Bursa'da hangi hastane hangi doktor arkadaşlar öneri lütfen

smtekece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
137
37
28
Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum. Daha önce jimer'e gitmiştim ve inanılmaz güven duyduğum bir doktora muayene oldum fakat şimdi ayrılmış oradan ve nerede bilmiyorum.bebek düşünüyoruz ve öncesinde tetkikler için ve tabi devamı için bana güven verebilecek bir doktor arıyorum Önerileriniz neler paylaşır misiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm ben doğumumu özel anadolu hastanesinde yaptım..deniz hanımdı doktorum..çok rahat bir doğum yaptım sağolsun..ve çocuk doktoru olarakda aynı hastanede handan hanım var..mükemmel insanlar ikiside..doumdan 5 gün sonra ayaktaydım.sezeryandı dikişlerim iyileşti hemen

Mrb tatlim doruk yildirimda gamze hanim var cok ilgili bi bayan.benim rahatsizligimi bi o bide fakulte anladi cnm

Yaa aklimizda bulunsun.bende yabanciyim cok dr a gittim ama sadece 2si iyi ilgilendi ve rahatsizligimi bildi.coki kisti hastasiydim amelyat jsg derken atlattim hamdolsun

Deniz hanımla ilgili bir arkadaşımın çok kötü bir tecrübesine bizzat tanık oldum kız aylarca kendine gelemedi ve başka bir doktora da gidemedi korkudan. O yüzden bende de bir antipati oluştu kadına karşı ama tabi bu durum kişiden kişiye değişir. Yıldırım da uzak kalır Beşevler deyim ben bu taraflara yakın olsa tabi daha iyi olur. çok sıkıntılı bir durum bu nereye kime gideceğine karar veremiyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa aklimizda bulunsun.bende yabanciyim cok dr a gittim ama sadece 2si iyi ilgilendi ve rahatsizligimi bildi.coki kisti hastasiydim amelyat jsg derken atlattim hamdolsun

Acıbademde cemile hanım var,ben memnun kalmıştım,tavsiye ederim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acıbademde cemile hanım var,ben memnun kalmıştım,tavsiye ederim..

O hastane bana cok soguk geliyo icim hic gitmek istemedi oaraya..ama olurda gebe olursam insallah gidrr denerim .cunku bu hastaligimda oyle yiprandimki 1yilda coook dr degistirdim sonunda fakulteye ozelden giris yaptim amelyatimida prof yapti simdi maasallah iyim hamdolsun.boyle birbirimize tavsiyeler vererek daha bilincli birer birey olma sansimiz artiyor ...hakkikizda hauirlisi...sen dogum mu yaptin cemile hanimda

Yok doğum yapmadım,yıllık kontrol ve sonrasında düzenli gittim,memnun kaldım çünkü beni çok rahatlattı,biraz pinpirikliyimdir deuzun uzun konuştu benimle...ben de netten araştırmıştım,bu doktorun iyi olduğunu okudum,o yüzden tercih ettim.arkadaşım da acıbadem de doğum yaptı,o da çok memnun kalmıştı..biraz daha bak istersen netten.hastanelerseki kadın doğumcuları bul,netten ismini araştır,elbet yorumlar geliyor.bize de haber ver olur mu:)

Valla bnm bi tanidigim orda dogum yaptida kadincagzin rahimi dustu atomi gecirdi zorla normal dogum yaptirdi.bide dogumda anlamadi dogumdan ssonra acayip kova kova kan kaybetti.e insan bunu duyinca pek yanasamiyo o hastaneye tatlim.tabi 3.5 yil once olmus bi olay

Maalesef böyle olaylar duyuyoruz,her hastane ve doktor için..rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin,bizi o tarafa yönlendirsin..medicabil için de iyi diyorlar ama hiç doğumcu bilmiyorum orda..

Amin rabbim digruyi bulmamizi nasipbetsin insaalllah ...ben buyuk ihtimal Buyuk sikinti olmadigi surece muhtemelen zubeydeye giderim dogum icin.nolursa olsun devlet dr .u korkusundan hastasiyla iyi ilgileniyo.tabi kesin degil o zamanki gidisata gore hareket ederiz...insallah rabbim nasipeder annelii herkese banada

Hemen mi düşünüyorsunuz?

Hemen mi düşünüyorsunuz?

Cnm ben 2 yillik evliyim 1 yildir bebis istiyoruz ben hastaligimida adet sancisi kontrolunde ogrendim ve 1 yili gecti hatta savasiyorum bu hastalikla.insallah hemen olur rabbim baska zeval vermesin bu kadariyla atlattim sukurler olsun esimde esimin aileside cok deestek oldular.olursa evet hemn istiyorum bebisssss...senin varmi cocukun....

Dün gece uyuya kalmışım:)işler güçler yoruluyorum herhalde..yok ben bekarım..hastalığın myom gibi bişey miydi?allahın izniyle olur bebişin:)

Arada olur oyle yorgunluktan ) miyom degil cnm bnm ciko kisti endometriozis yani ...amin canim insaallh olcak rabbim vercek banada isteyen herkese insaallah

Arada olur oyle yorgunluktan ) miyom degil cnm bnm ciko kisti endometriozis yani ...amin canim insaallh olcak rabbim vercek banada isteyen herkese insaallah

Herşey hallolur allahın izniyle.sen yüreğini ferah tut:)

Herşey hallolur allahın izniyle.sen yüreğini ferah tut:)

Sagolasin ya.valla aslinda millette ne dertler var bazen kiziyorum kendime.ne cok kafaya takiosun sukret haline elin tutuyo ayagin tutuyo goruyor duyuyorsun.rabbime sukurler olsun diyip silkeleniyorum iste.

Sagolasin ya.valla aslinda millette ne dertler var bazen kiziyorum kendime.ne cok kafaya takiosun sukret haline elin tutuyo ayagin tutuyo goruyor duyuyorsun.rabbime sukurler olsun diyip silkeleniyorum iste.

Haklısın,benim annem kanser hastası mesela.uzun zamandır uğraşıyoruz.rabbim hastalık vermesin çok iyi bilirim doktor doktor gezmek nedir,çaresizlik nedir..
Tedavin bitti ise,bebişlerini de kucağına alırsın..içime doğdu valla,tez vakitte rabbim hayırlısını verecek:)

Rabbim dermansiz dert sifasiz hastalik vermesin.rabbim tez vakit annecihine sifa versin cnm bnm.....allahim cikis kapilari gostersin bu hastaliktan ...dualarim anneciginle....

Parmaklarindan bal damliyo guzelim yaa rabbim senin icine dogdurdu heralde.bu bile nasi moreel oldu bana...tedavim bitti iste menapozdan ciktigim an bebek durumu icin bakicaz artik kuzum.rabbim hayirli saglikli evlatlar versin isteyen herkese banada..anneciginde sifa bulsun insaallah.rahatsizligi nedir anne ciginin..ozel degilse konusabiliriz.yada ozeldeen yazabilirsin tatlim...

Yok özel değil..annem yumurtalık kanseri..çok uğraştık çok..ömrüm onunla hastanelerde geçti..ama o iyi olsun ben başka bişey istemiyorum..yanımda olsun sadece..ana gibi yar olmuyor kii..hep yatıyor,o yattığından beri evimizde ne huZur ne neşe var..neyse seni de üZmek istemem..öyle işte...

Altıncı hissim her daim kuvvetli olmuştur:)yürekten inanmadığım bişeyi söylemedim hiç..hayırlısını rabbim bilir ama senin göZünün nuru,evinin neşesi gelecek inşallah...dualrım seninle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…