim iyileşti hemen
Ben tophanede oturuyorum,bilir misin ki devlet hastanesinin arka caddesi ortapazar caddesi..ya sen?
Biliyorum tophaneyi hastaneyi falan..bernde demirtastayim cnm.hic geldinmi bilirmisin buralari
Aaaa nerde calisiyorsun bakim seeenBen demirtaşta çalışıyorum..bilirim buraları çok ii.hergün geliyorum nasılsa:)
Aaaa nerde calisiyorsun bakim seeen))
Ben demirtaşta çalışıyorum..bilirim buraları çok ii.hergün geliyorum nasılsa:)
İplik fabrikasında...sen çalışmıyorsun sanırım??
Calismoyorum yaa.ben yeni evliyim ve yabamciyim bursaya ya o yizden bide esim razi gelmez .bizde hanimlarin calismasini istemiyolar.o yizden calismiorum
Hııım...aslen bursalı değilsin,nerelisin peki?eşin de bursalı değil sanırım..hayırlı olsun,çok uzun yıllar mutlu olun inşallah...
Amin cnm insaallah rabbim sanada hayirlu es yuva nasibetsin kuzum.Ben arnavutum canim da antalyadan gelin geldim.esim bursali ama aslen trabzonlular...sen nerelisin aslen...sevdigin dusundugun biri var mi...
Hııım...aslen bursalı değilsin,nerelisin peki?eşin de bursalı değil sanırım..hayırlı olsun,çok uzun yıllar mutlu olun inşallah...
Biz doğma büyüme bursalıyıZ...antalya ve trabzon iki zıt kültür gibi sanki..alışması zor olmalı..
Ben yalnızım,hastanelerden işten güçten fırsat olmuyor ki
Anladim cnm.peki baban sagmi.hep sen mi kosturuyorsun annenle hastanelere.kardeslerin yokmu cnm
Amin cnm mubarek gun yuzusuyi hurmetine rabbim annecigine acil sifalar versin .rabbim sanada kolaylik versin insaallah.sen teemiz kalpli bi kiza benziyorsun.rabbim kalbine gonline gore versin insaallah.dualarin tez vakiylt kabul olsun tatlim bnm.Babam sağ allah uzun ömürler versin..tekim ben,bu yüzden koşturmak babam ile bana kalıyor.ben çok şikayetçi değilim ama çok yoruluyorum,bir de emeklerimin karşılığını alabilsem yani annemin iyi olduğunu görebilsem...rabbim bu cuma saati bütün hastalara şifa versin inşallah..seni de tez vakitte mutlu etsin:)
Benim de arnavut arkadaşlarım var,çok hamarat olurlar,çok da güEl yemek yaparlar
Amin cnm mubarek gun yuzusuyi hurmetine rabbim annecigine acil sifalar versin .rabbim sanada kolaylik versin insaallah.sen teemiz kalpli bi kiza benziyorsun.rabbim kalbine gonline gore versin insaallah.dualarin tez vakiylt kabul olsun tatlim bnm.
Valla yemek yapmayi kayinvalidemdnen ogrendim ama simdi guzel yemek yaparim.saolsun annem cok ilgilendi bnmle herseyi ogretmeye calisti .allah razi olsun k.validemden...damak tatlarimiz farkliydi o yusden zor oldu ama insan isteyince yapamayacagi olmuyo allahin ozniyle kyzum
Babam sağ allah uzun ömürler versin..tekim ben,bu yüzden koşturmak babam ile bana kalıyor.ben çok şikayetçi değilim ama çok yoruluyorum,bir de emeklerimin karşılığını alabilsem yani annemin iyi olduğunu görebilsem...rabbim bu cuma saati bütün hastalara şifa versin inşallah..seni de tez vakitte mutlu etsin:)
Benim de arnavut arkadaşlarım var,çok hamarat olurlar,çok da güEl yemek yaparlar
Bende Bursa'ya geleli 4 ay oldu eşimin iş durumundan İstanbul'dan, önce Antalya şimdi Bursa 4 ay içerisinde 3 doktora gittim, en sonunda Özlem oruç Şener'de karar kıldım inanılmaz tedavi odaklı ve açıklayıcı şekermi şeker bir insanumarım işinize yarar.. Bu arada ben bu ay konulan pko teşhisi ile klomen+çatlatma iğnesi tedavisine başladım şuan beklemedeyim inş.. meleklerimiz çok bekletmeden gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?