• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da fotoğrafçı

• Konu Sahibi Konu Sahibi merral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sağolun daha yeni buldum ben de emre dirikle anlaştım çok geç kalmıştım umarım doğru bi seçimdir

inş sorunsuz geçer :) kçtü şeyler getirme aklına.. ama mekanına dikkat et.
hatta bir tavsiye vereyim bizim zamanımız yoktu oraya ugrayamamıştık.. bursa da kitap evi var, butik otel.. içerisi harika.. mükemmel resimler cıkar ordan.. en azından bi yarım saatini ayır oraya bence

inş sorunsuz geçer :) kçtü şeyler getirme aklına.. ama mekanına dikkat et.
hatta bir tavsiye vereyim bizim zamanımız yoktu oraya ugrayamamıştık.. bursa da kitap evi var, butik otel.. içerisi harika.. mükemmel resimler cıkar ordan.. en azından bi yarım saatini ayır oraya bence

ya benim de hiç vaktim yok ordam manisaya gidicez bi de orda düğün olacak da biz botaniği düşünüyoruz

Botanik de güzel tabii ama biraz daha farklı bi şeyler arıosan diye söyliyeyim dedim..
ayrıca fotoya iyi zaman ayır, gerekirse 6 da dikil kuaförün kapısında..
ne kadar zamanın olursa o kadar rahat edersin stressiz geçer. o da yüzünüze yansır.
bizim zamanımız çoktu çünkü sadece nikah oldu bursa da, düğün antalyadaydı. ve öğlen oldugu için nikah tüm öğleden sonra bizimdi. 2000 e yakın fotom var elimde :)

Back