Bursa'da gramafon satan yerler?

aplasi

Eymen Mert'in annesi :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
960
708
158
slm kızlar konuyu nereye açıcağımı bilemedim bursada gramafon satan yerler hakkında bilginz varmı? nasıl bulabilirim internetten baktım ama gibip satan yerden sesini dinleyerek ve bi sorunu olmadığın görerek almak istiyorum,
yardımlarınızı bekliyorum :)

kimse mi bilmiyo ya :/

internetten satılan 200 250tl lik gramafonlardan alanlar varmı peki????

Sonuç ne oldu acaba?

Ve eğer net aracılığıyla aldıysanız, elinize ulaştığında memnun kaldınız mı? Yani beklediğiniz gibi miydi?

Uzun zamandır; Bir arkadaşımın artık çok yaklaşmış olan doğum günü için düşünüyorum ve şu ana kadar sadece tek bir alternatifle karşılaşabildim.

Belki sonuçla ilgili müsbet veya menfii cevabınız, ben ve benim gibi başkaca üyelere de faydalı olabilir...

Son düzenleme:

bi kaç kişiye daha danıştım internettekiler kötü alma boşa dediler, yanında hediye olark gönderdikleri plaklarda hindistan şarkılarınn olduğu dandik plaklarmış.
şimdilik askıya aldım 200 300 tl vermektnse biraz daha sabredip antikacıdan deneyerek en azından bi 200 300 daha üstüne koyup güzel bişey alıcam artık :) pikap almayıda düşünüyorum araştırmadayım daha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…